Închide meniul

Cornel Dinu, atac dur la Gabi Torje, după Botoşani – Farul 1-1: „Tot parcursul lui a fost pe la echipe mediocre”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 9 august 2022, 8:18

Cornel Dinu, atac dur la Gabi Torje, după Botoşani – Farul 1-1: „Tot parcursul lui a fost pe la echipe mediocre

Cornel Dinu, atacuri în rafală la adresa lui Edi Iordănescu

Cornel Dinu a ieșit la atac / Hepta

Cornel Dinu a analizat parcursul lui Gabi Torje în fotbal. Fostul antrenor al lui Dinamo nu înţelege cum mijlocaşul a ajuns să evolueze pentru trupa lui Gică Hagi, Farul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Torje a fost adus de Farul în această perioadă de mercato. Mijlocaşul a retrogradat cu Dinamo în sezonul trecut, fiind parte la cea mai neagră perioadă din istoria roş-albilor.

Cornel Dinu, atac dur la Gabi Torje

Cornel Dinu etse de părere că Gabi Torje nu a demonstrat suficient, la niciuna dintre echipele la care a evoluat. Mijlocaşul care a bifat prezeneţe pentru echipa naţională nu intră în graţiile „Procurorului”, care nu-i vede locul la Farul.

„Eu sunt puţin mai pretenţios în fotbal. Parcursul lui Torje a fost un parcurs forţat. Are un impresar descurcăreţ din mai multe puncte de vedere.

Torje a promis cand a fost adus în 2008 la Dinamo de la Timişoara. După trei ani, tot parcursul lui a fost pe la nişte echipe mediocre, mici, în diferite zone ale Asiei Mici şi ale Rusiei.

Reclamă

Aducerea lui Torje a fost făcută doar în scopul în care îşi păstrează o anumită parte a calităţilor. El fiind mic de statură, îşi pierde mai greu calităţile, viteza de reacţie, tehnica. În rest, nu justifică prezenţa lui la o echipă precum Farul.

În rest, dacă îi priveşti CV-ul, nu a stat mai mult de un an la unele echipe a căror nume nu spun nimic în fotbal”, a declarat Cornel Dinu, pentru Orange Sport.

Gabi Torje a bifat minute în toate cele patru partide disputate de Farul. În ultima, contra celor de la Botoşani, mijlocaşul a fost titular, fiind ultrior înlocuit de Enes Sali în minutul 75.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi şi Denis Alibec, nemulţumiţi după Botoşani – Farul 1-1

Gică Hagi şi Denis Alibec, nemulţumiţi după Botoşani – Farul 1-1. Cele două echipe au ratat şansa de a urca pe primul loc după ce au remizat, scor 1-1.

„Cred că meritam mult mai mult, dar asta e. Am avut multe, multe ocazii. Cred că a fost unul dintre cele mai bune meciuri din Liga 1. Poate altă dată poate am avut noroc, nu am jucat atât de bine, acum…sunt foarte mulțumit de jucători, atitudinea pe care au avut-o, determinarea și concentrarea, jocul foarte bun.

Ăsta e fotbalul, nu am vrut să comentez eu de cartonașele galbene, mi-am văzut de echipă. Cred că am făcut un meci foarte bun și trebuia să plecăm cu cele trei puncte acasă. Am văzut-o pe Hermannstadt, încep să cunosc echipa, am văzut-o și în Divizia B, felicitările mele, au omogenitate, stau foarte bine în teren, o echipă foarte grea”, a spus Gică Hagi.

Şi Denis Alibec s-a arătat nemulţumit după Botoşani – Farul 1-1. Atacantul celor de la Farul crede că echipa sa merita să câştige. Chiar atacantul adus de Hagi în această vară a avut o şansă mare de a marca.

„Am avut o ocazie mai înainte, dacă îmi făceam preluarea mai bine, rămâneam singur cu portarul. Asta e viața. A fost un meci frumos, cred că se puteau marca mai multe goluri. Am controlat jocul și meritam să câștigăm. Am avut multe ocazii, dar ăsta este fotbalul.

Sunt foarte periculoși și ei, au avut ocazii mari, dar meritam să câștigăm. Unele cartonașe s-au dat foarte ușor, dar ce pot să zic eu. El e arbitru, el decide.

Nu mă așteptam să mă întorc și să găsesc un campionat atât de bun. Toate echipele joacă fotbal, arată foarte bine și cred că va fi un campionat foarte frumos„, a spus Denis Alibec, la digisport.ro, după FC Botoşani – Farul 1-1

Reclamă
Recomandări
  • Cornel Dinu, atac dur la Gabi Torje
  • Mijlocaşul a fost titular în Botoşani – Farul 1-1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și