Închide meniul

Ciprian Deac, dat exemplu pentru Octavian Popescu! Sfaturi pentru „perla” de la FCSB: „Asta e cheia succesului!”

Viviana Moraru Publicat: 7 ianuarie 2023, 14:59

Reclamă
Ciprian Deac, dat exemplu pentru Octavian Popescu! Sfaturi pentru perla” de la FCSB: Asta e cheia succesului!”

Gigi Becali, acuzat de Dumitru Dragomir că îl dă peste cap pe Octavian Popescu

Octavian Popescu, într-un meci pentru FCSB / Profimedia

Octavian Popescu, mijlocașul FCSB-ului, este sfătuit să îi urmeze exemplul lui Ciprian Deac. Nana Falemi este impresionat de forma fizică arătată de unul dintre cei mai buni fotbaliști de la CFR Cluj, ajuns la 36 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu (20 de ani) traversează un sezon modest. Mijlocașul de la FCSB este doar o umbră a jucătorului de la sfârșitul stagiunii precedente, care impresiona prin execuțiile și evoluțiile sale.

Ciprian Deac, dat exemplu pentru Octavian Popescu! Sfaturi pentru „perla” de la FCSB

Nana Falemi a oferit declarații despre situația lui Octavian Popescu de la FCSB. Fostul internațional susține că Ciprian Deac ar trebui să fie un exemplu pentru tânărul jucător al roș-albaștrilor.

Falemi a avut doar cuvinte de laudă pentru seriozitatea arătată de Deac în ceea ce privește antrenamentele. Mai mult decât atât, fostul jucător susține că tineri precum Octavian Popescu au ce învăța de la un profesionist precum fotbalistul lui CFR Cluj.

Nu e vorba de cum arată, e vorba despre cât poţi să alergi şi potenţa pe care o ai, din câte vorbesc băieţii, e workaholic, care se antrenează foarte mult şi treaba asta îl ajută să nu se accidenteze şi să îşi păstreze un ritm foarte bun şi să joace 90 de minute la nivel înalt. Asta e cheia succesului după 30 de ani, să te antrenezi foarte mult suplimentar şi să dormi bine”, a declarat Nana Falemi, pentru orangesport.ro.

Reclamă

Singurul jucător rus din Liga 1, propus lui Gigi Becali la FCSB

Singurul jucător rus din Liga 1 i-a fost propus lui Gigi Becali la FCSB. Nana Falemi consideră că Rassambek Akhmatov, mijlocașul de la Chindia Târgoviște, s-ar potrivi de minune la vicecampioana României.

Gigi Becali n-a cumpărat vreun jucător în această iarnă. Patronul FCSB a anunțat că nu va mai investi sume mari în transferurile de jucători.

Totuși, Nana Falemi este de părere că Becali ar trebui să facă o excepție în cazul lui Rassambek Akhmatov, singurul fotbalist rus din campionatul României.

Reclamă 4 / 0/3

Mijlocașul cu profil defensiv, în vârstă de 26 de ani, a fost asemănat de Nana Falemi cu doi jucători legendari din Premier League: Roy Keane și Paul Scholes.

„Îmi place foarte mult Octavian Popescu de la Steaua, îmi place Cordea, îmi place un număr şase de la Chindia Târgovişte, un cecen, Akhmatov.

Akhmatov îmi place foarte mult, am fost la două meciuri la Târgovişte şi l-am văzut, o dată cu Farul lui Hagi şi o dată cu Steaua, am fost la ambele meciuri la Ploieşti şi mi-a plăcut puştiul ăsta.

Mi-ar plăcea să-l văd la Steaua, e foarte bun, e genul lui Roy Keane, Paul Scholes, aşa, genul lui Bourceanu, micuţ, tare pe picioare, nu greşește pase şi foarte echilibrat mental, îmi place foarte mult”, a spus Nana Falemi, pentru orangesport.ro.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:55 Prima reacţie a lui Radu Drăguşin după evoluţia spectaculoasă din Tottenham – Manchester City 0-2 8:22 Cum a fost supranumit Răzvan Lucescu de greci după ce a adus-o miraculos pe PAOK la un pas de un titlu istoric 8:14 FotoPe cine poate întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League! Un posibil adversar a „spulberat” FCSB! 7:42 Reacţia lui Mircea Lucescu după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Sunt mândru”! Pe cine a lăudat: „E mulţumită lui” 0:29 Florin Maxim a comparat-o pe Corvinul cu Real Madrid, după succesul istoric din Cupa României: „Aşa se câştigă!” 0:13 Dorinel Munteanu, la pământ după ce Oţelul a pierdut finala Cupei României: „Stau cam prost cu emoţiile!” 15
mai
23:56
Ce a făcut Dorinel Munteanu, în timpul loviturilor de departajare din finala Cupei României! Gestul a fost surprins imediat
15
mai
23:45
Corvinul merge în Europa League din Liga a 2-a! Oţelul va avea nevoie de două victorii pentru a juca în Europa!
15
mai
23:32
Câţi bani a încasat Corvinul, după ce a câştigat Cupa României! Succes istoric pentru echipa din Liga a 2-a
15
mai
23:10
Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României! Victorie istorică pentru echipa lui Florin Maxim, după lovituri de la 11 metri!
Vezi toate știrile
Citește și