Închide meniul

Ciprian Marica a dezvăluit care era condiţia pentru ca Alexi Pitu să fie vândut pe bani mai mulţi: „E foarte adevărat asta!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 ianuarie 2023, 18:15

Ciprian Marica a dezvăluit care era condiţia pentru ca Alexi Pitu să fie vândut pe bani mai mulţi: „E foarte adevărat asta!

Ciprian Marica a dezvăluit salariul incredibil pe care l-a avut la FCSB

Ciprian Marica, în timpul unei conferințe / Hepta

Ciprian Marica a dezvăluit care era condiţia pentru ca Alexi Pitu să fie vândut pe bani mai mulţi la Bordeaux. „Perla” lui Gică Hagi a fost vândut pentru suma de 2 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexi Pitu a prins transferul vieţii. Pleacă de la Hagi la Bordeaux, pentru suma de 2 milioane de euro. Ciprian Marica ar fi vrut dublu pentru unul dintre cei mai buni jucători de la Darul în acest sezon.

Ciprian Marica a dezvăluit care era condiţia pentru ca Alexi Pitu să fie vândut pe bani mai mulţi

Sunt pe acolo cei doi, cel puțin în opinia mea. Petrila patru milioane? Mi se pare o sumă corectă, mi se pare că e un puști de viitor. Ai un ‘handicap’ că ești din România, că nu ai coeficient, că fotbalul nu e văzut cum trebuie, că jucătorii români nu au cotă. E foarte adevărat. Dacă Petrila ar fi fost brazilian, ar fi avut altă o cotă, ar fi fost altă sumă. 

Din păcate, de mulți ani nu mai avem un reprezentant la cel mai înalt nivel și fotbalul românesc suferă. Cota jucătorilor români nu are cum să crească. Dacă Petrila valorează patru milioane, mă gândesc că uite așa avem și noi pentru Pitu, tot patru milioane de euro”, a spus Ciprian Marica la sport.ro.

Gică Hagi a dat o super-lovitură! L-a vândut în Franţa pe Alexi Pitu

Gică Hagi a dat o super-lovitură pe piaţa transferurilor. Farul l-a vândut în Franţa pe Alexi Pitu. Jucătorul de 20 de ani va ajunge la Bordeaux, echipă care luptă pentru promovarea în Ligue 1. Farul va încasa aproximativ două milioane de euro pentru Pitu, care semnează pe 4 ani şi jumătate.

Reclamă

Giovanni Becali susţine că negocierile au durat până la 4 dimineaţa. Pitu e cotat la 1.4 milioane de euro şi şi-a trecut în cont în acest sezon, în 20 de meciuri, 5 goluri şi 5 pase decisive.

„Vă dau în premieră, azi noapte Gică Hagi l-a vândut pe Alexi Pitu la Girondins Bordeaux. Nu ştia nici musca, nicio albină şi vii tu cu telefonul ăsta, să îţi dau o veste în premieră. Am tratat cu Gică toată noaptea, până la ora 04:00.

O echipă care a avut probleme financiare, care a avut o gaură de 80-90 de milioane de euro. O echipă emblematică din fotbalul francez. Sunt acum pe locul doi după Le Havre şi încearcă să reintre în Ligue 1, unde le-a fost locul întotdeauna”, a spus Giovanni Becali, citat de fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali l-a vrut şi pe Alexi Pitu

Gigi Becali l-a dorit şi el pe Alexi Pitu, în toamna anului trecut. Ar fi oferit 400.000 de euro, dar Gică Hagi nu l-a lăsat să plece fără un milion de euro.

„Ce să fac, îmi trebuie şi mie jucători de 27 de ani. Am destui jucători tineri de vânzare, pe care pot să iau bani. Am acum 3-4 tineri. Eu nu vreau acum, nu mai vreau să risc bani. Pe Hagi nu poate nimeni să îl copieze… la Gică dacă nu joci, te mănâncă.

Pitu este bun, adevărat. Eu nu pot acum să dau bani pe un atacant. Nu am nevoie de un atacant, am destui. În locul cui să joace? Trebuie să joace titular dacă dai bani. Hagi vrea un milion.

Dacă mi l-ar da pe Pitu, cu 400.000 îl iau. Cum să-l iau dacă Gică cere un milion. El a spus clar, nu sunt miliardar. Gică este specialist şi munceşte mult. Eu am ieşit cu banii, dar el scoate şi vinde jucători”, a declarat Gigi Becali, pentru sport.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
Vezi toate știrile
Citește și