Închide meniul

Constantin Grameni, gol superb în Farul – Sepsi! Mijlocaşul lui Gică Hagi a deschis scorul cu un şut imparabil

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 19 martie 2023, 17:21

Constantin Grameni, gol superb în Farul – Sepsi! Mijlocaşul lui Gică Hagi a deschis scorul cu un şut imparabil

Constantin Grameni, gol superb în Farul - Sepsi

Constantin Grameni, în timpul unui meci la Farul/ Profimedia

Constantin Grameni a marcat un gol superb în partida din startul play-off-ului, dintre Farul şi Sepsi. Mijlocaşul lui Gică Hagi a deschis scorul în minutul 28, cu o execuţie la care portarul covăsnenilor, Niczuly, nu a avut nicio şansă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Grameni este un produs al Academiei Hagi, şi a fost promovat la echipa mare a constănţenilor în iarna lui 2021. De atunci, mijlocaşul de 20 de ani şi-a trecut în cont 72 de partide, pentru Farul.

Constantin Grameni, gol superb în Farul – Sepsi

Faza golului lui Constantin Grameni a pornit de la centrarea în careu a lui Tudor Băluţă. Balonul trimis de acesta a fost respins de Niczuly, şi ulterior a fost preluat de marcatorul golului.

Grameni nu a stat prea mult timp pe gânduri, şi-a făcut mingea pe piciorul stâng, şi a şutat imparabil, deschizând astfel scorul în primul duel al echipei sale din play-off.

Constantin Grameni a deschis scorul în Farul - Sepsi/ Captură Orange Sport
Constantin Grameni/ Orange Sport

Graţie execuţiei superbe din partida cu Sepsi, Constantin Grameni a ajuns la cinci goluri marcate în acest sezon, toate reuşite în Liga 1. Mijlocaşul de 20 de ani reprezintă un jucător de bază în trupa lui Gică Hagi, bifând 30 de meciuri, pe parcursul întregii stagiuni.

Reclamă

Constantin Grameni este cotat la 1,3 milioane de euro, pe site-urile de specialitate. Pe lângă cele cinci goluri marcate, mijlocaşul de 20 de ani şi-a mai trecut în cont, pe parcursul sezonului, şi trei pase decisive.

Constantin Grameni, convocat la naţionala U21, pentru meciurile cu Portugalia şi Germania

A fost anunțat lotul României U21 pentru meciurile amicale cu Portugalia și Germania, din această lună. Naționala condusă de Emil Săndoi se pregătește intens pentru EURO 2023. „Tricolorii mici” vor disputa două partide de pregătire cu Portugalia și Germania, pe 24, respectiv 28 martie. Ambele confruntări vor putea fi urmărite în format LIVE TEXT pe AS.ro.

În plus, FRF a precizat, pe site-ul oficial, că Andrei Coubiș a refuzat convocarea la naționala U21 a României. Fundașul de la AC Milan a ales să reprezinte Italia.

Reclamă 4 / 0/3

Louis Munteanu (Farul), Alexi Pitu (Bordeaux) și Rareș Ilie (Maccabi Tel Aviv) se numără printre jucătorii convocați de Emil Săndoi.

Portari: Mihai Popa (FC Voluntari), Ștefan Târnovanu (FCSB), Andrei Gorcea (Universitatea Cluj)

Fundași: Alexandru Pantea (FCSB), Alexandru Țîrlea (Gimnastic de Tarragona / Spania), Bogdan Racovițan (Rakow / Polonia), Vladimir Screciu (Universitatea Craiova), Victor Dican (FC Botoșani), Marco Ehmann (EN Paralimniou / Cipru), Valentin Țicu (Petrolul), Andres Dumitrescu (Sepsi)

Mijlocași: Vlad Pop (CS Mioveni), Dragoș Albu (U Craiova 1948), Mihai Lixandru (CS Mioveni), Constantin Grameni (Farul), David Miculescu (FCSB), Alexandru Ișfan (Universitatea Craiova), Ștefan Baiaram (Universitatea Craiova), Alexi Pitu (Bordeaux / Franța), Rareș Ilie (Maccabi Tel Aviv / Israel), Claudiu Petrila (CFR Cluj), Marius Corbu (Puskás Akadémia)

Atacanți: Jovan Markovic (Universitatea Craiova), Daniel Birligea (CFR Cluj), Louis Munteanu (Farul).

Meciul României U21 contra Portugaliei se va juca pe 24 martie, de la ora 19:00, pe stadionul „Steaua”. Patru zile mai târziu, „tricolorii mici” vor da piept cu Germania, de la aceeași oră, la Sibiu.

Sunt ultimele pregătiri ale naționalei lui Emil Săndoi înaintea Campionatului European de tineret, din vară. Turneul final se va desfășura în perioada 21 iunie – 8 iulie 2023 și va fi găzduit de România și Georgia.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:30 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 0-0. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și