Închide meniul

Constantin Budescu a făcut show total în amicalul disputat de Farul. Assist-uri geniale ale lui „Budi” la golurile constănţenilor

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 22 martie 2024, 17:29

Constantin Budescu a făcut show total în amicalul disputat de Farul. Assist-uri geniale ale lui „Budi la golurile constănţenilor

Constantin Budescu a făcut show total în amicalul disputat de Farul

Constantin Budescu, la finalul unui meci la Farul/ Profimedia Images

Constantin Budescu a făcut show total în amicalul disputat de Farul. Constănţenii i-au învins cu 2-1 pe cei de la Unirea Slobozia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unirea Slobozia este antrenată de Adrian Mihalcea, fostul atacant al lui Dinamo.

Constantin Budescu a făcut show total în amicalul disputat de Farul

Constantin Budescu a fost autorul paselor decisive la ambele goluri ale constănţenilor. În minutul 4, Budescu i-a pasat superb, cu exteriorul, lui Luca Andronache. Puştiul de 20 de ani al lui Hagi a reuşit să marcheze.

În minutul 38, acelaşi Budescu pasa perfect, cu spatele la poartă, pentru Amine Benchaib. Benchaib, scăpat singur cu portarul, a făcut 2-0.

Unirea Slobozia avea să marcheze în minutul 54 al partidei. Dragoș Lazăr a luat o acţiune pe cont propriu, s-a descotorosit de adversari şi a finalizat perfect, la colţul scurt.

Reclamă

Farul a primit 3 milioane de euro pentru transferul său, dar Gică Hagi nu e mulțumit: „Valorează mai mult! E jucător de excepție”

Farul a primit 3 milioane de euro pentru transferul său, dar Gică Hagi nu e mulțumit. „Regele” a recunoscut faptul că și-ar fi dorit să încaseze mai mulți bani în schimbul lui Adrian Mazilu, care a părăsit-o pe campioana României în această iarnă.

Tânărul jucător a fost cumpărat de Brighton, în schimbul sumei de 3 milioane de euro. Oficialii formației din Premier League l-au împrumutat la Vitesse, în Olanda, echipă pentru care a adunat 2 partide, până în momentul de față.

Gică Hagi a dezvăluit faptul că, în opinia sa, Adrian Mazilu este un jucător de excepție și că ar fi trebuit să plece pentru o sumă mult mai mare de la Farul.

Reclamă 4 / 0/3

Totuși, „Regele” a recunoscut că s-a adaptat pieței și că a acceptat, în cele din urmă, oferta englezilor de la Brighton.

„Şi eu voiam să-l vând cu mai mult. Ştiam că valorează mult mai mult, dar piaţa a zis altceva. Atunci, m-am adaptat. Un jucător care pleacă de la noi… Mazilu este un jucător cu multe calităţi, eu ştiu cum e el.

Are tehnică în regim de viteză, la teste a arătat foarte bine. Bun şi la viteză, rezistenţă, atacă spaţiile, vede golul. Eu nu sunt acolo, n-am cum să ştiu, aş face o greşeală. Eu ştiu că e un jucător foarte, foarte bun, de excepţie. Trebuie să crească, va învăţa”, a spus Gică Hagi, la orangesport.ro.

Reacţia lui Gică Hagi, înainte de amicalul de senzaţie Columbia – România

Gică Hagi a anunţat că va fi în tribunele stadionului din Madrid, la amicalul de senzaţie Columbia – România, de pe 26 martie, care va putea fi urmărit în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. „Regele” are amintiri extraordinare în faţa naţionalei din America de Sud.

În urmă cu 30 de ani, Gică Hagi înscria un gol fabulos în poarta Columbiei, la Campionatul Mondial. Liderul Generaţiei de Aur a reuşit o execuţie memorabilă, cu care l-a învins pe Oscar Cordoba. A fost unul dintre cele mai frumoase goluri din istoria naţionalei României.

„(Reporter: Poate vreun tricolor să mai dea un astfel de gol?) Sunt alte timpuri, alt meci. E meci în Spania. O să fie frumos, băieţii merită încă o dată felicitările noastre pentru că au reuşit să meargă la EURO şi acest lucru e foarte bun. Meciurile acestea trebuie tratate serios.

Sunt două meciuri de verificare, în care trebuie să fii serios, să le tratezi foarte bine şi bineînţeles să ai o evoluţie foarte bună pentru că sunt meciuri internaţionale”, a spus Hagi.

Reclamă

Meciul Columbia – România, programat marţi, 26 martie 2024, se va vedea exclusiv pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Meciul se va disputa la Madrid, pe stadionul Cívitas Metropolitano. E de aşteptat ca românii din Spania să susţină frenetic naţionala.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv Vezi toate știrile
Citește și