Închide meniul

CM 2022 | Harry Kane, şapte şuturi, şapte goluri la Campionatul Mondial! Starul Angliei, procentaj perfect după golul marcat cu Senegal

Viviana Moraru Publicat: 4 decembrie 2022, 22:49

CM 2022 | Harry Kane, şapte şuturi, şapte goluri la Campionatul Mondial! Starul Angliei, procentaj perfect după golul marcat cu Senegal

Harry Kane, cifre uluitoare la Campionatul Mondial

Harry Kane, în timpul partidei dintre Anglia şi Senegal/ Profimedia

  • Harry Kane, cifre fantastice la Campionatul Mondial
  • Vârful Angliei a ajuns la şapte reuşite, din şapte şuturi spre poarta adversă

Harry Kane are cifre uluitoare la Campionatul Mondial. Starul Angliei are procentaj maxim de reuşită, după golul marcat în poarta Senegalului, în partida din optimile turneului final din Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai exact, vârful lui Tottenham a şutat de şapte ori spre poarta adversă, la toate participările sale la Campionatul Mondial, şi toate cele şapte şuturi au fost goluri.

Harry Kane, cifre uluitoare la Campionatul Mondial

Harry Kane a reuşit să marcheze pentru 2-0, în partida dintre Anglia şi Senegal, din optimile Campionatului Mondial. Atacantul are un bilanţ perfect, fiind jucătorul care a marcat şapte goluri, din şapte şuturi spre poarta adversă, la toate participările sale la turneele finale mondiale.

Reclamă

Astfel, vârful lui Tottenham a devenit jucătorul cu cele mai multe reuşite la Campionatul Mondial, dintre jucătorii cu procentaj de 100% în faţa porţii.

Reclamă

Căpitanul Angliei a marcat primul său gol de la Campionatul Mondial din Qatar. În precedentele partide ale Angliei, din grupă, Kane a oferit trei assist-uri. Mai exact, vârful a pasat decisiv la reuşitele lui Raheem Sterling şi Marcus Rashford, din meciul cu Iran, cât şi la golul lui Phil Foden, din meciul cu Ţara Galilor.

Anglia a predat o lecţie de fotbal celor din Senegal. Deşii africanii au început meciul în forţă, cu mai multe ocazii la poarta lui Jordan Pickford, britanicii lui Gareth Southgate au intrat cu avantaj de 2-0 la vestiare, după reuşitele lui Jordan Henderson şi Harry Kane. După pauză, Bukayo Saka a dus scorul la 3-0, marcând în minutul 57.

Harry Kane se află la al doilea turneu final mondial din carieră, după Rusia 2018. La precedenta ediţie a turneului final mondial, vârful Angliei a fost golgheterul competiţiei, cu şase goluri, conducându-şi naţionala până în semifinale, după o pauză de 28 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

Jude Bellingham, „diamantul” Angliei! Puștiul de 19 ani a doborât un record vechi de 56 de ani

Jude Bellingham a demonstrat încă o dată de ce este considerat „diamantul” Angliei! Puștiul de 19 ani a doborât un record vechi de 56 de ani, în meciul Anglia – Senegal, din optimile Campionatului Mondial din Qatar.

Jude Bellingham a creat faza primului gol marcat de naționala lui Gareth Southgate în fața Senegalului. Mijlocașul de 19 ani a pornit o cursă fulgerătoare pe flancul stâng și i-a pasat excelent lui Jordan Henderson, în centrul careului. Căpitanul lui Liverpool a reluat în plasă și a adus în avantaj selecționata britanică.

Jude Bellingham a scris istorie după faza din prima repriză a partidei cu Senegal. La 19 ani și 158 de zile, Bellingham a devenit cel mai tânăr jucător care oferă o pasă decisivă pentru naționala Angliei, într-un meci de la Campionatul Mondial, începând din 1966.

Cotat la 100 de milioane de euro de transfermarkt.com, Jude Bellingham a ajuns la 21 de selecții la naționala Angliei. El a reușit să înscrie un gol și să expedieze două assist-uri.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou
Premier League • 28 mart., 18:50
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle
Franţa - Germania 0-2! Nemţii nu au milă de naţionala lui Mbappe. Anglia - Brazilia 0-1. Endrick, eroul sud-americanilor
Fotbal extern • 23 mart., 23:40
Franţa – Germania 0-2! Nemţii nu au avut milă de naţionala lui Mbappe. Anglia – Brazilia 0-1. Endrick, eroul sud-americanilor
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar a treia selecţie
Fotbal extern • 23 mart., 22:59
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar 17 ani
Harry Kane, performanţă fantastică în Bayern Munchen - Mainz 8-1
Bundesliga • 9 mart., 18:34
Harry Kane, performanţă fantastică în Bayern Munchen – Mainz 8-1! Englezul a stabilit un nou record în Bundesliga
România - Anglia 3-0
AntenaPLAY • 21 feb., 13:20
România – China 0-3. „Tricolorii” au luptat admirabil cu super-echipa Chinei, în optimile de finală de la Campionatele Mondiale