Închide meniul

Constantin Budescu a fost pe „radarul” lui Gică Hagi! „Magicianul” a dezvăluit totul: „Te mai aştept mult?”

Viviana Moraru Publicat: 29 noiembrie 2022, 8:59

Constantin Budescu a fost pe „radarul lui Gică Hagi! „Magicianul a dezvăluit totul: „Te mai aştept mult?

Constantin Budescu, făcut praf după atacul de la finalul meciului cu Voluntari

Constantin Budescu, în tricoul Petrolului / Antena Sport

  • Constantin Budescu a fost dorit de Gică Hagi
  • Mijlocaşul de la Petrolul a dezvăluit totul

Constantin Budescu a fost pe „radarul” lui Gică Hagi! Mijlocaşul de la Petrolul a dezvăluit că a purtat negocieri cu „Regele” pentru un transfer la echipa constănţeană, managerul de la Farul insistând pentru mutarea sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu a semnat cu Petrolul la începutul sezonului, după o scurtă aventură la Voluntari. În momentul în care se afla fără angajament, „Magicianul” a fost în vizorul lui Gică Hagi, care îl dorea „la pachet” cu Denis Alibec.

Constantin Budescu a fost pe „radarul” lui Gică Hagi

Constantin Budescu a dezvăluit că a preferat să semneze cu Petrolul, pentru a fi mai aproape de casă, în ciuda dorinţei lui Gică Hagi de a-l transfera la Farul. „Regele” l-a mai avut pe listă pe mijlocaşul ajuns la 33 de ani şi pe vremea când evolua la Astra, însă clubul giurgiuvean a cerut o sumă mult prea mare în schimbul său.

Reclamă

„(n.r. Gică Hagi te-a dorit la Farul) Ştiu asta. Am vorbit şi asta cu dânsul, când a fost aici, mi-a zis te mai aştept mult?

I-am zis că a fost mai bine pentru mine aici aproape de casă, dânsul chiar a vrut să mă ia când aveam o perioadă mai delicată la Astra, când eram trimis la echipa a doua şi chiar şi atunci am vorbit şi mi-a zis că vrea să mă ia. Cei de la Astra au zis că nu mai au nevoie de mine, dar când au auzit că cei de la Viitorul mă doreau, au avut ceva pretenţii şi nu s-a mai făcut atunci transferul”, a declarat Constantin Budescu, pentru orangesport.ro.

Reclamă

În vară, Gică Hagi l-a transferat pe Denis Alibec, jucător alături de care Constantin Budescu a jucat la Astra. Atacantul a „renăscut” sub comanda „Regelui”, marcând şase goluri, în 13 partide bifate. De cealaltă parte, Budescu s-a confruntat cu o accidentare în debutul sezonului, şi a evoluat în doar cinci partide, în toate competiţiile, pentru Petrolul.

Constantin Budescu a câştigat la TAS! Arabii de la Al-Shabab trebuie să-i plătească o „avere”

Constantin Budescu a câştigat la TAS procesul cu fostul său club, Al-Shabab. Internaţionalul român a scăpat de griji şi va primi o sumă uriaşă. Mijlocaşul de 33 de ani, ajuns între timp la Petrolul, a primit cea mai bună veste.

Potrivit playsport.ro, Budescu a ieşit victorios la Lausanne. Astăzi a aflat că a câştigat procesul cu arabii şi că va primi compensaţii de 1.9 milioane de euro. Se adaugă şi alte costuri, astfel că „Budi” va încasa peste 2 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

„Se respinge cererea făcută de către Al Shabab Football Club în întregime. Acceptă cererea reconvențională a lui Valentin Constantin Budescu […]. Încheierea unilaterală a contractului din 01.07.2018 dintre fotbalist și Al Shabab FC a avut o cauză justă„, se arată în documentul TAS.

Constantin Budescu a avut şi o primă reacţie după ce a primit verdictul final.

„Este o decizie bună pentru mine, vă dați seama. Știam că dreptatea este de partea mea. Dincolo de ce zice unul sau altul, eu am fost și rămân un profesionist. Așa am fost și la ei, au fost foarte încântați de evoluția mea. Asta până s-a schimbat conducerea și antrenorul. Au adus un alt număr 10 la echipă, căci aveau de făcut transferuri, vă dați seama. Fără să mă vadă cum joc. Mie îmi place fotbalul, vreau să joc, să marchez, să fac spectacol. Nu pot să stau pe margine„, a spus Budescu pentru sursa citată.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”