Închide meniul

„Cine este antrenor la FCSB?”. Andrei Miron, răspuns sincer. Dezvăluiri despre Gigi Becali: „Clar se implică! Trebuie să îţi asumi”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 iunie 2022, 23:23

„Cine este antrenor la FCSB?. Andrei Miron, răspuns sincer. Dezvăluiri despre Gigi Becali: „Clar se implică! Trebuie să îţi asumi

"Cine este antrenor la FCSB?". Andrei Miron, răspuns sincer. Dezvăluiri despre Gigi Becali

Andrei Miron, declaraţii despre Gigi Becali / Antena Sport

Andrei Miron a făcut dezvăluiri despre Gigi Becali, după ce a plecat de la FCSB. Jucătorul care şi-a reziliat contractul cu roş-albaştrii şi a semnat cu Hapoel Haifa a rupt tăcerea despre perioada petrecută la vicecampioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Miron a fost anunţat că nu i se va mai prelungi contractul şi a fost lăsat să plece gratis la Hapoel. FC Botoșani deținea 70% dintr-un viitor transfer, dar Valeriu Iftime nu a mai obţinut niciun ban.

Andrei Miron, dezvăluiri despre Gigi Becali. Cine consideră că e antrenor la FCSB

Am avut o colaborare normală, ca şi o colaborare între jucător şi patron. În afară de momentul în care am semnat contractul, nu m-am văzut niciodată cu dânsul.

Depinde de fiecare jucător (n.r. despre cum sunt resimţite, de jucători, declaraţiile patronului). Eu sunt un jucător care n-am avut niciodată problema declaraţiilor patronului. Şi după primul meci am avut foarte mari probleme. Mai mult mă gândeam la familie, pentru că părinţii mai citeau prin presă şi se simţeau foarte… afectaţi.

Sunt jucători tineri pe care îi afectează foarte mult, dar când vii la Steaua (n.r. FCSB) trebuie să îţi asumi lucrul acesta. Adică poţi să faci 10 meciuri bune, dar în unul dacă greşeşti trebuie să te aştepţi să vină criticile.

Reclamă

(Reporter: Cum trebuie să reacţionezi după acel meci greşit?) Să te ridici singur, în următorul meci să demonstrezi că meriţi să îmbraci tricoul Stelei (n.r. al lui FCSB). Patronul stă cu gura pe ei de când este Gigi Becali în fotbal. Aşa că, cei care vin acolo, vă spun sigur că se gândesc la asta şi când accepţi să te duci acolo trebuie să fii conştient„, a spus Andrei Miron, pe aeroport.

Fostul fundaş central al vicecampioanei a primit şi o întrebare surprinzătoare: „Cine e antrenor la FCSB?„. Răspunsul lui nu s-a lăsat mult aşteptat.

Domnul Anton Petrea. Eu aşa ştiu. Domnul Anton Petrea„, a precizat Miron.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorul care va evolua în campionatul din Israel a recunoscut însă faptul că Gigi Becali face chiar şi schimbări de jucători.

Trebuie să îţi asumi. Nu ştiu cum se implică patronul la club, clar se implică. Sunt şi schimbări de jucători, este clar! Dar, cum v-am zis, când vii, trebuie să îţi asumi chestia asta„, a mai spus jucătorul de 28 de ani.

Andrei Miron anunţă că îl aşteaptă pe latifundiarul din Pipera la Ierusalim. „Da, o să mă duc şi la Mormântul Sfânt. Nu am fost, dar o să mă duc”, a transmis acesta.

Andrei Miron a fost prezentat la Hapoel Haifa

Aşa cum AS.ro a anunţat în exclusivitate, fundaşul în vârstă de 28 de ani a acceptat oferta primită de la echipa în tricoul căreia a jucat şi Gabriel Tamaş. Nu a avut probleme în a-şi găsi angajament după ce a intrat în dizgraţia lui FCSB şi a fost pus pe liber.

Miron mai avea contract încă o jumătate de an cu FCSB, dar Gigi Becali i-a transmis să plece de acum. Cele două părți au ajuns la o înțelegere, iar Miron va evolua din sezonul următor pentru „rechinii” din Israel.

Dragi fani, suntem fericiți să anunțăm primul transfer pentru sezonul 2022/2023. I-am adus pe Andrei Miron, fundaș central de la o echipă de top din România, Steaua București (n.r. FCSB) şi pe Kwami Koumi. Miron a semnat un contract valabil două sezoane. A jucat în ultimele trei sezoane la Steaua (n.r. FCSB) şi a avut 63 de apariţii. Anterior a jucat pentru FC Botoşani. Are 9 apariţii în naţionala României U21”, au transmis cei de la Hapoel Haifa.

În vârstă de 28 de ani, Miron a ajuns la FCSB la începutul lui 2020. Acesta este cotat la 900.000 de euro.

Reclamă

În cele 23 de meciuri jucate pentru FCSB în ultimul sezon, în toate competiţiile, Andrei Miron a dat un gol şi o pasă de gol. Miron a fost cel care l-a scăpat din marcaj pe Cristian Costin, cel care a marcat golul care a trimis titlul în Gruia.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:40 LIVE TEXTFarul – Rapid 1-0. Louis Munteanu a marcat din nou. „Improvizaţia” lui Lobonţ nu a funcţionat! Dan Şucu, devastat la „oficială”! 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves Vezi toate știrile
Citește și