Închide meniul

CM 2022 | Reacţia lui Harry Kane, după ce s-a calificat cu Anglia în sferturile de finală ale Cupei Mondiale: „Sunt atacant şi sunt fericit când marchez!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 decembrie 2022, 10:56

CM 2022 | Reacţia lui Harry Kane, după ce s-a calificat cu Anglia în sferturile de finală ale Cupei Mondiale: „Sunt atacant şi sunt fericit când marchez!

Harry Kane are un procentaj incredibil la Campionatul Mondial

Profimedia

  • Reacţia lui Harry Kane, după ce s-a calificat cu Anglia în sferturile de finală ale Cupei Mondiale
  • Anglia va juca cu Franţa în sferturi

Reacţia lui Harry Kane, după ce s-a calificat cu Anglia în sferturile de finală ale Cupei Mondiale. Atacantul de la Tottenham a marcat un gol în victoria clară a Angliei cu Senegal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anglia va juca în sferturile de finală ale Cupei Mondiale cu Franţa, în ceea ce se anunţă cel mai tare meci din această fază a competiţiei.

Reacţia lui Harry Kane, după ce s-a calificat cu Anglia în sferturile de finală ale Cupei Mondiale

Meciurile eliminatorii nu sunt niciodată ușoare. Am dat dovadă de o mare maturitate pe parcursul turneului. 3-0 este un scor bun, împotriva unei echipe foarte bune. Este meritul băieților.

Reclamă

Mentalitatea a fost una de top încă de la început și profităm de șansele pe care le avem, atunci când ele apar. Este o altă victorie în faza eliminatorie, nu a fost ușor Angliei în ultimii ani. Totuși, când câștigi cu 3-0 nu poate fi decât o seară grozavă.

Am avut timp, mingea s-a așezat perfect și conexiunea a fost perfectă. Am mai avut o ocazie, înainte de gol, la care ar fi trebuit să mă descurc mai bine, așa că a fost plăcut să văd că de data aceasta a intrat în plasă. Sunt atacant, așa că de fiecare dată când marchez sunt fericit

Reclamă

Ne vom bucura de această victorie, apoi ne vom concentra pe meciul cu Franța. Va fi luptă foarte dificilă”, a spus Harry Kane, după Anglia – Senegal 3-0.

Harry Kane, şapte şuturi, şapte goluri la Campionatul Mondial

Harry Kane are cifre uluitoare la Campionatul Mondial. Starul Angliei are procentaj maxim de reuşită, după golul marcat în poarta Senegalului, în partida din optimile turneului final din Qatar. Mai exact, vârful lui Tottenham a şutat de şapte ori spre poarta adversă, la toate participările sale la Campionatul Mondial, şi toate cele şapte şuturi au fost goluri.

Harry Kane a reuşit să marcheze pentru 2-0, în partida dintre Anglia şi Senegal, din optimile Campionatului Mondial. Atacantul are un bilanţ perfect, fiind jucătorul care a marcat şapte goluri, din şapte şuturi spre poarta adversă, la toate participările sale la turneele finale mondiale.

Reclamă 4 / 0/3

Astfel, vârful lui Tottenham a devenit jucătorul cu cele mai multe reuşite la Campionatul Mondial, dintre jucătorii cu procentaj de 100% în faţa porţii.

Căpitanul Angliei a marcat primul său gol de la Campionatul Mondial din Qatar. În precedentele partide ale Angliei, din grupă, Kane a oferit trei assist-uri. Mai exact, vârful a pasat decisiv la reuşitele lui Raheem Sterling şi Marcus Rashford, din meciul cu Iran, cât şi la golul lui Phil Foden, din meciul cu Ţara Galilor.

Anglia a predat o lecţie de fotbal celor din Senegal. Deşii africanii au început meciul în forţă, cu mai multe ocazii la poarta lui Jordan Pickford, britanicii lui Gareth Southgate au intrat cu avantaj de 2-0 la vestiare, după reuşitele lui Jordan Henderson şi Harry Kane. După pauză, Bukayo Saka a dus scorul la 3-0, marcând în minutul 57.

Harry Kane se află la al doilea turneu final mondial din carieră, după Rusia 2018. La precedenta ediţie a turneului final mondial, vârful Angliei a fost golgheterul competiţiei, cu şase goluri, conducându-şi naţionala până în semifinale, după o pauză de 28 de ani.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou
Premier League • 28 mart., 18:50
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle
Franţa - Germania 0-2! Nemţii nu au milă de naţionala lui Mbappe. Anglia - Brazilia 0-1. Endrick, eroul sud-americanilor
Fotbal extern • 23 mart., 23:40
Franţa – Germania 0-2! Nemţii nu au avut milă de naţionala lui Mbappe. Anglia – Brazilia 0-1. Endrick, eroul sud-americanilor
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar a treia selecţie
Fotbal extern • 23 mart., 22:59
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar 17 ani
Harry Kane, performanţă fantastică în Bayern Munchen - Mainz 8-1
Bundesliga • 9 mart., 18:34
Harry Kane, performanţă fantastică în Bayern Munchen – Mainz 8-1! Englezul a stabilit un nou record în Bundesliga
România - Anglia 3-0
AntenaPLAY • 21 feb., 13:20
România – China 0-3. „Tricolorii” au luptat admirabil cu super-echipa Chinei, în optimile de finală de la Campionatele Mondiale