Închide meniul

Cornel Dinu, reacție fermă după Farul – CFR Cluj 1-0: „Mulți i-au cântat prohodul lui Gicuță!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 23 aprilie 2023, 12:00

Cornel Dinu, reacție fermă după Farul – CFR Cluj 1-0: Mulți i-au cântat prohodul lui Gicuță!”

Cornel Dinu, reacție fermă după Farul - CFR Cluj 1-0

Cornel Dinu, pe stadionul „Ștefan cel Mare” / Profimedia

Cornel Dinu a avut o reacție fermă după Farul – CFR Cluj 1-0, meci care a contat pentru etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1. Trupa lui Gică Hagi s-a impus grație golului marcat de Adrian Mazilu (17 ani).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cornel Dinu a apreciat jocul prestat de Farul Constanța și consideră că formația constănțeană a meritat victoria în fața campioanei României.

Cornel Dinu, reacție fermă după Farul – CFR Cluj 1-0

„Procurorul” este de părere că Farul a dominat-o la toate capitolele pe echipa antrenată de Dan Petrescu.

„După derby-ul de clasament de la Ovidiu, Farul a mai pus trei trepte spre lumina din vârf peste CFR Cluj. Învingând meritat, chiar clar îndrăznesc să afirm.

Susțin și semnez asta pentru că «fariștii» lui Gică Hagi s-au dovedit, cum era, de altfel, de așteptat, cel puțin pentru mine, mai mobili decât «cheferiștii» lui Dan Petrescu, cu acțiuni, de la ieșirea deloc «bubuită» din apărare și acoperirea mijlocului până la construirea atacului, ba chiar și improvizarea contraatacului, care dovedesc o premeditare tactică antrenată.

Reclamă

Paradoxal, CFR Cluj s-a dovedit, iarăși, un exil de calitate fotbalistică… precum în dimineața istoriei noastre poetul Publius Ovidius Naso după ce, favorit al primului împărat roman, Octavianus Augustus, s-a trezit «relegatus» la capătul imperiului, unde Pontus Euxinus uda Scythia Minor, după ce a scris poezia «Ars amatoria».

Există și o morală a fotbalului, reparatorie pentru «pajii» Regelui Hagi, care au pierdut cu 0-3 de neprezentare, tot la Ovidiu, în fața «bursucilor» lui Dan Petrescu, la începutul anului, pe 23 ianuarie. Rezultat care urca CFR Cluj pe primul loc…

Mulți i-au cântat atunci prohodul lui Gicuță, cum îi spuneam când aveam plăcerea de a-l la antrena la echipa națională. S-au înșelat, sângele «machedon» are concentrație mare de globule A (ambiție) și D (determinare), «virusate» de «microbul» încăpățânare dispusă la muncă asiduă pentru a fi cel mai bun”, a scris Cornel Dinu, într-un editorial pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Neluțu Varga, reacție dură după Farul – CFR Cluj 1-0

Neluțu Varga, patronul CFR-ului, a vorbit în termeni duri despre arbitraj, considerând că reușita lui Mazilu ar fi trebuit anulată pentru o poziție de ofsaid. Totodată, omul de afaceri a declarat că echipa sa a fost privată de un penalty clar.

„Sunt terminat. Mă doare capul, mă doare inima. Nu se poate așa ceva. Nici în codru nu se fură în halul asta. Îmi vine sa plâng de nervi. Ofsaid clar la gol. Du-te, bă, frate, și uita-te tu la VAR. Apoi am 11 metri clar. Ăla dă în jucătorul meu și îl pune jos. Colțescu dă 11 metri corect, iar apoi ce face?

Își bate joc de noi și ne anulează lovitura de la 11 metri! Dați titlul cui vreți, că îmi e clar că nu se mai dorește ca CFR să fie campioană! Nu mai pot. Am ajuns bătaia lor de joc. Ăștia mă omoară cu zile. Bag bani în fotbal și am ajuns o bătaie de joc.

Cu ce am greșit noi? Nu cerem pomană, dar arbitrați, fraților, corect. Dacă nici cu VAR-ul nu sunteți în stare, atunci ce vreți să mai fac? Nu pot să mai tac. Am tot fost tocați în acest campionat. Sunt terminat de supărare. Ăsta a fost jaful jafurilor”, a declarat Neluțu Varga, pentru prosport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
Vezi toate știrile
Citește și