Închide meniul

Constantin Budescu, optimist după Dinamo – Farul 0-2: „Am făcut primul pas, trebuie să îl facem și pe următorul”

Alex Ioniță Publicat: 22 septembrie 2023, 23:18

Reclamă
Constantin Budescu, optimist după Dinamo – Farul 0-2: Am făcut primul pas, trebuie să îl facem și pe următorul”

Constantin Budescu, după ce a marcat

Budescu se bucură după un gol / Hepta

Constantin Budescu, optimist după Dinamo – Farul 0-2. Jucătorul campioanei a reacționat, după ce a marcat un gol în poarta echipei pregătite de Ovidiu Burcă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Dinamo și Farul a fost câștigat de către campioana României cu scorul de 2-0, grație reușitelor semnate de Budescu și Vînă. Meciul a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Constantin Budescu, optimist după Dinamo – Farul 0-2. Ce a spus despre forma campioanei

Constantin Budescu este de părere că Farul își poate reveni în campionat, chiar dacă a obținut o serie de înfrângeri surprinzătoare, de la începutul noului sezon din Liga 1. De asemenea, „Budi” s-a declarat mulțumit de victoria de pe „Arcul de Triumf”, menționând faptul că acest succes reprezintă primul pas spre revenirea „marinarilor” pe primele locuri ale campionatului.

„Am obținut o victorie importantă după o perioadă destul de lungă. În meciul trecut meritam mai mult, dar important este că am câștigat cele 3 puncte. Am avut unele ocazii, dar după eliminare ne-a fost mai greu. Dinamo ne-a pus multe probleme, dar am obținut o victorie meritată, zic eu.

Terenul a fost destul de greu, m-a încurcat. Sper să se rezolve problema, mai ales pentru Dinamo care va juca mai multe meciuri așa.

Reclamă

Este o reușită foarte importantă, și etapa trecută am avut ocazii dar nu am marcat. Am marcat astăzi și este foarte bine pentru noi, trebuie să adunăm cât mai multe puncte, am pierdut deja multe meciuri și nu este bine. Sunt și astfel de momente în viața unei echipe, am făcut deja primul pas și sper să îl facem și pe următorul, atât în cupă cât și în campionat.

Nu am ce să vorbesc despre greutate, vorbesc cu oamenii de la club, nu mă interesează ce spune lumea. Nu m-am obișnuit cu aceste comentarii pentru că nu le bag în seamă”, a spus Constantin Budescu, potrivit digisport.ro.

Ionuț Vînă: „Am luptat pe un teren aproape impracticabil”

Ionuț Vînă a vorbit și el despre meciul cu Dinamo. Acesta s-a declarat nemulțumit de starea gazonului de pe arena de lângă Arcul de Triumf. Totuși, și marcatorul golului al 2-lea s-a declarat fericit după victoria echipei sale, din meciul cu elevii lui Ovidiu Burcă.

Reclamă 4 / 0/3

„Aveam mare nevoie de această victorie, am luptat foarte mult pe un teren aproape impracticabil. Am luptat bine, s-a văzut spiritul de luptă. Am jucat și cu un om în minus, iar asta ne-a fost foarte greu. Oricum ai juca, nu poți sta pe picioare pe un asemenea teren, dar ambele echipe au jucat aici și astăzi am fost mai buni.

Deocamdată nu am făcut nimic, sperăm să legăm cât mai multe victorii. Sperăm să câștigăm meciuri și să ne revină încrederea. Golul îmi dă foarte multă încredere, trebuie să joc bine, când se apelează mai bine să dau tot ce am mai bun”, a spus Vînă, potrivit sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:31 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei. Echipele de start 19:25 Florin Prunea, verdict despre corectitudinea meciului Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Ce a spus despre șansele lui Dinamo 19:08 FotoDaniel Pancu, fotografie superbă cu soţia lui, în Iaşi, în ziua victoriei uriaşe a lui Poli: „Te iubesc” 18:58 „Îmi doresc asta” Valentin Mihăilă, anunț important despre viitorul său după ce Parma a promovat în Serie A! Unde va juca românul 18:41 „Are experiență!” Propunere surpriză pentru postul de antrenor de la Rapid! Sfat important pentru Dan Șucu 18:40 LIVE TEXTUTA – FCU Craiova 3-0. Oltenii lui Mititelu, umiliţi într-un meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! 17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu 17:49 „Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1! 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan Vezi toate știrile
Citește și