Închide meniul

Constantin Budescu, făcut praf de Viorel Moldovan și Florin Răducioiu: „Noi, la 50 de ani, arătăm ca el!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 6 martie 2023, 11:02

Constantin Budescu, făcut praf de Viorel Moldovan și Florin Răducioiu: Noi, la 50 de ani, arătăm ca el!”

Constantin Budescu a fost făcut praf de Viorel Moldovan și Florin Răducioiu

Constantin Budescu, în timpul unui meci pentru Petrolul/ Hepta

Constantin Budescu a fost făcut praf de Viorel Moldovan și Florin Răducioiu. Mijlocașul de la Petrolul s-a prezentat într-o condiție fizică extrem de modestă în partida pierdută de către „lupii galbeni” cu Universitatea Craiova, iar imediat după a fost taxat de cei doi foști internaționali români.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu nu s-a remarcat pe teren, în timpul partidei dintre Petrolul și Universitatea Craiova. Însă, acesta a ieșit în evidență imediat după fluierul de final al partidei, atunci când a făcut schimb de tricouri cu Andrei Ivan.

Constantin Budescu, făcut praf de Viorel Moldovan și Florin Răducioiu

Viorel Moldovan l-a criticat aspru pe Constantin Budescu, declarând despre acesta că nu își repsectă meseria de jucător profesionist din Liga 1, dacă nu reușește să dea jos kilogramele în plus.

Mai mult decât atât, fostul atacant consideră că la vârsta de 50 de ani, prezintă același fizic ca al mijlocașului de la Petrolul, care are 34 de ani și este în activitate.

„Nu te respecţi pe tine, nu îţi respecţi meseria.

Reclamă

Budescu e un talent extraordinar. Şi acum când intră în posesia mingii şi e cu faţa la joc ştie ce să facă, ştie unde să-ţi dea pasa, are calităţi extraordinare, dar păcat că nu se respectă mai mult.

Dacă noi ne îmbrăcăm în echipament, la 50 de ani ai noştri, arătăm ca Budescu”, a declarat Viorel Moldovan, pentru primasport.ro.

Totodată, Moldovan a fost susținut și de Florin Răducioiu. Acesta din urmă este de aceeași părere, și susține că Budescu a fost un jucător extrem de bun, însă în momentul de față se regăsește într-o formă slabă.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu prea e în formă, într-adevăr. Sunt de acord cu Vio. A fost un jucător foarte bun, dar acum nu este plăcut la vedere”, a declarat și Florin Răducioiu, pentru aceeași sursă citată mai sus.

Mesajul incredibil pe care i l-a trimis Constantin Budescu lui Ilie Dumitrescu

Mesajul incredibil pe care i l-a trimis Constantin Budescu lui Ilie Dumitrescu, după imaginile devenite virale cu starul Petrolului, a fost dezvăluit chiar de fostul mare internațional.

După ce imaginile cu Budescu au fost studiate de mai mulți analiști sportivi, jucătorul i-a scris un mesaj lui Ilie Dumitrescu, în care susține că ”nu-l avantajează maleta” după schimbul de tricouri cu Ivan.

”Mesajul lui Budescu a fost extrem de interesant, e mai complex. Acceptă că există o problemă la greutate. Mi-a zis «E vina lui Ivan, Mister, că am făcut schimb de tricouri și nu mă avantajează maleta». A recunoscut, a spus că va face un efort ca să revină în formă”, a spus Dumitrescu, citat de digisport.ro.

La finalul partidei Petrolul – Universitate Craiova 0-1, după schimbul de tricouri cu Andrei Ivan, Budescu a rămas cu o bluză mulată pe el, ceea ce nu l-a avantajat deloc și l-a făcut pe comentatorul partidei, Bogdan Cosmescu, să spună că ”nu ar trebui să i se permită să joace fotbal”.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și