Închide meniul

Cine va fi următorul jucător dat afară de Gigi Becali de la FCSB: „Am spus de Raţă, că a fost la raţele şi vânătorii! Cred că şi el a primit o minge în cap!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 septembrie 2022, 8:41

Cine va fi următorul jucător dat afară de Gigi Becali de la FCSB: „Am spus de Raţă, că a fost la raţele şi vânătorii! Cred că şi el a primit o minge în cap!

Valeriu Răchită crede că tot Gigi Becali decide prima echipă

Gigi Becali, în timpul unui interviu / Hepta

Basarab Panduru a spus cine va fi următorul jucător dat afară de Gigi Becali de la FCSB. Fostul internaţional e de părere că Denis Haruţ va fi dat afară după prestaţia din derby-ul cu Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali l-a criticat dur pe Denis Haruţ, despre care a spus că „este de pe altă plantetă”.

Cine va fi următorul jucător dat afară de Gigi Becali de la FCSB. Verdictul lui Basarab Panduru

Aşa cum am spus de Raţă, că a fost la raţele şi vânătorii până i-a dat Gigi o minge în cap, cred că şi Haruţ a primit o minge în cap aseară, pentru că după declaraţiile lui Gigi (n.r. – Becali) nu-l văd bine„, a spus Basarab Panduru la orangesport.ro.

Dică a scos un jucător care era zero! El nu era pe nicăieri, era zero! Am fost mai bine după ce a ieșit Haruț. (…) Haruț e un jucător valoros, foarte valoros, doar că nu e un bărbat curajos. Eu am nevoie de bărbați. Nu am luat golurile din vina fundașilor centrali, ci a mijlocașilor. Nu are ce căuta mingea acolo niciodată. Markovic nu avea voie să ajungă unu contra unu cu Tamm. Niciodată. Și aici e vorba și de joc”, a fost atacul lui Gigi Becali la Haruţ.

Nicolae Dică, băgat în depresie de jocul lui FCSB

Nicolae Dică a oferit prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-1. Antrenorul roș-albaștrilor a dat vina pe ghinion pentru debutul slab de campionat. „Mr. Nick” e însă optimist că poate să redreseze situația.

Reclamă

„A fost un joc echilibrat la început, apoi a venit acel 11 metri pe contraatacul lor. Am scos acel penalty și am egalat. Am început bine și a doua repriză, dar a venit acel autogol. Sunt în zodia ghinionului, în lunile ghinionului, numai mie putea să mie se întâmple. Doar un autogol nu am mai avut până acum. Eu în general nu vorbesc de un anume jucător, atunci când fac analiza îi expun fiecărui jucător unde a greșit. Este rușinos locul în clasament, asta le-am spus și în vestiar.

Nu este normal să câștigi doar un joc în nouă etape. Și dacă nu era antrenor trebuiau să câștige. Am spus mai devreme, cu Chindia am primit două goluri din trei degajări, astăzi autogol, cu Voluntari penalty în minutul 95. Ce pot să fac eu? Trebuie să ne îmbunătățim. Principalul vinovat este antrenorul, pe teren intră jucătorii, nu eu, mi-e greu să înțeleg cum putem să arătăm în Europa într-un fel, și în campionat în alt fel. Olaru, ca efort, a jucat 90 de minute cu Anderlecht, astăzi a făcut un efort foarte bune. Cu Ianis Stoica am jucat titular câteva meciuri, cu Tavi nu am început titular? L-am folosit și în stânga și în centru.

Selecționerul a chemat patru jucători de la noi pentru că suntem în Europa și am făcut performanță. Frică nu îmi este. Atât timp cât am încrederea patronului, voi încerca să scot echipa din situația asta. Am încredere că vom reușit să urcăm în clasament, dacă rămân eu. Am o lună și jumătate de gând am venit la echipă și au venit 12 jucători noi, din toate colțurile lumii, nu mă plâng, am încredere că putem scoate echipa de aici”, a spus Nicolae Dică, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și