Închide meniul

Ciprian Deac, execuţie lamentabilă de la 11 metri în CFR Cluj – UTA! Cum a putut să execute veteranul campioanei

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 martie 2023, 17:50 / Actualizat: 2 martie 2023, 19:11

Ciprian Deac, execuţie lamentabilă de la 11 metri în CFR Cluj – UTA! Cum a putut să execute veteranul campioanei

Ciprian Deac are 36 de ani

Ciprian Deac, într-un meci la CFR Cluj/ SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Ciprian Deac a avut o execuţie lamentabilă de la 11 metri în CFR Cluj – UTA. Arbitrul Lucian Rusandu a acordat penalty la un duel dintre Chindriş şi Maglica, după ce a consultat VAR-ul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După câteva minute de aşteptare, Lucian Rusandu a decis că se impune acordarea loviturii de pedeapsă la duelul dintre Chindriş şi Maglica. Căpitanul Ciprian Deac a fost cel care şi-a asumat responsabilitatea executării loviturii de pedeapsă.

Ciprian Deac, execuţie lamentabilă de la 11 metri în UTA – CFR Cluj

După ce a creat faza din care Krasniqi a deschis scorul, Deac a tras lamentabil de la 11 metri (minutul 23). Deşi l-a trimis în colţul opus pe Kucher, Deac a trimis extrem de slab, iar mingea a trecut pe lângă poartă.

Ciprian Deac le-a dat peste nas contestatarilor după Petrolul – CFR Cluj 2-5

Ciprian Deac le-a dat peste nas contestatarilor după Petrolul – CFR Cluj 2-5! Campioana României s-a impus într-o manieră categorică în fața celor de la Petrolul, în etapa a 27-a a Ligii 1.

„Sincer, când am ajuns la stadion și am văzut terenul, mi-a fost frică. E bine că am marcat. Nu mi-am propus niciodată să dau un anumit număr de goluri sau de pase.

Reclamă

Încerc să-mi ajut echipa. Mai degrabă sunt un muncitor, decăt un jucător care cântă la pian. Nu avem un Messi în echipă, cred că noi formăm o echipă.

După cum vedeți și dumneavoastră, aici, după o înfrângere, parcă s-a terminat totul. Se mai întâmplă și accidente. E bine că nu a fost un scor la limită sau să influențeze. La 5-2, nu cred că mai putem vorbi de arbitraj.

Nu putem zice că suntem o echipă care ne apărăm, din moment ce avem foarte multe goluri marcate. Avem o echipă matură, care, dacă marchează, încearcă să conserve rezultatul.

Reclamă 4 / 0/3

De trei ani, tot asta aud din tribună, numai: «Pensionarule! Lasă-te!». Sunt obișnuit, dar sunt primul care voi ridica mâna când voi simți ca nu mai pot”, a declarat Ciprian Deac, la finalul partidei cu Petrolul, pentru digisport.ro.

Dan Petrescu a răbufnit înainte de CFR Cluj – UTA

Dan Petrescu a răbufnit înainte de duelul dintre CFR Cluj şi UTA, din etapa a 28-a din Liga 1. „Bursucul” s-a arătat revoltat de programul echipei sale, având în vedere că ultimul meci al arădenilor a avut loc în urmă cu două zile.

„În primul rând sunt realist. Sunt conștient că noi am avut doar două zile libere și UTA 7 zile. Nu înțeleg cum a fost făcut calendarul, chiar aș vrea să am o explicație. Noi am jucat vineri, iar ei luni, și au avut o săptămână să pregătească meciul. Noi, doar două zile.

În al doilea rând, avem probleme de lot, sunt soluții foarte puține astăzi. Manea este accidentat, Boateng suspendat, Birligea e și el lovit, iar Malele a plecat de la echipă cu problemele familiale pe care le are.

Tare îmi e frică și astăzi de accidentări. Nu cred că putem să facem un pressing cum îmi place mie. Sunt realist, cred că va fi un meci foarte greu, în care ei sunt avantajați că au avut timp mai mult să pregătească partida.

E o echipă puternică, agresivă, uitați-vă la banca de rezerve a lor care spune multe”, a declarat Dan Petrescu, înainte de meci.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și