Închide meniul

Marian Aioani l-a făcut uitat pe Horaţiu Moldovan cu paradele din CFR Cluj – Rapid 0-1: „Le-am făcut fanilor seara fericită!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 februarie 2024, 23:52

Reclamă
Marian Aioani l-a făcut uitat pe Horaţiu Moldovan cu paradele din CFR Cluj – Rapid 0-1: „Le-am făcut fanilor seara fericită!

Marian Aioani l-a făcut uitat pe Horaţiu Moldovan cu paradele din CFR Cluj - Rapid 0-1

Marian Aioani s-a bucurat alături de fani / Profimediaimages

Marian Aioani l-a făcut uitat pe Horaţiu Moldovan cu paradele din CFR Cluj – Rapid, scor 0-1, în etapa a 25-a a Ligii 1. Jucătorii lui Cristiano Bergodi au câştigat în Gruia şi au ajuns la patru victorii la rând în campionat. S-au apropiat la şase puncte de FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Damjan Djokovic a înscris golul victoriei în minutul 9. A marcat în poarta echipei cu care a triumfat de patru ori în Liga 1. Marian Aioani a avut intervenţii senzaţionale între buturi şi a contribuit la victoria de senzaţie.

Marian Aioani l-a făcut uitat pe Horaţiu Moldovan cu paradele din CFR Cluj – Rapid 0-1

Aioani a avut prima reacţie la finalul meciului. A venit la declaraţii după ce a sărbătorit minute bune alături de fani.

Am reuşit să câştigăm şi asta a fost cel mai important. Mă bucur că am reuşit să ţin poarta intactă şi sper să o ţin tot aşa.

Ştiam că asta trebuie să facem, să ne apărăm bine. Că de atacat ştim! Scorul putea fi altul, cum şi ei puteau să marcheze. Sunt foarte fericit că am reuşit să câştigăm. Golurile primite în ultimele meciuri au fost foarte norocoase. Mă bucur că am câştigat acum, sper să o ţinem tot aşa.

Reclamă

Da, ne-am bucurat cu fanii, au venit în număr foarte mare la Cluj. Eu mă bucur că le-am făcut seara fericită„, a declarat Marian Aioani la digisport.ro.

CFR Cluj, învinsă pe teren propriu de Rapid

Damjan Djokovic a marcat singurul gol al derby-ului din Gruia. A înscris, în minutul 9, cu un şut deviat. Cu 4 titluri cucerite în tricoul CFR-ului, croatul a refuzat să se bucure pentru primul său gol la Rapid. CFR Cluj a atacat în gol şi a cedat cu 0-1. A suferit prima înfrângere stagională pe teren propriu!

CFR Cluj: Sava – Mogoş, Boben, M. Ilie, Manea – Muhar, Keita, Tachtsidis (El Kaddouri ’60) – Deac, Bîrligea (Godly ’46), Otele (Serebe ’81). Antrenor: Adrian Mutu.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid: Aioani – Onea (Braun ’54), Săpunaru (Cristea ’17), Iacob, Borza – Al. Albu, Djokovic – Krasniqi (Bamgboye ’70), Burmaz, Papeau (Petrila ’70) – Rrahmani (Oaidă ’70). Antrenor: Cristiano Bergodi.

Cartonaşe galbene: Tachtsidis ’77, Deac ‘90+3 / Albu ‘86

Arbitri: Sebastian Colţescu – Ovidiu Artene, Daniel Mitruţi – Iulian Dima

Arbitri VAR: Sorin Costreie, Szabolcs Kovacs

Observatori: Marcel Savaniu, Dan Potocianu

Rapid a obţinut a patra victorie la rând, din tot atâtea meciuri disputate în 2024. Giuleştenii s-au apropiat astfel la 6 puncte de liderul FCSB. Jucătorii lui Elias Charalambous joacă în această etapă pe teren propriu cu Sepsi. Meciul va fi duminică, de la ora 20:45, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Cum arată casamentul în Liga 1:

Reclamă

1. FCSB – 51 de puncte
2. Rapid – 45 de puncte
3. CFR Cluj – 42 de puncte
4. Universitatea Craiova – 38 de puncte
5. Farul – 37 de puncte
6. Sepsi – 33 de puncte
7. Hermannstadt – 33 de puncte
8. U Cluj – 33 de puncte

Damjan Djokovic le-a răspuns contestatarilor cu primul gol în tricoul Rapidului

Djokovic a şutat fără să stea pe gânduri. Balonul a fost deviat de Boben şi a intrat în poarta apărată de Sava.

Damjan Djokovic a fost jucător de bază la CFR Cluj între 2017 şi 2021. A refuzat să se bucure după ce a înscris, din respect pentru fosta sa echipă.

Veteranul de 33 de ani a marcat al treilea gol stagional. Mai avea două reuşite în tricoul FCSB-ului, în partidele cu Sepsi, respectiv Petrolul.

Djokovic a fost cel mai contestat transfer al iernii făcut de Dan Şucu în această perioadă de mercato.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua cursă e ACUM, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League Vezi toate știrile
Citește și