Închide meniul

Constantin Budescu şi-a găsit echipă, după despărţirea de Farul lui Gică Hagi! Oferta primită de „Budi”, la 35 de ani

Publicat: 13 mai 2024, 17:54

Reclamă
Constantin Budescu şi-a găsit echipă, după despărţirea de Farul lui Gică Hagi! Oferta primită de „Budi, la 35 de ani

Constantin Budescu şi-a găsit echipă, după despărţirea de Farul lui Gică Hagi

Constantin Budescu este liber de contract / Instagram

Constantin Budescu şi-a găsit echipă, după despărţirea de Farul lui Gică Hagi. Mijlocaşul ofensiv în vârstă de 35 de ani a primit o ofertă din România şi este tentat să îi dea curs. Ar fi o destinaţie surprinzătoare pentru „Budi”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu a avut cifre excelent în acest sezon, pentru Farul. A jucat în 32 de partide, în toate competiţiile, şi a marcat 8 goluri și a oferit 10 pase decisive. În momentul de față este cotat la suma de 450.000 de euro de Transfermarkt.

Constantin Budescu şi-a găsit echipă, după despărţirea de Farul lui Gică Hagi

Potrivit gsp.ro, Budescu ar fi fost ofertat de Concordia Chiajna. Ilfovenii au ratat calificarea în play-off şi vor să forţeze promovarea în sezonul viitor. „Budi” a fost pus pe lista de mercato, iar mutarea are şanse de a se realiza.

Constantin Budescu peste în relaţii bune cu Gabi Tamaş, cel care este manager general al Concordiei. Fostul fundaş l-ar putea convinge să accepte oferta.

Echipa din Chiajna a retrogradat la finalul sezonului 2018-2019 şi de atunci încearcă să revină pe prima scenă a fotbalului românesc. Ilie Poenaru a anunţat că va rămâne antrenorul Concordiei şi în sezonul viitor şi se pregătesc transferuri importante.

Reclamă
Reclamă 4

Constantin Budescu are 5 goluri în cele 14 selecţii la naţionala României. A câştigat un titlu şi o Cupă a României cu Astra. De-a lungul carierei a mai jucat pentru Dalian Yifang, FCSB, Al-Shabab, Damac, FC Voluntari şi Petrolul.

Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu

Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu şi l-a lăsat să plece de la Farul. „Regele” a oferit detalii la finalul succesului spectaculos obţinut împotriva lui CFR Cluj, scor 5-1.

Chiar în ziua meciului de la Ovidiu, Constantin Budescu s-a despărţit de campioana en-titre. Hagi a dezvăluit că îi va păstra mereu „uşa deschisă” mijlocaşului ofensiv de 35 de ani.

Reclamă

Un meci perfect. Tot ce am pregăti, ce le-am zis, aşa s-a întâmplat. Acum mi-a crescut credibilitatea faţă de jucători, sper să mă asculte de acum încolo. Să joci aşa cu CFR, să îi domini, să ai ocaziile astea, să joci fotbal… bravo lor!

La un moment dat nu mai ştiam pe care să îi bag, voiam să bag mulţi. Până la urmă a ieşit bine! Sunt trei jucători talentaţi, care demonstrează că merită în prima ligă, au talent. Să continue aşa, să capete experienţă, să aibă aceeaşi ambiţie, să muncească mult. Contează foarte mult dacă fiecare dintre ei va progresa. Sper ca ei să fie ambiţioşi.

Cojocaru are nevoie de minute, de meciuri mari. Are talent mult. Să vedem mâine poimâne ce are (n.r. accidentarea). Mergem pe linia noastră.

Intrarea în play-off mi-a dat curaj să bag jucătorii care au jucat mai puţin. Mai sunt jucători pe bancă, o să vedeţi şi alţii. O să aducem mulţi, avem identitatea noastră. De acum încolo o să vedeţi.

Budescu… nu ştiu dacă am renunţat complet. Clubul ştie mai bine. Costică ne-a ajutat mult din vară până în iarnă. Apoi lucrurile nu au mers cum au vrut. Am zis că dau drumul la tineri. Budi nu e de ţinut pe bancă. Ne-am despărţit cum trebuia, el vrea să mai joace. I-am zis că e casa lui aici, ştie că e un hotel frumos la Mamaia. Tot timpul o să rămânem prieteni.

În play-off ai oxigen, nu ai nicio presiune. E important şi echipa arată acest lucru„, a declarat Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1, la digisport.ro.

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:58

Carlos Alcaraz, eliminare surprinzătoare la Queen’s! Campionul en-titre de la Wimbledon va coborî în clasamentul ATP

17:27

Slovenia – Serbia 1-1. Gol la ultima fază, cu Istvan Kovacs la centru! Meci „nebun” la EURO 2024

17:20

Ana Bogdan merge la Jocurile Olimpice de la Paris! Mesajul emoţionant al româncei: „Primul pas spre acel vis a devenit realitate”

17:01

România – Belgia, la EURO 2024 | Nicolae Stanciu, lăudat de „diavolii roşii”! Cum a fost descris căpitanul „tricolorilor”

16:49

Andrei Rațiu, sărbătorit în cantonamentul echipei naționale! Cadoul primit de „Sonic”, care a împlinit 26 de ani

16:40

Carlos Sainz, anunţ despre viitorul său înaintea Marelui Premiu al Spaniei: „Nu vreau să mai aştept”

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și