Închide meniul

Mateo Susic, suspendare drastică după cartonaşul roşu primit în CFR Cluj – FCSB 0-1. Şi Laurenţiu Reghecampf va avea de suferit

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 aprilie 2022, 18:46

Mateo Susic, suspendare drastică după cartonaşul roşu primit în CFR Cluj – FCSB 0-1. Şi Laurenţiu Reghecampf va avea de suferit

CFR Cluj - FCSB | Mateo Susic, eliminat după o intrare criminală la Darius Olaru

Captură OrangeSport

Mateo Susic a fost suspendat drastic de Comisia de Disciplină. Fundaşul lui Dan Petrescu a aflat ce pedeapsă a primit în urma eliminării suferite în derby-ul CFR Cluj – FCSB, scor 0-1. Bosniacul a primit direct cartonaş roş pentru o intervenţie la Darius Olaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Istvan Kovacs i-a arătat direct cartonaş roşu, deciza arbitrului nemulţumindu-l crunt pe antrenorul campioanei României. Susic va lipsi în următoarele trei meciuri ale liderului din Liga 1.

Ce suspendare a primit Mateo Susic după eliminarea din CFR Cluj – FCSB 0-1

Eliminare Susic Mateo (CFR 1907) – În baza art. 63.1.b. raportat la art. 63.2.4.a din RD, se sancționează jucătorul cu suspendare pentru trei jocuri și penalitate sportivă de 5.000 lei„, au hotătât cei de la FRF.

În condiţiile date, Mateo Susic va lipsi în meciurile cu FC Voluntari, Farul şi FC Argeş. Va putea reveni pe teren în confruntările decisive cu principalele rivale la titlu, Universitatea Craiova şi FCSB.

Antrenorul campioanei a răbufnit la conferinţa de presă la adresa lui Istvan Kovacs. Eliminarea lui Mateo Susic, din minutul 43, l-a scos din minţi pe „Bursuc”.

Reclamă

N-am văzut un cartonaş roşu în viaţa mea aşa, într-un meci aşa de important unde se decide titlul. Nu înţeleg cum poţi să dai un cartonaş roşu la o asemenea fază, este incredibil. Noi am primit faulturi de astea 100 în campionat şi maxim a fost galben. N-ai cum să influenţezi un rezultat cu asemenea decizie şi a stricat meciul, părerea mea.

(Reporter: A fost un rezultat influenţat de arbitraj?) Cum să nu, normal… dacă dai roşu fără să fie roşu. Pot să fiu suspendat, nesuspendat, nu mă interesează. Nu se dă roşu la un asemenea meci. În România dacă se pune presiune pe arbitru… cine a pus presiune a câştigat, bravo lor. Noi tacem din gură şi vedem cum suntem trataţi. Dacă noi în deplasare o să primim vreun roşu vreodată, atunci eu mă voi lăsa de antrenorat… adversarul să ia roşu. La noi nu se întâmplă, nici penalty, nici roşu. Arbitrul a fost influenţat de declaraţiile de dinaintea meciului„, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Laurenţiu Reghecampf, suspendat de Comisia de Disciplină

Nici Laurenţiu Reghecampf nu a scăpat. Antrenorul oltenilor a aflat decizia Comisiei de Disciplină după ce a fost trimis în tribună pentru proteste.

Reclamă 4 / 0/3

Incidente, Eliminări Reghecampf Laurențiu (Universitatea), Petre Adrian Tabarcea (Farul) – În baza art. 82.1 si 3.a și c raportat la art. 83.2.b din RD, se sancționează clubul FC Farul Constanța cu penalitate sportivă de 11.250 lei.

În baza art. 53.1 din RD, se sancționează antrenorul Reghecampf Laurențiu cu suspendare pentru două jocuri și penalitate sportivă de 320 lei.

În baza art. 65.a din RD, se sancționează antrenorul Reghecampf Laurențiu cu suspendare pentru două jocuri și penalitate sportivă de 5.000 lei.

În conformitate cu prevederile art. 45.1 din RD, va executa sancțiunea pentru abaterea cea mai gravă, respectiv suspendare pentru două jocuri și penalitate sportivă de 5.000 lei„, se anunţă în comunicatul de pe site-ul lpf.ro.

Suspendat de Comisia de Disciplină, Laurențiu Reghecampf a recunoscut că protestele sale erau nefondate și si-a cerut scuze arbitrului Cătălin Popa. Reghe a precizat că „se va pedepsi singur”.

„A fost o fază de amatori din partea mea. I-am reproșat faza de dinainte, îmi cer scuze pe această cale. Cătălin Popa e un arbitru cu experiență, e o fază e amatori din partea mea, o să mă pedepsesc singur„, a spus Reghecampf, după meci.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
Vezi toate știrile
Citește și