Închide meniul

Ciprian Deac şi Cristi Manea, primele reacţii după Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-1: „Voiam să-i facem o bucurie lui Dan Petrescu!”

Viviana Moraru Publicat: 2 aprilie 2023, 23:50

Reclamă
Ciprian Deac şi Cristi Manea, primele reacţii după Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-1: „Voiam să-i facem o bucurie lui Dan Petrescu!

Ciprian Deac şi Cristi Manea, primele reacţii după Universitatea Craiova - CFR Cluj 1-1

Ciprian Deac, în tricoul lui CFR Cluj / Hepta

Ciprian Deac şi Cristi Manea au oferit primele reacţii, după remiza dintre Universitatea Craiova şi CFR Cluj, scor 1-1, din etapa a doua de play-off. Deac s-a declarat supărat după egalul din Bănie, şi a mărturisit că îşi dorea victoria, pentru a-i aduce o bucurie lui Dan Petrescu, la meciul 700 din cariera acestuia de antrenor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a remizat cu Universitatea Craiova, şi a ratat astfel şansa de a egala liderul Farul. Clujenii sunt fără victorie în această ediţie de play-off.

Ciprian Deac şi Cristi Manea, primele reacţii după Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-1

Ciprian Deac a dezvăluit că a simţit un discomfort la nivelul genunchiului, înainte de startul meciului, însă problema s-a rezolvat la timp. Mijlocaşul lui CFR Cluj susţine, totodată, că echipa sa nu ar fi meritat victoria în Bănie, astfel rezultatul de egalitate este unul echitabil.

„Ne pare rău că nu am reuşit să câştigăm, să îi facem o bucurie lui Dan Petrescu. În primul rând voiam să câştigăm pentru noi pentru că recuperam avantajul luat de Farul.

Am nişte probleme la genunchi şi s-a remediat la pauza dintre încălzire şi meci. Nu mai simt nimic, sunt puţin supărat pentru că voiam să câştigăm. Nu ştiu dacă meritam să câştigăm, probabil rezultatul e echitabil. Am marcat, dar am luat gol după patru minute. Păcat”, a declarat Ciprian Deac, pentru digisport.ro.

Reclamă

De cealaltă parte, Cristi Manea susţine că play-off-ul este unul strâns, motiv pentru care s-au înregistrat atât de multe rezultate de egalitate. De asemenea, şi fundaşul clujenilor s-a arătat nemulţumit de rezultatul înregistrat de CFR Cluj pe „Ion Oblemenco”.

Era inevitabil să nu se întâmple ceva. Tebuia să atacăm mai mult, să ţinem de minge. Am pierdut din agresivitate, le-a fost puţin frică unora dintre jucătorii de la noi să nu ia şi al doilea galben. E bine că am luat şi un punct.

Multe remize în play-off, asta arată că e strâns. Sper să rămânem puternici şi să ne arătăm colţii. Toată lumea ştie că arunc lung, Mister ne pune să jucăm şi scurt, am lucrat de dimineaţă faza asta. Suntem trişti că ne-au egalat. Păcat, asta se întâmplă când ne retragem, adversarul e mai aproape de poartă.

Reclamă 4 / 0/3

Mă bucur că n-am stat, m-am simţiti foarte bine că am jucat şi la echipa naţăională. Am avut o deplasare grea în Andorra, îl înţelegem şi pe Rangelo Janga. Echitabil rezultatul, puteam să şi câştigăm astăzi”, a declarat Cristi Manea, pentru digisport.ro.

Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-1 | Dan Petrescu a răbufnit după meciul 700 al carierei

Dan Petrescu a avut o reacţie categorică, după meciul 700 din cariera sa de antrenor. Tehnicianul clujenilor a declarat Universitatea Craiova nu a avut nicio ocazie notabilă până în minutul 72, atunci când au reuşit să egaleze.

„A fost un meci foarte greu, ştiam că echipa nu va fi bine azi. N-am avut timp să pregătesc meciul. Nu cred că vreo echipă va câştiga aici. E un teren greu, au o bancă extraordinară. Jucătorii de pe banca de la noi n-au niciun CV, au intrat foarte rău. Nu ştiu dacă ei au avut vreo ocazie mare până în minutul 75. Am căzut după ce am luat golul, jucătorii care au intrat nu au adus nimic, poate doar Hoban. E un play-off strâns, foarte multe egaluri.

Ne gândim la meciul următor, vine şi meciul cu FCSB. Unii jucători nu vor juca cu FC Argeş, în Cupă, şi vor juca cu FCSB.

Trăiesc la maxim orice meci, a fost cel de-al 700-lea din cariera mea, nu ştiu care antrenor din România va mai face atâtea. Am şi 300 de meciuri amicale, deci am ajuns pe la vreo 1000. Îmi doream să fie victorie la meciul 700.

Universitatea Craiova a făcut schimbări bune, ale noastre au fost slabe. Unii jcuători s-au relaxat, par în vacanţă, o să avem o discuţie mai dură săptămâna aceasta. Mai bine bag juniori, decât să bag jucători care nu dau totul pentru echipă”, a declarat Dan Petrescu, petru digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și