Închide meniul

Controversă uriaşă la golul victoriei marcat de Farul pe terenul lui Sepsi. VAR a verificat imediat faza

Alex Masgras Publicat: 19 februarie 2024, 19:51

Reclamă
Controversă uriaşă la golul victoriei marcat de Farul pe terenul lui Sepsi. VAR a verificat imediat faza

Controversă uriaşă la golul victoriei marcat de Farul pe terenul lui Sepsi. VAR a verificat imediat faza

Faza controversată din partida Sepsi - Farul / Captură Digi Sport

Controversă uriaşă la golul victoriei marcat de Farul pe terenul lui Sepsi. Grameni a marcat golul victoriei pentru echipa lui Gică Hagi, la capătul unei faze verificate de VAR. Constănţenii s-au impus cu 1-0 la Sf. Gheorghe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reuşita formaţiei de la malul mării a fost validată, chiar dacă în Liga 1 nu există goal line technology.

Controversă uriaşă la golul victoriei marcat de Farul pe terenul lui Sepsi

Grameni a şutat din interiorul careului, iar Varga a deviat balonul. Mingea a trecut însă de jucătorul de la Sepsi, după care a fost degajată de Dumitrescu.

În ciuda faptului că în Liga 1 nu există goal line technology, oficialii din cabina VAR nu au stat prea mult pe gânduri şi au decis să valideze reuşita lui Grameni, chiar dacă reluările nu au fost concludente, pentru a vedea dacă balonul a depăşit cu toată circumferinţa linia porţii.

Echipa lui Gică Hagi a trecut astfel peste înfrângerea cu Dinamo de etapa trecută şi a obţinut cele trei puncte în meciul de la Sf. Gheorghe. Acum, campioana din sezonul trecut se află pe locul 4, cu 40 de puncte, trecând peste Universitatea Craiova, echipă care a remizat etapa aceasta pe terenul lui FC Botoşani.

Reclamă

De partea cealaltă, Sepsi a ajuns la patru înfrângeri la rând în Liga 1 şi se află pe locul 9, cu 33 de puncte, după 26 de etape.

Gică Hagi, criză de nervi în prima repriză cu Sepsi! A început să ţipe la jucătorii săi şi s-a văzut totul la TV

Gică Hagi, criză de nervi în prima repriză cu Sepsi. Nemulţumit de evoluţia echipe sale, Hagi a fost surprins de multe ori având mimica unui om deznădăjduit. Finalul primei reprize l-a găsit pe Hagi într-un moment în care a clacat şi a început să ţipe la elevii săi.

Gică Hagi nu s-a mai stăpânit, iar în finalul primei reprize a oferit imagini incredibile. Camerele TV l-au susprins pe Hagi în timp ce ţipa la jucătorii săi.

Reclamă 4 / 0/3

Nu a fost singurul moment în care Hagi a fost surprins în timp ce îşi exprima nemulţumirea. „Regele” a mai fost surprins în timp de dădea din cap în semn de nemulţumire. Managerul campioanei nu s-a mai stăpânit în finalul primei reprize şi a început să ţipe pe margine.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
Vezi toate știrile
Citește și