Închide meniul

CFR Cluj – FCSB 1-1 | Dan Petrescu, debusolat după remiza din derby: „Cum să ne convină? Aşa nu câştigi campionatul!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 aprilie 2023, 23:43 / Actualizat: 10 aprilie 2023, 1:23

CFR Cluj – FCSB 1-1 | Dan Petrescu, debusolat după remiza din derby: „Cum să ne convină? Aşa nu câştigi campionatul!

Dan Petrescu, debusolat după remiza din derby

Dan Petrescu, în timpul meciului din Liga 1 / Hepta

CFR Cluj – FCSB 1-1 | Dan Petrescu a fost debusolat după remiza din derby-ul etapei a 3-a a play-off-ului Ligii 1. CFR Cluj a condus pe tabelă până în minutul 68, când Florinel Coman a restabilit egalitatea cu o execuţie impresionantă, din lovitură liberă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioana ultimilor cinci ani a făcut un nou pas greşit în lupta pentru titlu. A remizat în fiecare meci din play-off şi a ajuns la patru puncte în spatele liderului Farul.

CFR Cluj – FCSB 1-1. Dan Petrescu, debusolat după remiza din derby

Dan Petrescu a avut motive de bucurie în minutul 19, când Daniel Bîrligea a deschis scorul. Florinel Coman i-a dat „Bursucului” planul peste cap, după ce a a executat perfect o lovitură liberă de la peste 20 de metri. Billel Omrani îi putea strica de tot seara, dar golul fostului jucător de la CFR Cluj, din prelungiri, nu a fost validat. Francezul era în poziţie de ofsaid.

Cum să ne convină? E a treia oară când conducem şi nu câştigăm. Astăzi nu am ce să le reproşez băieţilor. Până la lovitura liberă nu ţin minte nicio ocazie de-a lor. Mi s-a părut zidul la 12 metri, cred că a fost un penalty la Birligea. Avem trei meciuri bune, dar puţine puncte. Nu câştigi campionatul fără puncte.

E un an de zile în care avem cele mai multe goluri, atacăm, vrem să câştigăm. Dar s-a întâmplat să fie faza asta din nimic. Avem 10 meciuri la rând fără înfrângere, 5 victorii. Moralul ar trebui să fie bun, chiar dacă ştim că suntem la 4 puncte de Farul. Farul e favorită acum, dar trebuie să joace de două ori cu FCSB. Sper să intre cât mai repede Camora şi Boateng.

Reclamă

Petrila a intrat foarte bine, dar ca realizări mai nimic. Birligea cred că a făcut cel mai bun meci al lui de când e la CFR. Aş vrea să ştiu şi eu ce are, dar cred că nu e nimic grav acum. A zis că nu mai poate să alerge.

Nu ştiu dacă lupta e numai în 3, să vedem dacă Craiova sau Rapid au renunţat. Nu cred, la cum îi ştiu eu. Nu ştiu dacă va fi o luptă în 3, rămâne de văzut asta!„, a declarat Dan Petrescu la finalul meciului, pentru digisport.ro.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj şi FCSB s-au încurcat reciproc. Ardelenii păstrează un punct avans faţă de roş-albaştri, dar nu au mai rămas aproape de Farul.

Reclamă 4 / 0/3

1. Farul Constanţa – 39 de puncte

2. CFR Cluj – 35 de puncte

3. FCSB – 34 de puncte

4. Universitatea Craiova – 29 de puncte

5. Rapid Bucureşti – 28 de puncte

6. Sepsi 21 de puncte

Pentru CFR Cluj urmează un nou meci acasă, cu Sepsi. FCSB va juca pe teren propriu cu Farul lui Gică Hagi.

Reclamă

Andrei Burcă şi-a criticat coechipierii după CFR Cluj – FCSB 1-1

Andrei Burcă şi-a criticat coechipierii după derby-ul CFR Cluj – FCSB, scor 1-1, din etapa a 3-a a play-off-ului Ligii 1. Fundaşul central al roş-albaştrilor a răbufnit la finalul partidei din Gruia.

Cred că a fost un meci disputat, un meci de play-off între două echipe care se bat la titlu. A venit acea lovitură liberă. Trebuie să ne dea de gândit, aici nu trebuie să fim individualişti.

Am avut alt moral. Şi la Craiova lumea a spus că nu ştiu cum am jucat. Până la gol, ei nu au ajuns la poartă. În această seară, la fel. Dacă treceam de acea lovitură liberă, nu aveau şanse. Îi simţeam pe teren. Iar trebuie să ne dea de gândit la ultima fază când au fost 3 contra 1. Acum trebuie să câştigăm cu Sepsi ca să mai emitem pretenţii la titlu!

Se joacă. Avem meci direct la Farul. O să conteze şi ce facem cu celelalte echipe. După care vedem, care pe care„, a declarat Andrei Burcă.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul Vezi toate știrile
Citește și