Închide meniul

Coșmarul lui Gigi Becali: Dan Petrescu și Gică Hagi pot juca cu trofeul pe masă! CFR Cluj și Farul Constanța, duel în ultima etapă din play-off

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 martie 2023, 0:08

Reclamă
Coșmarul lui Gigi Becali: Dan Petrescu și Gică Hagi pot juca cu trofeul pe masă! CFR Cluj și Farul Constanța, duel în ultima etapă din play-off

Coșmarul lui Gigi Becali: Dan Petrescu și Gică Hagi pot juca cu trofeul pe masă

Gigi Becali se luptă cu Gică Hagi şi Dan Petrescu pentru titlul din Liga 1 / Colaj Hepta

Coșmarul lui Gigi Becali nu mai poate fi evitat de FCSB. Dan Petrescu și Gică Hagi pot juca cu trofeul pe masă după rezultatele înregistrate în penultima etapă a sezonului regulat din Liga 1. Este scenariul de care se temea latifundiarul din Pipera.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a pierdut surprinzător în deplasarea cu UTA, scor 1-3, şi nu mai poate spera că va intra în play-off de pe locul secund. Pe roş-albaştri îi despart acum 6 puncte faţă de CFR Cluj şi 7 puncte faţă de liderul Farul. Mai mult decât atât, vicecampionii României riscă să fie depăşiţi de Rapid, în cazul sunt învinşi cu Sepsi.

Coșmarul lui Gigi Becali: Dan Petrescu și Gică Hagi pot juca cu trofeul pe masă

CFR Cluj a ratat şansa de a reveni pe primul loc, dar poate avea parte de un avantaj uriaş. În ultima etapă a play-off-ului, ocupanta locului 2 va primi vizita liderului de la finalul sezonului regulat. Aşa este ţintarul! Dacă nu vor mai exista modificări în clasament, Dan Petrescu va primi vizita lui Gică Hagi, în Gruia, în meciul care s-ar putea juca cu trofeul pe masă. Dacă CFR Cluj o depăşeşte pe Farul în ultima rundă, ea va fi gazda în ultima etapă a play-off-ului.

Gigi Becali a anunţat că se teme de un astfel de scenariu şi îşi dorea cu orice preţ să joace în ultima rundă din play-off cu Farul sau CFR Cluj. Este îngrijorat că vor exista jocuri de culise.

Ce e important pentru noi este să terminăm sezonul regulat pe 1 sau 2. Este foarte important să depindă de noi programul. Altfel, e foarte greu, că nu ai pe nimeni aliat, e toată lumea împotriva ta. Dacă nu joci în ultima etapă meci direct cu Farul sau CFR, Rapid sau Craiova nu o să fie cu mine niciodată”, spunea Gigi Becali, luna trecută.

Reclamă

Pentru FCSB urmează duelul cu Sepsi, echipă care are nevoie de cel puţin o remiză pentru a obţine calificarea în play-off. Farul primeşte vizita Rapidului, în timp ce CFR Cluj are derby cu rivala din oraş, U Cluj.

Cum arată clasamentul Ligii 1:

1. Farul – 61 de puncte
2. CFR Cluj – 60 de puncte
3. FCSB – 54 de puncte
4. Rapid – 52 de puncte
5. Universitatea Craiova – 51 de puncte
6. Sepsi – 42 de puncte
7. FC U Craiova 1948 – 40 de puncte

Reclamă 4 / 0/3

FCSB, fără antrenor principal și secund la meciul cu UTA Arad

Vicecampioana României trece printr-o perioadă bizară la nivelul băncii tehnice, după ce antrenorul principal Leo Strizu și-a dat demisia. Cu Mihai Pintilii suspendat de FRF, clubul lui Gigi Becali a fost nevoit să apeleze la o variantă de urgență. Preparatorul fizic al FCSB-ului, Lucian Filip, a stat pe banca tehnică la Arad, însă nu de unul singur.

Marius Ianuli (delegat), Lucian Filip (preparator fizic), Flavian Arămitu (Medic) și Costică Moroiu (asistent medical) sunt cei 4 oameni incluși de FCSB în raportul de joc, la nivelul băncii tehnice.

Pe locurile adiționale se află alți 5 membri: Marius Popa (antrenor portari), Thomas Neubert (preparator fizic), Sorin Cristof (fizioterapeut), Aurel Neacșu (maseur) și Ion Pistol (magazioner).

FCSB nu are la dispoziție niciun antrenor cu licență PRO, la ora actuală. Gigi Becali are la dispoziție 30 de zile să găsească unul, pentru a evita alte sancțiuni din partea Comisiei de Disciplină a FRF.

Cristiano Bergodi i-a pus gând rău lui FCSB

Cristiano Bergodi a avut prima reacţie după ce Sepsi a remizat cu CFR Cluj, scor 2-2, în etapa a 29-a a Ligii 1. Gruparea din Sfântu Gheorghe a ratat şansa de a-şi asigura, matematic, calificarea în play-off.

Noi avem de jucat un meci dificil cu FCSB, acasă la ei. Sunt în revenire şi sunt o echipă foarte bună. Avem şansa cu un punct. Sunt specialişti, toată lumea vorbeşte despre meciul cu FC U Craiova, dacă se rejoacă. Vedem ce se va întâmpla. Este o echipă bună FCSB, luptă pentru titlu. Va fi unul dintre cele mai frumoase play-off-uri din ultimii ani.

Vă temeţi? Nu avem frică, mergem cu curaj. Încercăm să jucăm la victorie cu FCSB. Mergem acolo, încercăm să câştigăm. Nu cred că se decide marţi, nu ştiu. Din ce am văzut în ultimii ani, se poate amâna din nou decizia„, a declarat Cristiano Bergodi la digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-0. Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună Vezi toate știrile
Citește și