Închide meniul

Constantin Budescu visează să fie antrenat de Gică Hagi! Ce a declarat „Magicianul” despre posibilitatea de a juca la Farul: „Mi-aş dori!”

Viviana Moraru Publicat: 10 ianuarie 2023, 21:37

Reclamă
Constantin Budescu visează să fie antrenat de Gică Hagi! Ce a declarat „Magicianul despre posibilitatea de a juca la Farul: „Mi-aş dori!

Constantin Budescu visează să fie antrenat de Gică Hagi

Constantin Budescu, în timpul unui meci pentru Petrolul/ Hepta

Constantin Budescu visează să fie antrenat de Gică Hagi, la Farul. „Magicianul” a dezvăluit că „Regele” i-a propus un transfer la trupa constănţeană, chiar şi în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu evoluează la Petrolul de la începutul sezonului, de când şi-a încheiat aventura la Voluntari. Mijlocaşul a bifat nouă partide pentru „lupii galbeni”, marcând un gol.

Constantin Budescu visează să fie antrenat de Gică Hagi

Constantin Budescu a declarat că a purtat o conversaţie cu Gică Hagi, la meciul direct dintre Farul şi Petrolul, din acest sezon. Mijlocaşul a dezvăluit că „Regele” i-a propus un transfer la trupa constănţeană, iar „Budi” a dat de înţeles că şi-ar dori ca într-o zi mutarea să se oficializeze.

„Mi-aș dori să fiu antrenat de Hagi. Chiar am vorbit cu dânsul, îmi mai spunea “Hai, când vii?”. Chiar și acum, când am jucat cu ei pe “Ilie Oană”, când ne-au bătut, mi-a zis “Hai, te mai aștept mult?”. I-am răspuns “Acum am venit acasă, nu știu când o să mai plec”. Vom vedea, mi-aș dori.

Nu eram supărat de situația asta incertă de la Petrolul, îmi doresc să ajut această echipă. Sperăm să nu avem probleme mai mari și să nu ajungem la insolvență, faliment, pentru că nu merită acest club.

Reclamă

Sper să joc până la 38-39 de ani. Mi-aș dori să-mi închei cariera aproape de casă, dar mai am până la sfârșitul carierei, nu m-am gândit. Dacă mai aveam un an, doi, mă gândeam, dar așa mai am 5-6 ani, se pot întâmpla multe”, a declarat Constantin Budescu, pentru digisport.ro.

Constantin Budescu a ajuns la perfuzii, la pauza amicalului Petrolului

Constantin Budescu a jucat răcit în meciul amical al celor de la Petrolul disputat luni, în cantonamentul din Turcia. Cel poreclit „Magicianul” nu a mai terminat partida pe teren.

Budescu a fost și el lovit de răceală la început de an. Doar că pe „Budi” l-a prins chiar în cantonament. Din cauza asta a jucat doar o repriză în amicalul Petrolului disputat luni împotriva celor de la Turan Tovuz, echipă din Azerbaidjan.

Reclamă 4 / 0/3

Budescu a plecat la pauza partidei la hotel, să primească îngrijiri medicale. Fotbalistul de 33 de ani a ajuns la perfuzii.

Petrolul a câștigat până la urmă cu 3-2 în fața formației din Azerbaidjan. Gicu Grozav a reușit o „dublă” pentru petroliști. A mai înscris și fundașul central olandez Bart Meijers.

Petrolul, ca alte formații din Liga 1, a decis să efectueze stagiul de pregătire din această iarnă în Antalya, unde temperaturile sunt ridicate. Echipa antrenată de Nicolae Constantin va mai juca cu polonezii de la Lechia și cu bulgarii de la CSKA Sofia.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și