Închide meniul

Sepsi – Farul Constanța 0-1. Grameni a dat lovitura în finalul meciului. Golul a fost validat cu ajutorul VAR

Alex Ioniță Publicat: 19 februarie 2024, 19:10 / Actualizat: 20 februarie 2024, 17:11

Reclamă
Sepsi – Farul Constanța 0-1. Grameni a dat lovitura în finalul meciului. Golul a fost validat cu ajutorul VAR

Grameni a dat lovitura în finalul meciului. Golul a fost validat cu ajutorul VAR

Constantin Grameni, într-un meci din Liga 1 / Profimedia Images

Sepsi – Farul Constanța 0-1. Echipa lui Gică Hagi a dat lovitura în finalul meciului de la Sepsi. Dina Grameni a marcat singurul gol al partidei, în minutul 87. Farul a ajuns pe locul 4, cu 40 de puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul Constanţa a obţinut o victorie uriaşă în duelul cu Sepsi. Echipa lui Hagi a câştigat graţie golului controversat marcat de Dina Grameni. Reuşita din finalul meciului a fost validată cu ajutorul VAR.

Sepsi – Farul Constanța 0-1

Min. 90+6: FINAL DE MECI! Victorie uriaşă pentru echipa lui Hagi, care a ajuns pe locul 4.

Min. 87: Sepsi – Farul 0-1. Dina Grameni a dat lovitura în finalul meciului. Reuşita lui Grameni a fost validată cu ajutorul VAR.

Min. 51: Sepsi – Farul 0-0. Gol anulat pentru Sepsi! Safranko a trimis mingea în poarta lui Buzbuchi, dar atacantul se afla în poziţie de ofsaid în momentul şutului lui Ştefănescu.

Reclamă

Min. 45+3: FINAL DE PRIMĂ REPRIZĂ! Hagi a fost extrem de nemulţumit de echipa echipei sale.

Min. 9: Ocazie Farul! Ninaj îl blochează în ultima clipă pe Louis Munteanu.

Min. 6: Ocazie Sepsi! Buzbuchi a respins şutul frumos al lui Marius Ştefănescu.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 1: A început partida.

Echipele de start pentru duelul dintre Sepsi și Farul Constanța:

Sepsi (4-1-4-1): Niczuly (cpt.) – Oroian, Ninaj, Kecskes, D. Ciobotariu, – N. Păun – Kallaku, Cosmin Matei, Ștefănescu, Fl. Ștefan – Safranko
Rezerve: Dinu Moldovan – Andres Dumitrescu, H. Gedo, Oteliță, Popsa, Aganovic, Rondon, J. Rodriguez, Kevin Varga – Debeljuh
Antrenor: Bernd Storck

Farul (4-3-3): Buzbuchi – Dussaut, Larie, M. Popescu, Kiki – R. Deaconu, Queiros, Grameni – Cr. Ganea, L. Munteanu, Budescu
Rezerve: Mușat – Boli, Dan Sîrbu, Henrique, Nedelcu, Al. Stoian, Dănuleasa, D. Grosu, S. Cojocaru, Doicaru, Vînă, Rivaldinho
Antrenor: Gheorghe Hagi
Absenți: T. Băluță, Nicholas Popescu (accidentați)

Stadion: „Sepsi Arena”, Sfântu Gheorghe (capacitate: 8.400 de locuri)
Arbitru: Sebastian Colțescu (București) / A1: Radu Adrian Ghinguleac (București) / A2: Daniel Mitruți (Craiova) / Arbitru VAR: Radu Petrescu (București) / Arbitru AVAR: Vladimir Urzică (Piatra Neamț) / R1: Mihai Amorăriței (Câmpina – Prahova) / Observator arbitri: Nicolae Grigorescu (Timișoara)

Înainte de această partidă, Sepsi vine după înfrângerea de la București, scor 0-1, cu FCSB. De asemenea, și Farul Constanța a fost învinsă de o formație din capitală. Dinamo a reușit să producă o surpriză imensă și i-a învins pe jucătorii lui Gică Hagi cu scorul de 2-0.

Ultima întâlnire dintre cele două formații a avut loc în luna septembrie a anului trecut. Partida respectivă s-a încheiat cu victoria campioanei, scor 2-1.

Miza partidei de pe Sepsi Arena este una importantă, în lupta pentru locurile de play-off din Liga 1. Cu o victorie, covăsnenii pot urca pe locul al 6-lea, în timp ce Farul Constanța poate obține poziția a 4-a în clasament.

Reclamă

Carlo Casap a revenit la Farul! Mijlocaşul s-a întors la echipa lui Gică Hagi după câteva luni

Carlo Casap a revenit la Farul! Mijlocaşul s-a întors la echipa lui Gică Hagi după 7 luni şi jumătate de la plecare. Casap plecase pe 30 iunie de la Farul.

Ulterior, a evoluat la FC Botoşani, de care s-a despărţit la începutul lunii ianuarie a acestui an. A venit acum la Farul din postura de jucător liber de contract.

„Bine ai (re) venit, Carlo!

Mijlocașul în vârstă de 25 de ani a semnat un contract valabil până în iunie 2026!

Format la Academia Hagi, Carlo Casap a devenit campion sezonul trecut cu echipa noastră!

Mult succes, Carlo!”, a transmis Farul pe contul de Facebook.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și