Închide meniul

Coșmarul care nu-i dă pace lui Mihai Stoica în finalul play-off-ului. „Ar fi o tragedie!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 22 aprilie 2022, 18:39

Coșmarul care nu-i dă pace lui Mihai Stoica în finalul play-off-ului. „Ar fi o tragedie!

Mihai Stoica are Covid-19

Hepta

FCSB a câștigat derby-ul cu CFR Cluj și s-a apropiat la două puncte de rivală, cu cinci etape rămase de disputat. Mihai Stoica nu are însă liniște. Managerul general de la clubul lui Gigi Becali și-a imaginat un scenariu de coșmar pentru roș-albaștri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica se teme că FCSB poate să-i piardă într-un meci crucial pe unul dintre Octavian Popescu și Florin Tănase. Ambii jucători au ajuns la limita de cartonașe galbene și la următorul avertisment vor fi suspendați.

Coșmarul care nu-i dă pace lui Mihai Stoica

Și o eventuală absență a lui Darius Olaru ar fi o absență uriașă pentru FCSB, e de părere Mihai Stoica. Mijlocașul a fost la un pas de o accidentare horror în derby-ul cu CFR Cluj.

Octavian și Tănase au trei cartonașe galbene. Octavian, Tănase și Olaru sunt jucătorii de atac cei mai importanți în acest moment de la noi, ei pot face diferența. Ar fi o tragedie să nu joace amândoi, Tavi și Tănase, în același meci! Vinicius va fi apt de joc cu Farul. Dacă va juca, nu ştiu. Și Olaru va fi apt, a reluat antrenamentele joi„, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

15 goluri și șase assist-uri are Florin Tănase în actualul sezon al Ligii 1. Nou goluri și patru pase decisive are Octavian Popescu. Cu trei goluri și 10 assist-uri se laudă Darius Olaru.

Reclamă

Gabi Balint crede că FCSB este favorită la titlu

Gabi Balint nu are dubii când vine vorba de lupta la titlu din Liga 1. FCSB a învins campioana CFR Cluj la ea acasă, 1-0, iar fostul mare internațional este de părere că echipa lui Toni Petrea pornește cu prima șansă la câștigarea campionatului.

Octavian Popescu a relansat lupta la titlu chiar în Gruia, unde a decis derby-ul CFR Cluj – FCSB 0-1.

Sincer, nu mă așteptam să piardă teren CFR în așa fel, în play-off. Sincer, nu mă așteptam. Cele mai mari șanse categoric le are FCSB-ul, sunt șanse reale. Craiova o văd mai greu, e o distanță de șase puncte, chiar dacă e în mare formă.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și