Închide meniul

Concluzia lui Cristi Chivu după Rapid – CFR Cluj 2-2: „Se vede asta!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 iulie 2024, 0:54

Reclamă
Concluzia lui Cristi Chivu după Rapid – CFR Cluj 2-2: „Se vede asta!

Concluzia lui Cristi Chivu după Rapid - CFR Cluj 2-2

Cristi Chivu, în timpul unui meci / Profimedia

Concluzia lui Cristi Chivu după Rapid – CFR Cluj 2-2. Fostul căpitan al României a răspuns la o singură întrebare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Chivu a fost spectator de lux la Rapid – CFR Cluj 2-2, iar la finalul derby-ului a răspuns la o singură întrebare. Chivu a plecat în momentul în care a fost întrebat dacă va reveni în România.

Concluzia lui Cristi Chivu după Rapid – CFR Cluj 2-2

”O atmosferă frumoasă. Meciul? E început de sezon. Mai e mult de lucru din partea ambelor echipe. Sper să le ia cât mai puțin timp să tureze motoarele la maximum, că deocamdată e prima etapă și se vede”, a spus Cristi Chivu.

Rapid – CFR Cluj 2-2. Hasani, eroul giuleştenilor! Echipa lui Neil Lennon a obţinut un egal la ultima fază

Daniel Bîrligea a înscris în minutul 19 al meciului din Giuleşti, dar golul a fost anulat pentru o poziţie de ofsaid. Rapid a replicat prin bara lui Burmaz, din minutul 23, şi prin şutul lui Albion Rrahmani, din minutul 26. Golul a picat însă în poarta gazdelor, după o pasă a lui Deac şi un şut al lui Bîrligea la colţul lung. Era minutul 28 şi acesta a fost singurul gol al reprizei.

După reluare, portarul clujenilor, Răzvan Sava, l-a faultat pe Petrila în careu şi arbitrul Istvan Kovacs a dictat penalty. Rrahmani a executat şi a egalat, 1-1 în minutul 54.

Reclamă
Reclamă 4

Albion Rrahmani s-a accidentat în minutul 68, după o intrarea a lui Boben, şi a rămas întins pe gazon, apoi a ieşit în lacrimi şi în aplauzele spectatorilor. Înlocuitorul său, internaţionalul slovac de tineret Timotej Jambor, a ratat în minutul 72 o dublă ocazie, după o deviere a lui Burmaz. Slovacul a primit în careu şi a şutat, Răzvan Sava a respins în faţă, balonul a ajuns din nou la Jambor şi acesta a trimis peste poartă. Însă cei care au înscris au fost clujenii.

Tachtsidis a centrat din prima, în faţa porţii, iar nou intratul Peter Michael a înscris cu o lovitură de cap, readucându-şi echipa în avantaj, în minutul 75. În minutul 89 Răzvan Sava a scos incredibil la lovitura de cap a lui Ignat, iar rapidiştii au egalat în ultimul minut de prelungire, 90+7. Gojkovic a centrat, Iacob a pasat cu capul în centrul careului, aici Jambor i-a pus mingea lui Hasani şi acesta a înscris la ultima fază.

Reclamă

Unde se va transfera Louis Munteanu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:50 21 iul.

Neil Lennon a anunţat noi transferuri la Rapid, după egalul cu CFR Cluj: „E nevoie de concurenţă”. Ce a spus de Albion Rrahmani

0:37 21 iul.

Dan Petrescu, după Rapid – CFR Cluj 2-2: „Suntem supăraţi! Echipa a jucat bine!” Dialog fabulos cu Braun: „Eu l-am făcut mare!”

0:22 21 iul.

Daniel Bîrligea, după ce a fost înjurat de fanii Rapidului: „Pot să mă înjure, nu mă afectează! Am vrut să mă apăr”

0:00 21 iul.

Rapid – CFR Cluj 2-2. Hasani, eroul giuleştenilor! Echipa lui Neil Lennon a obţinut un egal la ultima fază

23:47

FotoAlbion Rrahmani a izbucnit în plâns după ce s-a accidentat! Imagini tulburătoare în Giuleşti

23:26

Mihai Stoica a dezvăluit marea greşeală făcută de FCSB cu Unirea Slobozia: „Schimbarea nu a fost foarte inspirată”

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Ungariei! Cursa e duminică, de la ora 15:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY 2 VIDEORichard Verschoor a fost descalificat din sprintul din Formula 2 al MP al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY. Cursa e duminică (11:05) 3 Nikita Bedrin a câștigat cursa de sprint din Formula 3 de la Marelui Premiu al Ungariei! Marea cursă: duminică, 9:25, AntenaPLAY 4 FotoNeymar a devenit tată pentru a treia oară! Helena s-a născut la începutul acestei luni 5 Gigi Becali, reacţie virulentă după Unirea Slobozia – FCSB 2-2: „Au mintea întunecată!” 6 Gala de Box Magnificent 7 a fost în AntenaPLAY. A fost spectacol total la Birmingham
Citește și