Închide meniul

Maciel a marcat golul începutului de an în Liga 1! Execuţie de geniu, sub privirile „Regelui” Hagi. Mesaj pentru Dorinel Munteanu

Alex Ioniță Publicat: 24 februarie 2024, 18:42

Reclamă
Maciel a marcat golul începutului de an în Liga 1! Execuţie de geniu, sub privirile „Regelui Hagi. Mesaj pentru Dorinel Munteanu

Maciel a marcat golul începutului de an în Liga 1

Sursa: Orange Sport

Maciel a marcat golul începutului de an, în Farul – Oțelul. Toată lumea a fost surprinsă de reușita din etapa cu numărul 27 a sezonului de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La acest meci, Dorinel Munteanu nu se află pe banca echipei sale, din cauza unor probleme de sănătate. Totuși, chiar dacă ar fi fost apt, antrenorul nu putea participa la acest duel, deoarece a fost eliminat în etapa precedentă.

Maciel a marcat golul începutului de an în Liga 1

Primul gol al acestei partide a fost marcat de Constantin Budescu, în minutul 27. Atunci, mijlocașul campioanei a înscris din lovitură de la 11 metri.

Totuși, cea mai spectaculoasă reuștiă a începutului de an a fost marcată în minutul 67. Atunci, Frederic Maciel l-a învins pe Buzbuchi cu o „scăriță” de senzație, de la mare distanță. Mingea s-a oprit în vinclul porții, iar toată lumea a rămas cu gura căscată.

Mesajul lui Maciel, pentru Dorinel Munteanu

După ce a înscric, jucătorul de la Oțelul s-a dus la banca de rezerve și a ridicat un tricou cu un mesaj pentru Dorinel Munteanu. Pe acesta era scris: „Alături de mister”.

Reclamă

 

După gol, Gică Hagi a reacționat rapid și a aplaudat spre jucătorii săi, pentru ca aceștia să se mobilizeze și să întoarcă soarta partidei.

Diagnostic teribil pentru Dorinel Munteanu

Dorinel Munteanu a primit un diagnostic teribil din partea medicilor, după ce a ajuns la spital, după meciul cu Dinamo, din etapa precedentă.

Reclamă 4 / 0/3

„Neamţul” se confruntă cu mai multe probleme, anume traheobronșită cu viroză respiratorie şi nevralgie Arnold, motiv pentru care a primit interzis, din partea doctorilor, să iasă din casă.

Dorinel Munteanu nu s-a mai prezentat nici la antrenamentele celor de la Oţelul, după meciul cu Dinamo. De echipă se ocupă staff-ul său, fapt anunţat de oficialii gălăţenilor, printr-un comunicat.

Dorinel Munteanu traversează o perioadă delicată. Conform gsp.ro, fostul internaţional a primit diagnosticul din partea medicilor, acesta confruntându-se cu traheobronşită cu viroză respiratorie, dar şi cu o problemă mai puţin cunoscută, anume nevralgie Arnold.

Acest tip de nevralgie afectează nervii occipitali şi cauzează dureri în partea din spate a capului, dureri confundate de multe ori cu migrene.

În meciul cu Dinamo, Dorinel Munteanu a fost eliminat de către centralul Moroiţă, după ce l-a jignit pe tuşier. „Neamţul” riscă o suspendare uriaşă, de şase etape, după ce a provocat un scandal uriaş şi la duelul cu Rapid. După acest meci, „Munti” i-a numit pe unii dintre fanii giuleştenilor ca fiind „bronzaţi”.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
Vezi toate știrile
Citește și