Închide meniul

Ciprian Deac nu va mai juca, în acest sezon, pentru CFR Cluj! Anunțul făcut de Cristi Balaj: „Este în operaţie!”

Cosmin Olteanu Publicat: 18 aprilie 2023, 15:50

Reclamă
Ciprian Deac nu va mai juca, în acest sezon, pentru CFR Cluj! Anunțul făcut de Cristi Balaj: Este în operaţie!”

Ciprian Deac nu va mai juca, în acest sezon, pentru CFR Cluj

Ciprian Deac, într-un meci la CFR Cluj / Hepta

Ciprian Deac nu va mai juca, în acest sezon, pentru CFR Cluj! Cristi Balaj, președintele campioanei României, a anunțat faptul că extrema ardelenilor este operată la umăr, în urma accidentării din meciul cu Sepsi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Balaj susține că CFR Cluj nu se va mai putea baza pe Ciprian Deac până la finalul sezonului.

Ciprian Deac nu va mai juca, în acest sezon, pentru CFR Cluj

Președintele campioanei României susține că Ciprian Deac suferă o intervenție chirurgicală complexă.

„Ciprian Deac este în operaţie în acest moment. L-am pierdut până la finalul sezonului. Are o accidentare la nivelul umărului. Sunt anumite leziuni, rupturi, umărul dislocat.

Este o operaţie mai complexă. Deac este pe mâini bune. Din păcate nu va mai juca în acest play-off. Este o pierdere foarte importantă. Ghinion, complex de împrejurări.

Reclamă

Pentru unele nu găsim explicaţii, altele nu le primim. Şi tot aşa. Deac, la ora actuală, este foarte greu, dacă nu imposibil de înlocuit”, a declarat Cristi Balaj, pentru fanatik.ro.

Care este situația lui Daniel Bîrligea

Inclusiv Daniel Bîrligea a ieșit accidentat în meciul cu Sepsi. Însă Cristi Balaj este încrezător că, la următoarea partidă de campionat, CFR Cluj îl va avea la dispoziție pe tânărul atacant, acesta fiind la tratament în Serbia, la „vraciul” Marijana Kovacevic.

„A simţit la nivel muscular ceva. Este o leziune minoră. Bîrligea este la Marijana (n.r. Kovacevic) şi sper să îl avem chiar şi la meciul cu Farul Constanţa. N-aş vrea să mă hazardez.

Reclamă 4 / 0/3

Este într-o formă foarte bună. Când vă ziceam de el, nu prea… În primul joc din acest an, când am câştigat 3-0 cu Farul, cât timp a jucat a fost cel mai bun de pe teren”, a mai spus Cristi Balaj.

Dan Petrescu a răbufnit la conferinţa de presă, după CFR Cluj – Sepsi 2-1

Petrescu a criticat în termeni duri arbitrajul şi a spus că echipa sa trebuia să primească 3 lovituri de la 11 metri.

„Am avut trei penalty-uri clare neprimite, ăsta e fotbalul, mergem înainte. Să mi se spună și mie ce face VAR-ul. Ce face VAR-ul? Dacă nici alea nu sunt penalty-uri și VAR-ul nu le vede, de ce mai venim la fotbal? Trei? Dacă era unul OK, nu l-ai văzut, stai și dormi acolo? 

S-a văzut din avion că a fost corner, dar au dat aut de poartă. Cele mai grave sunt alea care nu sunt văzute de VAR. Eu nu știu ce fac băieții ăia acolo. Ce faceți, mă, băieți la VAR? Să-mi dea și mie o explicație cineva”, a spus Dan Petrescu, la conferinţa de presă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și