Închide meniul

Conducerea lui Rapid a remarcat un jucător după victoria cu CFR Cluj: „Ştiam că e bun. A fost sigur pe el”

Alex Masgras Publicat: 11 februarie 2024, 9:06

Reclamă
Conducerea lui Rapid a remarcat un jucător după victoria cu CFR Cluj: „Ştiam că e bun. A fost sigur pe el

"Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?" Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: "Nu mă aşteptam!"

Dan Şucu şi Victor Angelescu / Hepta

Conducerea lui Rapid a remarcat un jucător după victoria cu CFR Cluj. Echipa lui Cristiano Bergodi s-a impus cu 1-0 în deplasarea din Gruia şi i-a provocat echipei antrenate de Adrian Mutu prima înfrângere pe teren propriu din acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unicul marcator al partidei a fost Damjan Djokovic, fostul jucător al celor de la CFR Cluj, dar nu a fost singurul remarcat al partidei din Gruia. Marian Aioani, portarul transferat de la Farul pentru a-l înlocui pe Horaţiu Moldovan, a avut o prestaţie solidă.

Conducerea lui Rapid a remarcat un jucător după victoria cu CFR Cluj

La finalul partidei, Victor Angelescu, acţionarul minoritar de la Rapid, a declarat că portarul de 24 de ani demonstrează prin prestaţiile sale că a fost o alegere foarte bună atunci când a fost ales ca înlocuitor al lui Horaţiu Moldovan, plecat la Atletico Madrid în această iarnă:

„Mi-a plăcut toată echipa. Mi-a plăcut Aioani, a avut niște intervenții foarte sigure.

Dar nu aș vrea să evidențiez un singur fotbalist. Știam că e un portar bun, tânăr, de națională. E portarul echipei naționale și demonstrează că a fost o alegere bună! Sper să o țină tot așa”, a declarat Victor Angelescu, la digisport.ro.

Reclamă

Acţionarul minoritar de la Rapid se aşteaptă ca echipa să arate din ce în ce mai bine şi că speră la titlu, mai ales după înjumătăţirea punctelor. Cu toate acestea, Angelescu rămâne în gardă şi spune că se teme de meciurile următoare, cu echipe mai slab cotate, ţinând cont de ce s-a întâmplat cu Rapid în astfel de meciuri de-a lungul timpului:

„Aveam foarte mare încredere că putem să îi batem și că suntem mai buni ca ei. Am făcut un joc foarte bun din punct de vedere tactic.

Sigur se poate mai bine, dar avem mulți jucători noi. Au nevoie de o perioadă de adaptare. Se vede oricum că sunt jucători cu multă calitate. Contează și valoarea individuală. Sper și cred că vom arăta mult mai bine odată cu trecerea timpului

Reclamă 4 / 0/3

Distanța nu mai e atât de mare în clasament, dar să vedem ce va face FCSB cu Sepsi. Mai sunt etape, urmează și înjumătățirea, meciul direct din ultima etapă a sezonului regular. Sperăm la titlu, evident.

Dar mie îmi este mai teamă de etapele care urmează, de meciurile cu Hermannstadt, Poli Iași sau UTA. Avem o tradiție de a ne încurca în astfel de momente”, a mai spus Victor Angelescu.

Marian Aioani l-a făcut uitat pe Horaţiu Moldovan

Marian Aioani l-a făcut uitat pe Horaţiu Moldovan cu paradele din CFR Cluj – Rapid, scor 0-1, în etapa a 25-a a Ligii 1. Jucătorii lui Cristiano Bergodi au câştigat în Gruia şi au ajuns la patru victorii la rând în campionat. S-au apropiat la şase puncte de FCSB.

Damjan Djokovic a înscris golul victoriei în minutul 9. A marcat în poarta echipei cu care a triumfat de patru ori în Liga 1. Marian Aioani a avut intervenţii senzaţionale între buturi şi a contribuit la victoria de senzaţie.

Aioani a avut prima reacţie la finalul meciului. A venit la declaraţii după ce a sărbătorit minute bune alături de fani.

„Am reuşit să câştigăm şi asta a fost cel mai important. Mă bucur că am reuşit să ţin poarta intactă şi sper să o ţin tot aşa.

Ştiam că asta trebuie să facem, să ne apărăm bine. Că de atacat ştim! Scorul putea fi altul, cum şi ei puteau să marcheze. Sunt foarte fericit că am reuşit să câştigăm. Golurile primite în ultimele meciuri au fost foarte norocoase. Mă bucur că am câştigat acum, sper să o ţinem tot aşa.

Reclamă

Da, ne-am bucurat cu fanii, au venit în număr foarte mare la Cluj. Eu mă bucur că le-am făcut seara fericită„, a declarat Marian Aioani la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 15:15 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami! Max Verstappen, în pole position în cursa de sprint 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren Vezi toate știrile
Citește și