Închide meniul

Constantin Budescu, modest după ce a dat o pasă de senzaţie la golul lui Băluţă: „E meritul lui”. A anunţat obiectivul echipei!

Bogdan Stănescu Publicat: 22 octombrie 2023, 0:00

Reclamă
Constantin Budescu, modest după ce a dat o pasă de senzaţie la golul lui Băluţă: „E meritul lui. A anunţat obiectivul echipei!

Constantin Budescu, modest după ce a dat o pasă de senzaţie la golul lui Băluţă

Constantin Budescu, într-un meci / Hepta

Constantin Budescu este modest după ce a dat o pasă de senzaţie la golul lui Tudor Băluţă din minutul 66. Farul – U Cluj s-a terminat 1-1, iar Constantin Budescu a fost declarat „omul meciului”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Budescu a anunţat, în interviul de după meci, că obiectivul echipei sale este accederea în play-off. De altfel, „Budi” s-a arătat mulţumit cu acest punct obţinut acasă. El a punctat că ar putea conta faptul că Farul nu a pierdut în această seară.

Constantin Budescu, modest după ce a dat o pasă de senzaţie la golul lui Băluţă: „E meritul lui”

Este bine că am obţinut şi un punct, cu toate că puteam obţine victoria.

Am avut ocaziile mai clare. A fost acea greşeală şi ei au marcat. A fost mai greu după aceea.

Nu am jucat foarte bine în această seară. A fost un pic mai dificil decât meciurile trecute.

Reclamă

Ne-am creat ocazii, puteam să mai marcăm, din păcate nu am făcut acest lucru.

Este reuşita lui, e meritul lui că a venit din linia a doua şi a marcat.

Este o luptă destul de grea, ne dorim să ajungem în play-off. Este bun şi acest punct, s-ar putea să conteze. Ţinând cont că am fost conduşi, e bun şi acest egal.

Reclamă 4 / 0/3

Tot timpul este presiune, e un campionat echilibrat, e distanţă scurtă între play-off şi retrogradare”, a declarat Constantin Budescu pentru digisport.ro după Farul – U Cluj 1-1.

Farul – U Cluj 1-1. Campioana României a încheiat seria de victorii. Echipa lui Gică Hagi, salvată de Tudor Băluță

Farul – U Cluj 1-1. Partida de la Ovidiu a contat pentru etapa cu numărul 13 a sezonului de Liga 1.

Duelul de pe terenul campioanei a început cum nu se putea mai rău pentru formația lui Gică Hagi. Oaspeții au profitat de o greșeală uluitoare a lui Aioani și au înscris prin Câmpanu. Totuși, „marinarii” au fost salvați de Tudor Băluță, care a restabilit egalitatea în minutul 67. După acest meci, gazdele se află pe locul 6, cu 19 puncte, în timp ce „șepcile roșii” sunt pe poziția a 8-a, cu 11 puncte.

Farul: Aioani – Sârbu, Boli, Larie, Kiki – T. Băluță, Artean, Grameni –Mazilu, Munteanu, Budescu
Rezerve: Buzbuchi, Queiros, Silva, Popescu, Borgnino, Salu, Grigoryan, Rivaldinho, Gustavo
Antrenor: Gheorghe Hagi

U Cluj: Iliev – Oancea, Masoero, Mitrea, Chipciu – Grobry, Bic – Câmpanu, Nistor, I.Stoica – D. Popa
Rezerve: Gorcea, Miron, Miron, V. Gheorghe, Silaghi, Simion, Peteleu, Filip, Ilie
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Farul avea un moral bun înaintea duelului cu U Cluj. Campioana o învinsese în ultima rundă pe Oţelul, scor 1-0, în deplasare. În urmă cu două etape, constănţenii s-au impus la limită şi în duelul cu Sepsi.

Gest superb făcut de Gică Hagi pentru Ioan Ovidu Sabău

Gică Hagi a făcut un gest superb, înaintea partidei dintre Farul şi U Cluj. Ioan Ovidiu Sabău a dezvăluit totul. Concret, „Regele” le-a permis clujenilor să efectueze două antrenamente la Constanţa, pe terenul echipei sale, chiar înaintea duelului direct.

Reclamă

Ioan Ovidiu Sabău şi Gică Hagi sunt buni prieteni, iar antrenorul „şepcilor roşii” au avut doar cuvinte de laudă la adresa „Regelui”, apreciind gestul său de dinaintea partidei.

„Va fi un meci interesant, de-abia aștept să-l văd pe Gică. Avem posibilitatea și să facem două antrenamente acolo la el, îi mulțumesc că a fost de acord, este de apreciat! Sper să facem un joc consistent și să arătăm mai bine decât la meciul cu Sepsi.

Sperăm ca Farul să nu prindă o zi foarte, foarte bună. A luat campionatul, au venit niște schimbări, poate și o anume automulțumire, plus încărcătură. Este o echipă imprevizibilă, poate să joace foarte, foarte bine sau să facă un joc modest. Sperăm ca noi să jucăm bine”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, la conferinţa de presă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” Vezi toate știrile
Citește și