Închide meniul

Momente de confuzie în Petrolul – CFR Cluj! A fost nevoie de intervenția VAR-ului

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 27 februarie 2023, 21:35

Momente de confuzie în Petrolul – CFR Cluj! A fost nevoie de intervenția VAR-ului

Momente de confuzie în Petrolul - CFR Cluj

Petrolul - CFR Cluj / orangesport.ro.

Momente de confuzie în Petrolul – CFR Cluj! La golul marcat de Daniel Birligea, în minutul 50, a fost nevoie de intervenția VAR-ului, pentru a stabili dacă tânărul atacant al campioanei României a comis henț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Birligea a fost transferat de CFR Cluj, la începutul anului 2022, de la Teramo, pentru 100.000 de euro.

Momente de confuzie în Petrolul – CFR Cluj

În minutul 50 al partidei Petrolul – CFR Cluj, la scorul de 1-0 pentru oaspeți, Daniel Birligea a înscris un gol din cădere, în urma unei faze fixe. Deși „centralul” Găman a dictat, inițial, gol valabil, VAR-ul a intervenit.

După patru minute de consultări, arbitrii din camera VAR l-au chemat pe George Găman să revadă faza. Într-un final, „centralul” a hotărât să-și păstreze decizia, astfel că CFR Cluj și-a majorat avantajul la 2-0.

Dan Petrescu: „Condiții grele pentru noi!”

„Condiții grele pentru noi, în primul rând. Ei se odihnesc și ne așteaptă.

Reclamă

Sunt ceva probleme de lot. Avem doar un suspendat, pe Yuri, din păcate. Și foarte mulți jucători obosiți. Posibil ca doi-trei nici să nu facă deplasarea. Vedem după antrenamentul de mâine dimineață. Sunt și ceva răceli, accidentări. Exact la ceea ce mă așteptam după un meci cu o asemena intensitate (n.r. cel cu Lazio).

Mie mi se pare că, la meciul cu Sibiul, ziceai că are 20 de ani, așa a alergat (n.r. Constantin Budescu). Și știți că, dacă Budescu are chef să joace fotbal, câștigă cu orice echipă Petrolul, pentru că e un jucător deosebit. Cum zice Gică Hagi, un decar, care poate să inventeze orice, oricând. Iar, pe lângă el, un Grozav, alt jucător extraordinar… Irobiso. Formează o tripletă în atac de speriat, în opinia mea. Și Jair, la mijloc, cu Seto.

O echipă care s-a bătut la play-off. Nu știu dacă se mai bate. Nu știu dacă mai are timp să ajungă. A fost, până acum, surpriza plăcută a campionatului. Era și SIbiul, dar Sibiul, pe final, a început să cadă. Atuul numărul unu al Petrolului este Budescu”, spunea Dan Petrescu, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Petrolul.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Balaj a dezvăluit situația datoriilor de la CFR Cluj, după eliminarea din Conference League

CFR Cluj a fost eliminată din play-off-ul Conference League de Lazio, după ce, în tur, italienii s-au impus cu 1-0, iar partida retur s-a terminat 0-0.

Cristi Balaj susține că, după aventura europeană, CFR Cluj și-a diminuat datoriile, de la șapte milioane de euro, la două milioane. Acesta estimează că, din vară, CFR Cluj va deveni un club sustenabil.

„Am redus pierderea substanţial, dar nu suntem pe profit. Dacă avea loc transferul lui Yeboah, a fost ratat la mustaţă, atunci situaţia ar fi fost echilibrată. Plus, minus, am fi fost acolo la cheltuieli şi venituri.

Am redus pierderea de la minus şapte milioane (n.r. de euro), la două. Suntem pe un trend bun, am întinerit lotul, bugetul salarial a scăzut şi sperăm ca jucătorii nou-veniţi din zona Africii şi cei români pe care-i urmărim şi transferurile de ultim moment să fie valorificate pe viitor.

Avem nevoie de susţinerea patronului, iar din vară putem fi un club sustenabil. Atât s-a putut acum, dar situaţia financiară e mult diferită acum, chiar dacă e în continuare greu.

Încă nu am făcut calculele bugetului total, pentru că tragem linie când se încheie campania, lucrăm. Urmează licenţa şi datele se vor afla în curând”, a spus Cristi Balaj, pentru orangesport.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și