Închide meniul

Condiția pusă de Florin Tănase, pentru a reveni la FCSB! Atacantul s-a înțeles cu Gigi Becali

Viviana Moraru Publicat: 31 iulie 2024, 14:23

Reclamă
Condiția pusă de Florin Tănase, pentru a reveni la FCSB! Atacantul s-a înțeles cu Gigi Becali

Condiția pusă de Florin Tănase, pentru a reveni la FCSB

Profimedia

A fost dezvăluită condiția pusă de Florin Tănase, pentru a reveni cu FCSB. Atacantul s-ar fi înțeles deja cu Gigi Becali, pentru noul contract pe care îl va avea cu formația campioană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB se pregătește de returul decisiv cu Maccabi Tel Aviv, din turul secund preliminar din Champions League. Partida se va disputa astăzi, de la ora 21:00, și va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Condiția pusă de Florin Tănase, pentru a reveni la FCSB

Florin Tănase a rămas liber de contract în această vară și se antrenează la baza celor de la FCSB. Atacantul a așteptat o ofertă din zona Golfului, însă aceasta nu a venit, până în momentul de față.

Astfel, dorit de Gigi Becali, atacantul ar fi ales să revină la FCSB. Singura condiție pusă pentru a se îndeplini mutarea a fost ca roș-albaștrii să se califice în play-off-ul Champions League, notează gsp.ro.

Pentru acest lucru, FCSB are nevoie să treacă de Maccabi Tel Aviv, în această seară, în meciul care va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Ulterior, în turul trei preliminar din Champions League, campioana ar urma să dea piept cu Sparta Praga, formație deja calificată în turul trei din Champions League.

Reclamă
Reclamă 4

Gigi Becali îi va face pe plac lui Florin Tănase și îi va oferi un salariu uriaș acestuia, pentru a reveni la FCSB. Concret, latifundiarul din Pipera îi va acorda atacantului un salariu asemănător cu cel pe care îl încasa Florinel Coman, anume 30.000 de euro pe lună.

Florin Tănase a fost căpitanul celor de la FCSB, evoluând la formația roș-albastră timp de șase sezoane. Atacantul a plecat de la echipă în vara lui 2022, atunci când a fost transferat de Al-Jazira, în schimbul sumei de trei milioane de euro.

Gigi Becali a anunțat transferul lui Florin Tănase la FCSB, chiar înaintea returului cu Maccabi Tel Aviv

Gigi Becali a anunţat un nou transfer la FCSB, chiar înaintea returului cu Maccabi Tel Aviv. Patronul campioanei a dezvăluit că Florin Tănase va semna, în cele din urmă, cu formaţia roş-albastră.

Reclamă

Gigi Becali s-a reorientat şi a anunţat că Florin Tănase va semna, cel mai probabil, cu FCSB. Latifundiarul din Pipera are mare încredere în Tănase, pe care îl consideră mai valoros decât Louis Munteanu.

Nu mă mai interesează. Am făcut oferta de două milioane, dar el că băiatul, că tralala, că nu știu ce… ia la revedere, mă! I-am acceptat și salariul lui. Dar că el se mai gândește, că nu știu ce…

Florin Tănase cred că o să vină. Și eu cred că iau un jucător mai valoros, dar fără bani. Înțelegi? E mai golgheter Tănase decât Louis Munteanu”, a declarat Gigi Becali, conform sport.ro.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:46

Răzvan Lucescu, mesaj de luptă după calificarea lui PAOK în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor: „Să dăm tot ce avem mai bun”

16:38

Elisabeta Lipă, în culmea fericirii după medaliile obţinute la canotaj, la JO 2024: „Agonie şi extaz! Îmi antrenează inima”

16:35

LIVE TEXTTeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 6 | Două medalii la canotaj! Emoţii la gimnastică

16:31

Surpriză uriaşă la turneul feminin de tenis de la Jocurile Olimpice! Zheng a învins-o pe Swiatek şi s-a calificat în finală!

16:08

FotoCum arată palmele campionilor olimpici Andrei Cornea şi Marian Enache. „Sunt muncite pentru aur”

15:51

Cu ce salariu l-a convins Răzvan Burleanu pe Mircea Lucescu! „Il Luce”, tot mai aproape de revenirea la naţională

1 VIDEO & FOTOMaccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Baeten, eroul campioanei României. FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor 2 FotoCe au spus ungurii când au auzit de cadoul pe care Ion Ţiriac i l-a făcut lui David Popovici. Cât câştigă maghiarii pentru un aur 3 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 5 | Popovici, bronz la 100 m liber! Bernie Szocs a ratat calificarea în sferturi 4 David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber în cea mai rapidă finală din istorie 5 FotoAlarmă pentru miliardarul Ion Ţiriac, după cadou uriaş promis lui David Popovici. Elisabeta Lipă e sigură: „O să aibă surprize!” 6 FotoCâţi bani primeşte David Popovici pentru cele două medalii de la Jocurile Olimpice 2024! Va fi recompensat de COSR şi Ion Ţiriac
Citește și