Închide meniul

Claudiu Keşeru crede că Gigi Becali a dat lovitura cu Pintilii: „Va avea viitor ca antrenor! Când era jucător făcea asta!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 ianuarie 2023, 12:52

Claudiu Keşeru crede că Gigi Becali a dat lovitura cu Pintilii: „Va avea viitor ca antrenor! Când era jucător făcea asta!

Claudiu Keşeru crede că Gigi Becali a dat lovitura cu Mihai Pintilii

Captură Antena Sport

Claudiu Keşeru crede că Gigi Becali a dat lovitura cu Pintilii. Fostul atacant de la FCSB e de părere că Pintilii va avea un viitor strălucit ca antrenor pe banca roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Claudiu Keşeru spune că Pintilii se comporta ca un adevărat antrenor şi pe vremea când juca. Pintilii este delegatul echipei în acte dar, în practică, el conduce antrenamentele echipei.

Claudiu Keşeru crede că Gigi Becali a dat lovitura cu Pintilii

„Cu siguranţă va avea viitor ca antrenor. Încă din momentul în care era jucător el citea adversarul bine în anumite momente de joc„, a spus Claudiu Keşeru.

Ca şi FCSB, Claudiu Keşeru se află cu UTA în cantonament, în Antalya.

M-am întâlnit cu câţiva dintre ei. Cu Pinti, cu Popică, cu Tommy. Normal că îi mai ştiu şi pe jucători. Pe Şut, Cordea, Olaru, Oaidă, Cristea sunt aproape toţi aceeaşi. Sunt amintiri foarte plăcute. Nu contează contextul, ci că s-au purtat foarte bine cu mine„, a mai spus Claudiu Keşeru.

Reclamă

Cum arată lotul FCSB-ului pentru cantonamentul din Antalya

Cum arată lotul FCSB-ului pentru cantonamentul din Antalya. Vicecampioana României a plecat duminică dimineață în Turcia, unde va sta 12 zile și va juca două meciuri amicale. În mod uluitor, roș-albaștrii au plecat în cantonament fără antrenorul principal Leo Strizu.

Mihai Pintilii, antrenorul „din umbră” al FCSB-ului, va îndeplini rolul de „principal” și în perioada de pregătire din Antalya.

Cum arată lotul FCSB-ului pentru cantonamentul din Antalya

Pentru cantonamentul din Turcia, Pintilii a inclus în lot și 5 jucători tineri, mai puțin cunoscuți, cu scopul de a-i integra în angrenajul primei echipe.

Reclamă 4 / 0/3

Este vorba despre Alexandru Maxim (portar, 15 ani), Luca Ciobanu (fundaș, 17 ani), Vlad Tudor (mijlocaș, 19 ani), Daniel Toma (mijlocaș, 22 de ani) și David Popa (mijlocaș, 15 ani).

Lotul FCSB-ului plecat în cantonamentul din Antalya:

  • Portari: Ștefan Târnovanu, Andrei Vlad, Alexandru Maxim
  • Fundași: Valentin Crețu, Alexandru Pantea, Denis Haruț, Joyskim Dawa, Luca Ciobanu, Sorin Șerban, Risto Radunovic, Joonas Tamm, Ovidiu Popescu, Iulian Cristea
  • Mijlocași: Adrian Șut, Boban Nikolov, Malcom Edjouma, Darius Olaru, Răzvan Oaidă, Vlad Tudor, Daniel Toma, David Popa, Eduard Radaslavescu
  • Atacanți: Andrei Cordea, Andrea Compagno, Octavian Popescu, David Miculescu, Florinel Coman, Billel Omrani

În cantonamentul din Turcia, FCSB va disputa două partide amicale, în decursul a 24 de ore: cu polonezii de la Pogon Szczecin (15 ianuarie, 17:00) și Rakow Czestochowa (16 ianuarie, 17:00).

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano Vezi toate știrile
Citește și