Închide meniul

Condiţia pusă de Laurenţiu Reghecampf ca să revină la FCSB! Gigi Becali: „L-aş fi vrut, dar trebuia să renunţ la două persoane din club!” Cine sunt cei doi

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 iunie 2022, 12:27 / Actualizat: 16 iunie 2022, 14:41

Condiţia pusă de Laurenţiu Reghecampf ca să revină la FCSB! Gigi Becali: „L-aş fi vrut, dar trebuia să renunţ la două persoane din club! Cine sunt cei doi

Laurențiu Reghecampf, pe vremea când antrena echipa lui Becali

Hepta

Condiţia pusă de Laurenţiu Reghecampf ca să revină la FCSB. Gigi Becali a recunoscut că l-ar fi vrut pe fostul antrenor al Universităţii Craiova la echipă, însă nu a putut accepta condiţia pusă de acesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform lui Gigi Becali, Laurenţiu Reghecampf i-a cerut să renunţe la două persoane importante din club. Conform digisport.ro, persoane în cauză sunt Toni Petrea şi Thomas Neubert, doi foşti colaboratori ai lui Reghe.

Condiţia pusă de Laurenţiu Reghecampf ca să revină la FCSB

”L-aș fi vrut pe Reghe, dar mai întreb și eu oamenii, am avut discuții cui apropiații. Trebuia să renunț la anumite persoane din club, ca să vină Reghe. Nu e vorba de MM, trebuia să renunț la două persoane importante din club și eu nu fac așa ceva”, a spus Becali, la Pro Arena.

Suma pe care a primit-o Laurențiu Reghecampf după despărțirea de Universitatea Craiova

Antrenorul avea o clauză de reziliere de 300.000 de euro, dar cele două părți au ajuns la o înțelegere. Mihai Rotaru un a avut de gând să plătească clauza pentru a schimba antrenorul, dar, conform prosport.ro, a scos din conturi 180.000 de euro pentru a-l convinge pe Reghecampf să plece de la Universitatea Craiova.

După rezultatele din sezonul precedent, era de așteptat ca despărțirea să vină, singura necunoscută era suma pentru care antrenorul renunța la contract. După mai multe serii de negocieri, Rotaru l-a convins cu 180.000 de euro.

Reclamă

Laurențiu Reghecampf a ratat toate obiectivele la Univeristatea Craiova în sezonul 2021-2022: oltenii nu au contat în lupta la titlu cu CFR Cluj și FCSB și au fost eliminați în semifinale din Cupa României. În preliminariile Conference League, Craiova a fost eliminată de Laci, din Albania.

Universitatea Craiova s-a despărțit de Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf a plecat de la Universitatea Craiova. Oltenii au făcut anunțul oficial. Reghe a rezistat doar un sezon în Bănie.

„Clubul Universitatea Craiova și antrenorul Laurențiu Reghecampf au decis, de comun acord, încetarea raporturilor contractuale. Îi mulțumim lui Laurențiu Reghecampf pentru tot ceea ce a realizat la Știința și îi dorim mult succes mai departe”, se arată în comunicatul emis de Universitatea Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

Laurențiu Reghecampf a ratat toate obiectivele la Univeristatea Craiova în sezonul 2021-2022: oltenii nu au contat în lupta la titlu cu CFR Cluj și FCSB și au fost eliminați în semifinale din Cupa României. În preliminariile Conference League, Craiova a fost eliminată de Laci, din Albania.

Laurențiu Reghecampf a venit cu noi precizări după ce a plecat de la Universitatea Craiova.

„Întotdeauna când sunt bani la mijloc, când se negociază pentru ceva, durează mai mult. Dar nu mai contează. Niciodată n-a contat acea clauză. Am ajuns la o înțelegere cu Mihai Rotaru și totul este OK. Pe această cale, vreau să le mulțumesc jucătorilor, conducătorilor, fanilor. A fost o experiență intensă și nu mai contează ce s-a întâmplat în aceste săptămâni și cum au decurs negocierile.

Niciodată n-a fost între mine și Mihai Rotaru vreo discuție legată de clauză. Am fost la ședința cu conducerea clubului și am ajuns la concluzia că e mai bine să ne despărțim. Eu știu exact ce se întâmplă la Craiova.

Am un respect enorm pentru tot ce înseamnă Sorin Cârțu, dar toate discuțiile avute le-am purtat direct cu Mihai Rotaru. N-a fost nicio problemă între mine și conducerea clubului sau Mihai Rotaru. Am avut idei diferite și, decât să ajungem în diverse situații, am considerat că e mai bine să o luăm pe drumuri diferite”, a spus Laurențiu Reghecampf, conform orangesport.ro.

Recomandări
  • Gigi Becali l-ar fi vrut pe Reghecampf la FCSB
  • Ce condiţie a pus antrenorul ca să revină

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” Vezi toate știrile
Citește și