Închide meniul

Constantin Budescu, impresionat de Mihai Pintilii! De ce îl dă exemplu pe antrenorul FCSB-ului: „Așa ar trebui să fie peste tot!”

Cosmin Olteanu Publicat: 10 ianuarie 2023, 22:53

Reclamă
Constantin Budescu, impresionat de Mihai Pintilii! De ce îl dă exemplu pe antrenorul FCSB-ului: Așa ar trebui să fie peste tot!”

Constantin Budescu, făcut praf după atacul de la finalul meciului cu Voluntari

Constantin Budescu, în tricoul Petrolului / Antena Sport

Constantin Budescu s-a declarat impresionat de Mihai Pintilii, actualul antrenor al vicecampioanei FCSB!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Pintilii a devenit antrenorul principal al celor de la FCSB, după plecarea lui Nicolae Dică din luna noiembrie.

Constantin Budescu, impresionat de Mihai Pintilii

Constantin Budescu susține că este impresionat de modul în care Mihai Pintilii știe să creeze o legătură strânsă cu jucătorii săi. Acesta consideră că toți antrenorii ar trebui să aibă o astfel de atitudine.

„CFR, chiar dacă a început mai prost, pare favorită la titlu. Dar nici FCSB-ul nu se lasă, au ambiții destul de mari. La fel Rapidul, Craiova. Farul luase o opțiune serioasă, din păcate au mai pierdut. Cred că toate echipele din play-off o să aibă șanse la campionat, experiența va face diferența.

Pintilii a fost întotdeaua aproape de jucători, chiar și când nu era antrenor. Eu zic că a contat foarte mult asta, e o relație de prietenie acolo și asta îi ajută pe jucători să prindă încredere. Cred că așa ar trebui să fie peste tot.

Reclamă

Dacă ar avea Pintilii acea licență, ar trebui să antreneze altfel sau cum? Eu cred că tot aceleași antrenamente le-ar face. Dar trebuie să ai această licență ca să poți antrena, acestea sunt regulile. Dacă ei (n.r. FCSB) au găsit o soluție de avarie, este problema lor”, a declarat Constantin Budescu, pentru digisport.ro.

În prezent, FCSB se află pe locul 3 din Liga 1, cu 38 de puncte obținute după 21 de meciuri jucate.

FCSB va disputa două partide amicale în Turcia

FCSB a anunțat, printr-un comunicat oficial, că, în cantonamentul din Antalya, va disputa două partide amcale contra polonezilor de la Pogon Szczecin și Rakow Czestochowa.

Reclamă 4 / 0/3

„FCSB va disputa două partide amicale în stagiul de pregătire din Turcia, împotriva polonezilor de la Pogoń Szczecin (locul 4 în campionat) și Raków Częstochowa (liderul campionatului).

Programul celor două partide, care vor fi transmise în direct pe canalul de YouTube FCSBTV, este următorul:
15 ianuarie – 17:00 (16:00 ora României) – FCSB – Pogon Szczecin – Gloria Sports Arena, Belek
16 ianuarie – 17:00 (16:00 ora României) – FCSB – Rakow Czestochowa – Regnum Carya Football, Belek”, se arată în comunicatul emis de FCSB.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și