Închide meniul

Constantin Budescu, impresionat de trei jucători din Liga 1: „Toată lumea l-a zăpăcit că e gras!” Ce spune de Octavian Popescu

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 11 ianuarie 2023, 11:37

Constantin Budescu, impresionat de trei jucători din Liga 1: „Toată lumea l-a zăpăcit că e gras! Ce spune de Octavian Popescu

Constantin Budescu, făcut praf după atacul de la finalul meciului cu Voluntari

Constantin Budescu, în tricoul Petrolului / Antena Sport

Constantin Budescu este impresionat de trei jucători din Liga 1. „Magicianul” de la Petrolul susţine că aceştia nu ar trebui să lipsească din echipa naţională a lui Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu l-a apărat pe Jovan Markovic, după ce atacantul Universităţii Craiova a fost criticat pentru greutatea sa. „Budi” susţine că trebuie să se pună mai mult accent pe ce fac jucătorii pe teren.

Constatin Budescu, impresionat de trei jucători din Liga 1

Constantin Budescu a avut în vizor şi doi jucători de la FCSB. Mijlocaşul Petrolului este impresionat de calităţile lui Darius Olaru, despre care susţine că n-ar trebui să lipsească din echipa naţională.

Mai mult decât atât, Budescu l-a lăudat şi pe Octavian Popescu, despre care susţine că are nevoie de încredere din partea celor de la FCSB, pentru a-şi demonstra calităţile.

”Markovic îmi place foarte mult. Nu știu de ce toată lumea l-a zăpăcit, că e gras. Acum că nu e gras. Așa e construcția lui, trebuie să vorbim despre ce face în teren. A marcat un gol superb.

Reclamă

Olaru de la FCSB îmi place foarte mult și n-ar trebui să lipsească din echipa națională. Tavi Popescu, la fel. Sunt jucători cărora trebuie să li se dea încredere, ca să ajute echipa națională”, a declarat Constantin Budescu, pentru digisport.ro.

Constantin Budescu visează să fie antrenat de Gică Hagi

Constantin Budescu visează să fie antrenat de Gică Hagi, la Farul. „Magicianul” a dezvăluit că „Regele” i-a propus un transfer la trupa constănţeană, chiar şi în acest sezon.

Constantin Budescu a declarat că a purtat o conversaţie cu Gică Hagi, la meciul direct dintre Farul şi Petrolul, din acest sezon. Mijlocaşul a dezvăluit că „Regele” i-a propus un transfer la trupa constănţeană, iar „Budi” a dat de înţeles că şi-ar dori ca într-o zi mutarea să se oficializeze.

Reclamă 4 / 0/3

„Mi-aș dori să fiu antrenat de Hagi. Chiar am vorbit cu dânsul, îmi mai spunea “Hai, când vii?”. Chiar și acum, când am jucat cu ei pe “Ilie Oană”, când ne-au bătut, mi-a zis “Hai, te mai aștept mult?”. I-am răspuns “Acum am venit acasă, nu știu când o să mai plec”. Vom vedea, mi-aș dori.

Nu eram supărat de situația asta incertă de la Petrolul, îmi doresc să ajut această echipă. Sperăm să nu avem probleme mai mari și să nu ajungem la insolvență, faliment, pentru că nu merită acest club.

Sper să joc până la 38-39 de ani. Mi-aș dori să-mi închei cariera aproape de casă, dar mai am până la sfârșitul carierei, nu m-am gândit. Dacă mai aveam un an, doi, mă gândeam, dar așa mai am 5-6 ani, se pot întâmpla multe”, a declarat Constantin Budescu, pentru digisport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și