Închide meniul

Gigi Becali, dezvăluire fabuloasă despre Florinel Coman: „S-a împărtăşit la 3 noaptea!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 mai 2023, 11:53 / Actualizat: 15 mai 2023, 13:25

Reclamă
Gigi Becali, dezvăluire fabuloasă despre Florinel Coman: „S-a împărtăşit la 3 noaptea!

Gigi Becali, dezvăluire fabuloasă despre Florinel Coman

Gigi Becali

Gigi Becali a făcut o dezvăluire fabuloasă despre Florinel Coman. Patronul de la FCSB a spus că schimbarea lui Florinel Coman vine de la credinţă. Coman este cel mai în formă jucător de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a mai spus că FCSB are şanse mari la titlu în contextul în care Denis Alibec nu va juca.

Gigi Becali a făcut o dezvăluire fabuloasă despre Florinel Coman

„Pe Florinel l-a schimbat Dumnezeu. S-a împărtăşit noaptea la 3. Şi el a zis că l-a schimbat credinţa. Mi-a fost teamă că poate se întâmpla ca şi cu Alibec. Nu îmi era de meciul de aseară, ci pentru ce urma. Fără Coman e greu. Dacă ieşim campioni, el ne-a făcut. Foarte mult contează lipsa lui Alibec pentru că el i-a adus până acolo. Nu mai sunt atât de periculoşi! Greu să ne mai poată bate„, a spus Gigi Becali.

Florinel Coman, după ce a fost desemnat omul meciului în FCSB – CFR Cluj 1-0

Florinel Coman a avut prima reacţie după ce a fost desemnat omul meciului în meciul FCSB – CFR Cluj, scor 1-0, din etapa a 8-a a play-off-ului Ligii 1. „Mbappe” Coman a marcat singurul gol de pe Arena Naţională în minutul 49.

FCSB a scos-o definitiv pe CFR Cluj din cursa spre al şaselea titlu la rând în Liga 1. Fără Dan Petrescu pe bancă, ardelenii riscă să rămână chiar şi în afara podiumului.

Reclamă

Mă bucur că am fost desemnat omul meciului, dar este puţin important. Am câştigat, am avut o primă finală, nu am lăsat adversarul să aibă ocazii. Un joc reuşit, un joc bărbătesc pe care l-am câştigat.

O primă repriză mai slabă faţă de a doua, dar nu a fost un joc slab. Am spus că trebuie să luptăm până la final. Am zis că trebuie să arătăm că vrem să fim campioni şi nu ne este frică de asta.

Cred că s-a văzut şi la TV că au venit aici mai mult pentru un egal. Până la urmă am câştigat, suntem fericiţi. Am câştigat prima finală, acum mergem la Farul şi suntem dornici să ne arătăm curajul.

Reclamă 4 / 0/3

O pasă extraordinară a lui Olaru, am scăpat singur. Puteam şi acum 2-3 ani, în momentul de faţă mă simt puternic şi mai ales fizic stau bine. Îmi dă încrederea pe care o am. M-am pregătit în aşa fel încât să demonstrez pe teren. Este o perioadă bună, dar nu contează decât colectivul.

Antrenorul a luat decizia de a ieşi, mă odihnesc şi sper să câştigăm la Constanţa, pentru că este o deplasare foarte grea. 42.000 de oameni în tribună au venit să vadă FCSB că îşi doreşte campionatul. FCSB este Steaua, asta înseamnă pentru mine şi toţi cei care au venit!„, a declarat Florinel Coman la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai Vezi toate știrile
Citește și