Închide meniul

Constantin Budescu, dat pe spate de golul senzațional marcat de Maciel în Farul – Oțelul 1-1: „Merită felicitat!”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 24 februarie 2024, 19:49

Constantin Budescu, dat pe spate de golul senzațional marcat de Maciel în Farul – Oțelul 1-1: Merită felicitat!”

Constantin Budescu, dat pe spate de golul senzațional marcat de Maciel în Farul - Oțelul 1-1

Colaj Budescu - Gol Maciel / Profimedia și captură Orangesport

Constantin Budescu a fost dat pe spate de golul senzațional marcat de Maciel în Farul – Oțelul 1-1.  Mijlocașul campioanei a recunoscut faptul că jucătorul de la echipa pregătită de Dorinel Munteanu a avut o execuție de excepție.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Farul Constanța și Oțelul Galați s-a încheiat cu scorul de 1-1 și a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro. Duelul a contat pentru etapa cu numărul 27 a sezonului de Liga 1.

Constantin Budescu, dat pe spate de golul senzațional marcat de Maciel în Farul – Oțelul 1-1

Jucătorul campioanei a vorbit despre partida cu Oțelul și a spus că duelul cu elevii lui Dorinel Munteanu a fost dificil. Constantin Budescu a vorbit despre reușita sa, din penalty, dar și despre golul superb marcat de Maciel.

„Budi” a spus că, în opinia sa, Frederic merită felicitat și că execuția acestuia a fost foarte frumoasă. Totodată, mijlocașul a identificat și anumite probleme pe care le are Farul.

„Un meci destul de greu, un meci disputat. Am reuşit să marcăm din acel penalty, a doua repriză am început bine şi am încercat să marcăm al doilea gol. Din păcate cei de la Oţelul au marcat, după care s-a schimbat un pic jocul. Am avut şi noi un pic de teamă poate, emoţii, după ce ne-au egalat. Cam asta a fost soarta partidei.

Reclamă

(Tu erai desemnat să baţi penalty-ul?) Nu, eu sau Larie trebuie să batem. Mi-a zis să bat eu şi am bătut.

Execuţia lui Maciel a fost foarte frumoasă, trebuie felicitat pentru asta. Chiar dacă eram foarte departe, am văzut, eram pe bancă… pentru noi n-a fost bună, dar asta este. Sperăm să obţinem cele 3 puncte în următorul meci.

Nu ştiu că neapărat primim goluri (n.r. dacă asta e problema Farului), nici jocul nu este cel pe care ni-l dorim, cel de anul trecut, probabil este şi această presiune a play-off-ului. Acesta este obiectivul nostru şi sperăm să îl îndeplinim.

Reclamă 4 / 0/3

(Reporter: Se simte în vestiar presiunea asta? Te îngrijorează jocurile de acasă?) Nu ştiu dacă din pricina play-off-ului, pentru că şi anul trecut am condus foarte multe meciuri de acasă şi am făcut foarte multe egaluri. Aşa a fost să fie, trebuie să fim mai atenţi”, a spus Constantin Budescu, la orangesport.ro.

Maciel a marcat golul începutului de an în Liga 1

Primul gol al acestei partide a fost marcat de Constantin Budescu, în minutul 27. Atunci, mijlocașul campioanei a înscris din lovitură de la 11 metri.

Totuși, cea mai spectaculoasă reuștiă a începutului de an a fost marcată în minutul 67. Atunci, Frederic Maciel l-a învins pe Buzbuchi cu o „scăriță” de senzație, de la mare distanță. Mingea s-a oprit în vinclul porții, iar toată lumea a rămas cu gura căscată.

După ce a înscric, jucătorul de la Oțelul s-a dus la banca de rezerve și a ridicat un tricou cu un mesaj pentru Dorinel Munteanu. Pe acesta era scris: „Alături de mister”.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și