Închide meniul
VIDEO

Constantin Budescu a înscris din corner! O nouă execuţie superbă a fotbalistului de la Petrolul

Alex Masgras Publicat: 5 iulie 2023, 22:42 / Actualizat: 6 iulie 2023, 21:30

Reclamă
Constantin Budescu a înscris din corner! O nouă execuţie superbă a fotbalistului de la Petrolul

Constantin Budescu a înscris din corner

Constantin Budescu, gol din corner / Captură Twitter

Constantin Budescu a înscris din corner! Atacantul celor de la Petrolul a deschis scorul în meciul amical disputat de echipa sa contra croaţilor de la Osijek.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aşa cum a obişnuit, Budescu a înscris cu o execuţie superbă, direct din corner, în minutul 34 al partidei.

Constantin Budescu a înscris din corner! O nouă execuţie superbă a atacantului de la Petrolul

Petrolul Ploieşti a disputat un nou meci amical în cantonamentul din Slovenia. „Lupii galbeni” au întâlnit-o pe Osijek din Croaţia, într-o partidă care s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

„Lupii galbeni” au deschis scorul în minutul 34 prin Constantin Budescu. Atacantul de 34 de ani a reuşit o nouă execuţie superbă, marcând direct din corner. Budescu a profitat de faptul că portarul croaţilor era mascat de mai mulţi jucători la colţul scurt şi a trimis lângă bară, înainte ca acesta să poată să ajungă la minge.

Reclamă

Petrolul şi Osijek au încheiat la egalitate partida amicală din Slovenia. În minutul 85, croaţii au marcat prin Spoljaric.

Ploieştenii vor debuta în noul sezon din Liga 1 pe 16 iulie, pe teren propriu. În prima etapă din sezonul 2023/24, pe stadionul Ilie Oană va veni Universitatea Cluj.

Petrolul l-a transferat pe Pedro Justiniano, jucător crescut de Juventus şi FC Porto!

Petrolul l-a transferat pe Pedro Justiniano. Fundaşul central în vârstă de 23 de ani a venit împrumut la formaţia patronată de Marian Copilu.

Reclamă 4 / 0/3

Pedro Justiniano a făcut junioratul la Juventus Torino, fiind transferat la 18 ani de către FC Porto. Cu FC Porto, jucătorul născut în Italia a câştigat UEFA Youth League.

Pedro Justiniano are 1,90 metri înălţime. În ultimul sezon a evoluat la formaţia poloneză Radomiak Radom, care l-a împrumutat acum la Petrolul Ploieşti.

Pentru Radomiak Pedro Justiniano a jucat 12 meciuri în sezonul care s-a încheiat recent.

Pedro Justiniano a jucat pentru trei naţionale până acum. Ca junior, a jucat pentru Italia „U15” (8 meciuri) şi Portugalia „U15” (2 meciuri), „U16” (5 meciuri), „U17” (6 meciuri) şi „U18” (1 meci). Ca senior, are două selecţii pentru naţionala Guinea-Bissau. El deţine atât cetăţenia ţării africane, cât şi cetăţenia portugheză.

Sergiu Hanca a semnat cu Petrolul! „S-a alăturat echipei în cantonament”

Sergiu Hanca a semnat cu Petrolul. Anunţul a fost făcut de preşedintele clubului prahovean, Claudiu Tudor. Astfel, Marian Copilu a mai dat o lovitură pe piaţa transferurilor din această vară.

Până la Hanca, Petrolul s-a mai înţeles cu Ionuț Cojocaru, Alexandru Musi, George Gavrilaş, Zoran Petrovic, Lukas Zima, Guilherme Garutti şi cu Zoran Mitrov.

„Hanca s-a alăturat echipei în cantonament”, a fost mesajul lui Claudiu Tudor, preşedinteke „lupilor galbeni”, citat de Observatorul Prahovean.

Reclamă

FC Snagov, Bihor Oradea, ASA Tg. Mureș, Dinamo și Universitatea Craiova sunt echipele din România la care a mai evoluat Hanca. El a avut şi o experienţă externă, la Cracovia, în perioada 2019 – 2022.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
Vezi toate știrile
Citește și