Închide meniul

Ciprian Marica, mesaj clar despre Florinel Coman, înainte de Farul – FCSB: „Nu e vreun Haaland sau Lewandowski!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 18 mai 2023, 23:03

Ciprian Marica, mesaj clar despre Florinel Coman, înainte de Farul – FCSB: „Nu e vreun Haaland sau Lewandowski!

Scandal la amicalul FCSB-ului

Florinel Coman, în timpul unui meci pentru FCSB/ Profimedia

Ciprian Marica a transmis un mesaj clar despre Florinel Coman, înaintea finalei pentru titlu dintre Farul şi FCSB. Acţionarul constănţenilor a declarat că „Mbappe de România” nu este un jucător de temut, în ciuda faptului că traversează o formă de vis în acest play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul şi FCSB se luptă pentru titlu, fiind despărţite de un singur punct, cu două etape înainte de finalul sezonului. Meciul direct dintre cele două echipe va avea loc duminică, de la ora 21:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Ciprian Marica, mesaj clar despre Florinel Coman, înainte de Farul – FCSB

Ciprian Marica a prefaţat duelul dintre Farul şi FCSB, şi a oferit declaraţii despre Florinel Coman, cel mai bun jucător al rivalei la titlu. Fostul atacant susţine că extrema roş-albastră nu este „vreun Haaland sau Lewandowski”, motiv pentru care nu-l consideră vreo „sperietoare”.

De asemenea, Marica a declarat că şi Farul are jucători buni, care pot face diferenţa, dându-l exemplu pe Adrian Mazilu.

„Să spun sincer, puțin mă interesează adversarul dacă Farul își va face jocul pe care l-a arătat în marea majoritate a acestui campionat. Hai să fim serioși, nu e Florinel Coman vreo sperietoare acum. Să fim serioși, nu e vreun Haaland sau vreun Lewandowski, un jucător de care să te temi și care să necesite o atenție specială.

Reclamă

Avem și noi jucătorii noștri. Mă refer la Mazilu. Sunt convins că așteaptă această partidă cu entuziasmul și euforia lui de puști. Cred că avem armele noastre. Vreau să cred că îi vom dovedi, iar prin experiența lui Gică ne vom impune.

FCSB a avut partide buni, au jucători în formă, altfel n-ar fi ajuns și ei până aici, dar sincer chiar cred că suntem mai buni decât ei. Avem tot ceea ce ne trebuie să putem câștiga împotriva lor, chiar dacă acolo s-au investit bani serioși. Noi suntem o echipă mică, cu ghilimelele de rigoare, care reușește lucruri fantastice cu management bun, cu un antrenor dedicat.

La noi, lucrurile se fac profesionist. Să vedem! Va fi o miză mare. Vreau să cred că acasă, mai ales, publicul ne va încuraja. Să nu uităm că Farul a pierdut doar un meci acasă în acest sezon”, a declarat Ciprian Marica, pentru sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, dezvăluire fabuloasă despre Florinel Coman

Gigi Becali a făcut o dezvăluire fabuloasă despre Florinel Coman. Patronul de la FCSB a spus că schimbarea lui Florinel Coman vine de la credinţă. Coman este cel mai în formă jucător de la FCSB.

Gigi Becali a mai spus că FCSB are şanse mari la titlu în contextul în care Denis Alibec nu va juca.

„Pe Florinel l-a schimbat Dumnezeu. S-a împărtăşit noaptea la 3. Şi el a zis că l-a schimbat credinţa. Mi-a fost teamă că poate se întâmpla ca şi cu Alibec. Nu îmi era de meciul de aseară, ci pentru ce urma. Fără Coman e greu. Dacă ieşim campioni, el ne-a făcut. Foarte mult contează lipsa lui Alibec pentru că el i-a adus până acolo. Nu mai sunt atât de periculoşi! Greu să ne mai poată bate„, a spus Gigi Becali.

Recomandări
  • Ciprian Marica a transmis un mesaj clar despre Florinel Coman
  • Ce a spus fostul atacant, înainte de Farul – FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” Vezi toate știrile
Citește și