Închide meniul

Constantin Budescu, mesaj tranşant înainte de Farul – FCSB: „Nu e un meci special!”

Viviana Moraru Publicat: 16 septembrie 2023, 15:32

Reclamă
Constantin Budescu, mesaj tranşant înainte de Farul – FCSB: „Nu e un meci special!

Constantin Budescu, mesaj tranşant înainte de Farul - FCSB

Constantin Budescu, la finalul unui meci la Farul/ Profimedia

Constantin Budescu a transmis un mesaj tranşant, înainte de Farul – FCSB. Mijlocaşul campioanei susţine că derby-ul de duminică nu este unul special pentru el, în ciuda trecutului roş-albastru. Acesta speră ca echipa sa să se impună, având în vedere că meciul va fi unul „de foc”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul şi FCSB se întâlnesc în reeditarea finalei campionatului din sezonul trecut. Partida va avea loc duminică, de la 21:45, în format live text, pe AS.ro.

Constantin Budescu, mesaj tranşant înainte de Farul – FCSB

Constantin Budescu a prefaţat duelul dintre Farul şi FCSB. Acesta se aşteaptă ca partida să fie una dificilă, însă are încredere că echipa sa va obţine cele trei puncte, mărturisind că pauza pentru echipele naţionale i-a priit.

De asemenea, Constantin Budescu a mai declarat că, în ciuda faptului că a jucat la FCSB timp de un sezon, meciul de duminică seara nu va fi un meci special pentru el.

O partidă dificilă. Jucăm acasă, trebuie să ne impunem jocul și să câștigăm. Eu zic că ne-am revenit, ne-a prins bine această pauză. Sperăm să revenim din nou la jocul nostru și să câștigăm partidele următoare. E un campionat destul de disputat. Majoritatea echipelor sunt echilibrate. Poate câștiga oricine. Eu zic că toate meciurile sunt echilibrate.

Reclamă

Nu știu dacă e un meci special. Am mai jucat contra lor. Trebuie să ne uităm la ce facem noi. La noi e stadionul plin tot timpul. Din păcate e prea mic, dar avem acest atu al suporterilor că ne încurajează tot timpul. Am ieșit bine din aceste două meciuri. Păstrăm șanse de calificare și ne dorim cu toții să ne calificăm”, a declarat Constantin Budescu, la conferinţa de presă.

Tudor Băluță, mesaj de luptă înainte de Farul – FCSB

Tudor Băluță a transmis un mesaj de luptă, înainte de Farul – FCSB. Jucătorul lui Gică Hagi a vorbit despre derby-ul din etapa a 9-a a noului sezon de Liga 1.

Mijlocașul lui Gică Hagi a vorbit despre partida pe care echipa sa o va juca împotriva vicecampioanei, la Ovidiu. Tudor Băluță a dezvăluit faptul că „marinarii” iau în calcul doar o victorie din duelul cu FCSB și că jucătorii doresc să treacă peste eliminarea din cupele europene.

Reclamă 4 / 0/3

Mergem la victorie! Jucăm acasă, știm lupta strânsă de la finalul sezonului trecut. Golul de anul trecut a fost cel mai important din cariera mea, cel care a adus campionatul.

Din păcate nu ne-am calificat în cupele europene, dar avem mai mult timp să ne pregătim pentru campionat. Trebuie să facem puncte și să ne întoarcem acolo sus!”, a spus Tudor Băluță, într-un interviu pentru Farul TV.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” Vezi toate știrile
Citește și