Închide meniul

Cine este investitorul – surpriză cu care a venit Cristi Borcea la Dinamo – FC Argeş! E gata să investească milioane în club

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 29 mai 2023, 23:30

Cine este investitorul – surpriză cu care a venit Cristi Borcea la Dinamo – FC Argeş! E gata să investească milioane în club

Victor Becali a răbufnit când a fost întrebat ce planuri are Cristi Borcea la Dinamo

Cristi Borcea, după Dinamo - FC Argeş 6-1 / AntenaSport

Cristi Borcea a revenit după mai bine de un deceniu pe stadion, la un meci al lui Dinamo. Iată cine este investitorul-surpriză cu care a venit Cristi Borcea la Dinamo – FC Argeş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea a fost însoţit la meci, în afară de fiii săi Angelo şi Patrick, de Cornel Varvara, zis „Connie”.

Cine este investitorul-surpriză cu care a venit Cristi Borcea la Dinamo – FC Argeş!

Cornel Varvara deține firma UNI Recycling SRL, care se ocupă cu decontaminarea solurilor și refacerea ecologică a terenurilor poluate cu substanțe petroliere.

Este prietenul meu de la Alba Iulia. Pentru el nu este o problemă să bage și 2-3 milioane de euro imediat la Dinamo. Și mai am câțiva prieteni multimilionari care ar veni la Dinamo. Totul e să se facă noul stadion. Connie vrea”, a declarat Cristi Borcea pentru gsp.ro.

Dinamo a învins FC Argeş cu un scor de tenis, 6-1, în manşa tur a barajului de rămânere-promovare în Liga 1.

Reclamă
Cornel Varvara, afaceristul care e gata să investească milioane de euro la Dinamo / Facebook
Cornel Varvara, afaceristul care e gata să investească milioane de euro la Dinamo / Facebook

Cristi Borcea, reacţie savuroasă după Dinamo – FC Argeş 6-1: „Vreţi să dansez Shakira în Divizia B?”. Anunţă investiţii uriaşe

Cristi Borcea a avut o reacţie savuroasă după meciul Dinamo – FC Argeş, scor 6-1, din turul barajului pentru Liga 1. Jucătorii lui Ovidiu Burcă sunt aproape de a reveni pe prima scenă a fotbalului românesc.

În faţa a peste 15.000 de fani, „câinii” au dat recital. Dinamoviştii au punctat prin Bena (15), Larrucea (24), Pop (28), Ghezali (41, 62) şi Iglesias (56). Golul de onoare al argeşenilor a fost marcat de Zebic, în minutul 55.

Am venit după 10 ani. Îmi era dor de atmosferă, o atmosferă extraordinară şi un rezultat extraordinar. Dar trebuie să trateze şi returul foarte serios şi sperăm să îi vedem şi în divizia A.

Reclamă 4 / 0/3

(Reporter: Aţi venit şi cu bani?) Nu se pune problema momentan, dar cu siguranţă vor veni şi banii în momentul în care se va face stadionul.

Este un investitor foarte puternic din toate punctele de vedere şi un mare dinamovist (n.r. despre investitorul cu care a venit la stadion). Nu eu personal (n.r. să investească), sunt foarte mulţi dinamovişti care vor să vadă o echipă adevărată şi care să se bată din nou la campionat şi la cupele europene. Sunt foarte mulţi care vor veni când va începe demolarea stadionului. Sperăm să fie cât mai mulţi oameni de afaceri potenţi. Dinamo, când se va gândi la Lupescu, Prunea, Răducioiu… ei ştiu ce înseamnă clubul… eu zic că vom avea un buget care va sări de 10 milioane de euro.

Acum ne vedem în Divizia A. (Reporter: Vă mai place Shakira?) Acum vrei să dansez Shakira în Divizia B?”, a declarat Cristi Borcea după meci.

Cristi Borcea şi-a adus fiii la Dinamo – FC Argeş!

Cristi Borcea a venit alături de doi dintre fiii lui la meci, Angelo şi Patrick. Chiar dacă anunţase că nu va mai veni la partidele lui Dinamo până nu va fi un nou stadion în Ştefan cel Mare, „Leonidas” s-a răzgândit şi a venit la duelul cu o miză uriaşă pentru gruparea alb-roşie. Dinamo încearcă să revină, după un sezon, în Liga 1.

Cristi Borcea şi fiii lui au avut ce să vadă. În minutul 62 scorul era 6-1 pentru „câini” în barajul cu FC Argeş.

Totuşi, Borcea a dezvăluit nu are de gând să se mai investească la echipa cu care a obţinut performanţe notabile între 1995 şi 2012.

Oriunde mă duc, sunt foarte mulţi dinamovişti. Majoritatea, dacă nu toţi îmi cer (n.r. să se întoarcă la Dinamo) pentru că s-au obişnuit cu performanţele pe care le aveam. Eram o echipă de conducere: Badea, eu, Neţoiu, nea Cornel, Buduru, Stoenescu şi cu nea Tică Dănilescu. Am luat Dinamo, când am venit în 1995, era pe locul 14 şi am dus-o în cupele europene.

Reclamă

Din momentul ăla am luat ce jucători am vrut, s-au obţinut cele mai mare performanţe şi cei mai buni jucători din România la Dinamo au jucat. Dinamo a luat pe cine a vrut!”, a declarat Cristi Borcea, în luna aprilie, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Recomandări
  • Cristi Borcea a fost însoţit la meci de un milionar român
  • Cornel „Connie” Varvara e pregătit să investească milioane de euro la Dinamo

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” Vezi toate știrile
Citește și