Închide meniul

Gest de „Rege” făcut de Gică Hagi, înainte de Farul – U Cluj! Ioan Ovidiu Sabău a spus totul: „E de apreciat!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 20 octombrie 2023, 16:23

Gest de „Rege făcut de Gică Hagi, înainte de Farul – U Cluj! Ioan Ovidiu Sabău a spus totul: „E de apreciat!

Gest de "Rege" făcut de Gică Hagi, înainte de Farul - U Cluj

Gică Hagi şi Ioan Ovidiu Sabău, la începutul unui meci/ Profimedia

Gică Hagi a făcut un gest superb, înaintea partidei dintre Farul şi U Cluj. Ioan Ovidiu Sabău a dezvăluit totul. Concret, „Regele” le-a permis clujenilor să efectueze două antrenamente la Constanţa, pe terenul echipei sale, chiar înaintea duelului direct.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul şi U Cluj se duelează într-un meci din etapa a 13-a a sezonului de Liga 1. Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 21:45, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Gest de „Rege” făcut de Gică Hagi, înainte de Farul – U Cluj

Jucătorii şi staff-ul celor de la U Cluj au ajuns deja la Constanţa, în vederea pregătirii duelului de mâine, din Liga 1. Ioan Ovidiu Sabău a dezvăluit că oficialii de la Farul le-au permis clujenilor să efectueze nu mai puţin de două antrenamente la baza din Constanţa.

Ioan Ovidiu Sabău şi Gică Hagi sunt buni prieteni, iar antrenorul „şepcilor roşii” au avut doar cuvinte de laudă la adresa „Regelui”, apreciind gestul său de dinaintea partidei.

„Va fi un meci interesant, de-abia aștept să-l văd pe Gică. Avem posibilitatea și să facem două antrenamente acolo la el, îi mulțumesc că a fost de acord, este de apreciat! Sper să facem un joc consistent și să arătăm mai bine decât la meciul cu Sepsi.

Reclamă

Sperăm ca Farul să nu prindă o zi foarte, foarte bună. A luat campionatul, au venit niște schimbări, poate și o anume automulțumire, plus încărcătură. Este o echipă imprevizibilă, poate să joace foarte, foarte bine sau să facă un joc modest. Sperăm ca noi să jucăm bine”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, la conferinţa de presă.

Discursul lui Gică Hagi, înainte de duelul cu Ioan Ovidiu Sabău

Discursul lui Gică Hagi, înainte de duelul cu Ioan Ovidiu Sabău. Farul primeşte vizita celor de la Universitatea Cluj, una dintre cele mai în formă echipei din Liga 1.

„Vrem să continuăm tot ce am făcut bine în ultima perioadă. Să jucăm şi să fim destul de pragmatici şi destul de concreţi, să ne concentrăm la fiecare meci 3 puncte. ne aşteaptă un program greu, ne dorim să câştigăm cât mai multe meciuri pentru că avem nevoie de puncte. La primul meci acasă avem două zile când suntem toţi împreună pentru că ceilalţi au fost la loturi. Întâlnim o echipă în formă, cu un antrenor experimentat.

Reclamă 4 / 0/3

E o echipă care joacă fotbal. Sunt conştient că ne aşteaptă un joc foarte dificil, dar jucăm acasă şi ne dorim victoria. Avem nevoie de aceste puncte în lupta noastră pentru a intra în playoff. Jucătorii accidentaţi sunt Nedelcu şi Vînă.

În ultima etapă a fost victorie acasă cu Sepsi. De când e Sabău, cum a făcut data trecută, i-a pus la punct. I-a pus la punct, a făcut anumite lucruri care se văd şi în analiză. A dat plăcere echipei să joace şi sperăm să fim mai buni. Trebuie să facem un meci complet ca să câştigăm”, a spus Hagi.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:09 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Burmaz a restabilit egalitatea 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și