Închide meniul

Cornel Dinu s-a năpustit asupra jucătorilor lui Dinamo. Declaraţii de o duritate extremă! L-a desfiinţat şi pe Andrei Nicolescu

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 decembrie 2023, 13:53

Reclamă
Cornel Dinu s-a năpustit asupra jucătorilor lui Dinamo. Declaraţii de o duritate extremă! L-a desfiinţat şi pe Andrei Nicolescu

Cornel Dinu s-a năpustit asupra jucătorilor lui Dinamo

Cornel Dinu / Hepta

Cornel Dinu nu a mai rezistat şi s-a năpustit asupra jucătorilor lui Dinamo, după înfrângerea suferită de „câini” împotriva lui U Cluj, scor 0-1. Legenda grupării din Ştefan cel Mare a oferit declaraţii de o duritate extremă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Patriche, Bena şi Hakim Abdallah au fost făcuţi praf de „Procuror”. Nici Andrei Nicolescu, administratorul special al clubului, nu a fost iertat de Cornel Dinu.

Cornel Dinu s-a năpustit asupra jucătorilor lui Dinamo

Dinamo a ajuns la 13 meciuri la rând fără victorie în Liga 1. Are 10 puncte după 19 etape şi este pe penultimul loc în clasament.

De exemplu la Dinamo, jucătorii care sunt luați, am văzut cine este acest Nicolescu, din păcate el nu are posibilitatea de a discerne calitățile specifice pentru posturile pe care evoluează fotbaliștii.

De exemplu, la primul gol din minutul 4, săracul adus de la Clinceni a dormit acolo pe lângă Nistor. La fel cam și ceilalți, Bena, Grigore, cei care îi aleg sunt oameni care nu au practicat fotbalul, nu știu că un apărător îl iei dacă are deposedare, marcaj, plasament, săritură de cap. La un mijlocaș mai bine luau pe Iglesias pe cântăreț, că a fost junior la Real Madrid.

Reclamă

Cum să-l iei pe Abdallah, e bun doar într-o moschee atunci când face imamul slujba la 5 după amiaza. Acești căutători de talente fac parte din staff-ul administrativ al echipei. La Real Madrid au Harvard, la noi e total diferit. La noi conducerile sunt ori dictatoriale, ca la FCSB, același lucru și la CFR când se supără Varga, același lucru și la FCU și la Universitatea, așa zisă, pentru că Universitatea e FCU. Problema e că nu suntem pregătiți să avem oameni care să creeze echipele de administrație a fenomenelor„, a declarat Cornel Dinu la fanatik.ro.

Mircea Lucescu, dialog tulburător cu un fan al lui Dinamo

Mircea Lucescu a avut un dialog tulburător cu un fan al lui Dinamo, ajuns în pragul disperării. „Il Luce” a fost prezent pe stadionul Arcul de Triumf, în meciul pierdut de „câini” cu U Cluj, scor 0-1, în etapa a 19-a a Ligii 1.

Antrenorul care a scris istorie la Dinamo a oferit primele declaraţii după ce Dinamo a ajuns la 13 meciuri la rând fără victorie în campionat.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo ar fi meritat să câștige, i-am văzut doritori de a câștiga acest meci. Au început cu o greșeală și s-a marcat golul, pe urmă nu au avut capacitatea să egaleze.

Un rezultat de egalitate ar fi fost mai echitabil și cred că le-ar fi dat mai multă încredere și motivație. Au luptat, s-au bătut și au jucat cât au putut. Pe semne că ăsta este nivelul.

E cel mai bun meci pe care l-am văzut eu de la Dinamo anul ăsta. S-au precipitat, se vede că sunt sub presiunea rezultatului. Ocaziile de gol au fost senzaționale, dar asta e. OK, speranța moare ultima și sperăm că jocurile vor fi altele.

Este un blocaj psihic, nu se poate. Sunt niște jucători cu experiență”, a declarat Mircea Lucescu la ieşirea de pe stadion.

Un fan al lui Dinamo i-a cerut lui Mircea Lucescu să vină de urgenţă la echipă, pentru a o salva de la retrogradare. A avut loc un dialog emoţionant.

De ce nu ne ajuți nea Mircea? Vino și ajută-ne că mai mult nu putem!”, i-a strigat un fan celui mai titrat antrenor român.

Reacţie lui „Il Luce” a venit imediat: „Ce să fac eu? Crezi că pot să joc eu„. Suporterul a continuat dialogul: „Dă-ne un ajutor, dă-ne ceva, nea Mircea, dă-ne ceva!

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley 0:00 Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică 8
mai
23:53
FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak!
8
mai
23:05
Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni!
8
mai
22:31
Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată”
8
mai
22:26
Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge
8
mai
21:56
Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor
8
mai
21:43
Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere
8
mai
21:02
FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată”
8
mai
20:53
Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3
Vezi toate știrile
Citește și