Închide meniul

Ciprian Deac îl laudă pe rivalul Gigi Becali: ”Toată lumea ar trebui să-l aprecieze”. Gigi l-a dorit cu disperare la FCSB

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 26 iunie 2022, 10:25

Ciprian Deac îl laudă pe rivalul Gigi Becali: ”Toată lumea ar trebui să-l aprecieze”. Gigi l-a dorit cu disperare la FCSB

Ciprian Deac îl laudă pe rivalul Gigi Becali

Gigi Becali și Mihai Stoica, într-o conferință de presă / Hepta

Ciprian Deac îl laudă pe rivalul Gigi Becali și e conștient că fotbalul românesc ar fi avut și mai mult de suferit dacă finanțatorul de la FCSB nu investea sume importante în transferurile interne.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali regretă și acum că a ratat transferul lui Ciprian Deac, care a fost oferit la FCSB, în 2012, dar rămâne cu aprecierea celui care de atunci a câștigat cinci titluri de campion cu CFR Cluj.

Ciprian Deac îl laudă pe rivalul Gigi Becali

”E istorie, am avut plăcerea să-l cunosc pe dânsul. Toată lumea ar trebui să-l aprecieze, e printre puținii oameni care investesc bani în fotbal”, a spus Deac, aflat în cantonamentul din Austria.

La începutul anului, Gigi Becali dezvăluia că a avut șansa de a-l aduce pe Ciprian Deac la FCSB. Mihai Stoica a fost cel care l-a convins pe Gigi să renunțe la transfer, considerându-l ”un jucător terminat”.

Gigi Becali: ”Dacă aș putea să scap de Deac, el face tot la CFR”

”Singurul lucru pe care l-aș dori, nu că aș vrea să se accidenteze, dar să plece undeva Deac. Dacă aș putea să scap de el… El le-a luat toate campionatele, el le-a luat tot. El face tot acolo!

Reclamă

Eu am vrut să-l iau pe Deac cu 5 mii salariu. I-am reproșat lui Meme tot timpul. El a zis că e terminat, venise după accidentările din Germania. L-a luat CFR. Am vrut apoi să-l iau iar, cu 20.000 de salariu. Semnasem contractul, am vorbit cu băiatul, i-a făcut CFR ofertă mai mare și a rămas la CFR”, spunea Gigi Becali, la digisport.ro, în ianuarie.

Dan Petrescu anunţă că Ciprian Deac va juca până la 41 de ani

Dan Petrescu anunţă că Ciprian Deac va juca până la 41 de ani la nivel înalt. Mijlocaşul care acum are 36 de ani şi e cotat la 900.000 de euro a fost primul la testele fizice ale campioanei.

Deac este un simbol al CFR-ului, alături de care a câştigat şapte titluri în Liga 1. Ultimele cinci au venit de la revenirea lui în România, în 2017. El şi-a mai trecut în cont două Cupe şi patru Supercupe ale României.

Reclamă 4 / 0/3

„O să-l vedeţi acum, arată bine la antrenamente. Ştiţi că la test a fost cel mai bun. Eu cred că mai joacă 4 ani, până la 41 de ani. Sunt sincer şi nu cred că se va lăsa mai devreme de 40 de ani. Cred că cei din conducere s-au gândit la un post pentru el”, a spus Dan Petrescu, aflat în cantonament în Austria.

Veteranul din atacul ardelenilor aleargă și acum câte 12 kilometri pe meci. Dezvăluirea a fost făcută chiar de Dan Petrescu. Antrenorul campioanei s-a arătat complet impresionat de forma fizică a jucătorului său și spune că, în alte condiții, Deac ar fi putut juca chiar și la Real Madrid.

„Nu știu cum era înainte, dacă ar fi fost mereu așa, poate juca la Real Madrid. Are o carieră fantastică și nu-l văd să se oprească. Un mare caracter. Are și acum cei mai buni parametri, aleargă 12 km pe meci, foarte mulți în sprint. Cred că cel puțin încă un sezon mai poate juca la acest nivel”, spunea Petrescu, la finalul lunii mai.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! Vezi toate știrile
Citește și