Închide meniul

Ciprian Marica nu crede că Gigi Becali va ieși din fotbal: „Îi place la FCSB! Se va întoarce și va investi din nou”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 iulie 2022, 10:06

Ciprian Marica nu crede că Gigi Becali va ieși din fotbal: „Îi place la FCSB! Se va întoarce și va investi din nou

Gigi Becali e patron la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Ciprian Marica nu crede declarațiile lui Gigi Becali, care a amenințat că va ieși din fotbal, după meciul FCSB – U Cluj 1-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul roş-albaştrilor şi-a făcut praf jucătorii după remiza de pe Arena Naţională şi nu îşi doreşte să mai investească la echipă.

Ciprian Marica nu crede că Gigi Becali va ieși din fotbal

Ciprian Marica e de părere că Gigi Becali nu intenționează cu adevărat să se retragă de la FCSB.

„Trebuie să și poți, nu știu dacă poți să lichidezi atât. Cred că a fost o declarație la cald. Dacă va avea succes în Conference League se va întoarce și va investi din nou. Îi place rolul pe care îl are la FCSB, nu-l văd să iasă prea curând”, a spus Ciprian Marica, conform sport.ro.

Gigi Becali spune STOP şi se retrage din fotbal după FCSB – U Cluj 1-1

Latifundiarul din Pipera e hotărât să îşi vândă cei mai buni jucători şi să nu mai finanţeze gruparea din Berceni. Darius Olaru este primul care ar putea pleca, după ce a primit o ofertă de 5 milioane de euro.

Reclamă

Mâine, dacă vine cineva, aş lichida… l-aş da şi pe Olaru. Păi nu ai văzut cu Neluţu (n.r. Neluţu Varga, patronul de la CFR Cluj)? De ce să mă duc la spital? Şi eu idiot, îi dau unui jucător 15.000 salariu. Eu caut să lichidez, nu mai caut atacant. Cum să mai caut atacant? Îl vând pe Olaru, îl dau şi pe Tănase să scap de 30.000… după jucăm şi noi la locul 6 sau 5.

Nu mai am ce face, nu mai am! Sunt de 21 de ani şi am ajuns la concluzia că nu am ce face, nu am ce face cu jucători de ăştia„, a spus Gigi Becali pentru digisport.ro.

Pentru FCSB urmează deplasarea în Georgia, în manşa tur a „dublei” cu FC Saburtalo Tbilisi, în Conference League. Meciul este programat joi, de la ora 19:00, şi va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro. La trei zile distanţă, roş-albaştrii au derby în Giuleşti cu Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă va trece de Saburtalo, vicecampioana României va putea da, în turul următor, peste:

  • Ružomberok / Riga
  • Kyzylzhar Petropavlovsk / Osijek
  • Víkingur / Dunajská Streda
  • Gzira United / Radnicki Niš
  • Gomel / Aris Thessaloniki

Florin Tănase i-a cerut întăriri lui Gigi Becali

Florin Tănase a făcut o analiză dură la finalul partidei şi nu a iertat pe nimeni. A tras un semnal de alarmă şi conducerii clubului. I-a transmis lui Gigi Becali că mai e nevoie de jucători.

Şerban este şi el un copil, nu putem să-i dăm în cap acum. A luat acel cartonaş la început, fiind fundaş nu mai poţi să ai aceleaşi intrări. Acum ne apucăm să criticăm jucătorii?

Emoţiile le trăieşti altfel cu VAR, altfel nu ai cum. Poate am avut şi penalty azi, dar noi trebuia să jucăm mai mult. Cu toate astea, trebuia să jucăm mai mult. Probabil şi lotul pe care îl avem nu este atât de numeros pe cât ar trebui să fie. Multă lume spune: „Lotul, lotul. Că FCSB are cel mai bun lot”. De unde? Avem şi copii, suntem puţini!

Dacă vom juca la fel ca în seara asta, nu vom avea nicio şansă (n.r. în Conference League)„, a declarat căpitanul lui FCSB.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și