Închide meniul
Foto

Gică Hagi, criză de nervi în prima repriză cu Sepsi! A început să ţipe la jucătorii săi şi totul s-a văzut la TV

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 februarie 2024, 18:33

Reclamă
Gică Hagi, criză de nervi în prima repriză cu Sepsi! A început să ţipe la jucătorii săi şi totul s-a văzut la TV

Gică Hagi, criză de nervi în prima repriză cu Sepsi

Sursa colaj: digisport.ro

Gică Hagi, criză de nervi în prima repriză cu Sepsi. Nemulţumit de evoluţia echipe sale, Hagi a fost surprins de multe ori având mimica unui om deznădăjduit. Finalul primei reprize l-a găsit pe Hagi într-un moment în care a clacat şi a început să ţipe la elevii săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi nu s-a mai stăpânit, iar în finalul primei reprize a oferit imagini incredibile. Camerele TV l-au susprins pe Hagi în timp ce ţipa la jucătorii săi.

Gică Hagi, criză de nervi în prima repriză cu Sepsi! A început să ţipe la jucătorii săi şi s-a văzut totul la TV

Nu a fost singurul moment în care Hagi a fost surprins în timp ce îşi exprima nemulţumirea. „Regele” a mai fost surprins în timp de dădea din cap în semn de nemulţumire. Managerul campioanei nu s-a mai stăpânit în finalul primei reprize şi a început să ţipe pe margine. (VEZI IMAGINI CU GICA HAGI NERVOS ÎN GALERIA FOTO)

Înainte de această partidă, Sepsi vine după înfrângerea de la București, scor 0-1, cu FCSB. De asemenea, și Farul Constanța a fost învinsă de o formație din capitală. Dinamo a reușit să producă o surpriză imensă și i-a învins pe jucătorii lui Gică Hagi cu scorul de 2-0.

Ultima întâlnire dintre cele două formații a avut loc în luna septembrie a anului trecut. Partida respectivă s-a încheiat cu victoria campioanei, scor 2-1.

Reclamă

Miza partidei de pe Sepsi Arena este una importantă, în lupta pentru locurile de play-off din Liga 1. Cu o victorie, covăsnenii pot urca pe locul al 6-lea, în timp ce Farul Constanța poate obține poziția a 4-a în clasament.

Gică Hagi și-a deschis o nouă afacere, într-un domeniu în care se câștigă sume colosale

Potrivit informațiilor oferite de fanatik.ro, Gică Hagi și-a înființat o nouă firmă, cu sediul la București. Aceasta se numește „HGH Company SRL” și a fost înregistrată la Registrul Comerțului pe data de 11 ianuarie a acestui an. Cel mai important jucător din istoria României a desemnat-o pe soția sa, Marilena Hagi, drept administrator al acestei firme. În lumea publicității se pot câștiga sume cu adevărat colosale, de domeniul milioanelor de euro.

Astfel, familia Hagi încearcă să își mărească veniturile și în alte domenii, nu doar în fotbal. În ceea ce îl privește pe „Rege”, acesta a anunțat încă de anul trecut că nu își mai dorește să fie acționarul majoritar de la Farul Constanța.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt acționar majoritar la Farul. Echipa aceasta e a Constanței. Eu sunt doar un acționar majoritar care nu-și dorește să rămână. Vreau să vând acțiunile pentru a face Farul și mai puternică, iar eu să rămân cu meseria mea. Mereu am spus că mie îmi place partea tehnică”, spunea Gică Hagi, în luma mai a anului trecut.

Chiar și fiul său, Ianis Hagi, are o firmă în domeniul publicității. Agenția „Prințului” a fost deschisă în anul 2020 și a raportat o cifră de afaceri de 997.394 lei, în primul an. Totuși, „Future of the Game Company SRL”, așa cum se numește firma mijlocașului de la Alaves, a înregistrat și datorii în valoare de 2.084.101 lei.

Agenția de publicitate a lui Ianis Hagi a înregistrat un profit bun abia la 2 ani de la înființare. În anul 2022, aceasta a atins o rată de profit de circa 230.000 de euro, anunță sursa citată anterior.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și