Închide meniul

Cristiano Bergodi, după Sepsi – CFR Cluj 2-2: „Fac de cinci ani legea în România. Ce puteam face noi?”. Avertisment pentru FCSB

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 martie 2023, 23:12

Cristiano Bergodi, după Sepsi – CFR Cluj 2-2: „Fac de cinci ani legea în România. Ce puteam face noi?. Avertisment pentru FCSB

Cristiano Bergodi, prima reacţie după Sepsi - CFR Cluj 2-2

Cristiano Bergodi, în timpul unei meci al lui Sepsi / Hepta

Cristiano Bergodi a avut prima reacţie după ce Sepsi a remizat cu CFR Cluj, scor 2-2, în etapa a 29-a a Ligii 1. Gruparea din Sfântu Gheorghe a ratat şansa de a-şi asigura, matematic, calificarea în play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sepsi are două puncte avans faţă de FC U Craiova 1948 şi are nevoie de cel puţin un punct în ultima etapă, cu FCSB, pentru a-şi îndeplini obiectivul. Aşteaptă şi decizia care va fi luată marţi la Comisia de Recurs a FRF

Cristiano Bergodi, după Sepsi – CFR Cluj 2-2

A doua repriză când am reuşit să presăm mai bine şi am creat situaţii în careu. Echipa s-a comportat bine, au reacţionat pentru că atunci când se duc în avantaj… e foarte greu să îi dai gol lui CFR. Am văzut la pauză că băieţii erau trişti la pauză.

A doua repriză s-au descurcat foarte bine, îi felicit pe băieţi. Avem acum 2 puncte în faţă şi mergem la FCSB. Băieţii au crezut că se putea câştiga meciul. Era foarte greu cu CFR. Am condus imediat şi băieţii s-au comportat bine. CFR face legea de cinci ani în România, ce putem face noi? Au dat două goluri ca de obicei, cu faze fixe.

Vedem ce se întâmplă, nu îmi dau cu părerea pentru că se poate interpreta. Noi avem de jucat un meci dificil cu FCSB, acasă la ei. Sunt în revenire şi sunt o echipă foarte bună. Avem şansa cu un punct. Sunt specialişti, toată lumea vorbeşte despre meciul cu FC U Craiova, dacă se rejoacă. Vedem ce se va întâmpla. Este o echipă bună FCSB, luptă pentru titlu. Va fi unul dintre cele mai frumoase play-off-uri din ultimii ani.

Reclamă

Vă temeţi? Nu avem frică, mergem cu curaj. Încercăm să jucăm la victorie cu FCSB. Mergem acolo, încercăm să câştigăm. Nu cred că se decide marţi, nu ştiu. Din ce am văzut în ultimii ani, se poate amâna din nou decizia„, a declarat Cristiano Bergodi la digisport.ro.

Şi jucătorii lui Sepsi i-au pus gând rău lui FCSB şi vor să obţină, pe Arena Naţională, calificarea în play-off.

Ţinând cont că am reuşit să revenim în joc, cred că este un rezultat care ne dă speranţe până la final. Acum avem şi varianta egalului cu FCSB. CFR este o echipă dură, în a doua repriză am încercat să ne facem jocul. Cu puţină şansă, poate puteam să câştigăm.

Reclamă 4 / 0/3

Nu cred că CFR a venit relaxată, s-a văzut în intensitatea jocului. A fost un meci în care toţi am dat 100%. Şi noi, şi ei, ne-am dorit victoria. A fost un meci de calitate bună.

Ce pot să mai zic? Vedem ce o să fie, o să luăm lucrurile aşa cum o să vină. Avem un meci foarte important în deplasare, cu FCSB. Echipa a arătat atitudine bună, trebuie să arătăm la fel şi la Bucureşti. Cred că vom scoate un rezultat care să ne ducă în play-off„, a declarat şi Cosmin Matei.

Sepsi – CFR Cluj 2-2

Sepsi Sf. Gheorghe a încheiat la egalitate luni, pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia CFR Cluj, în ultimul meci al etapei a 29-a din Superliga.

Sepsi a deschis scorul în minutul 10, când Mark Tamas a înscris cu o lovitură de cap la lovitura liberă executată de Ştefănescu. Oaspeţii au egalat în minutul 32, la cornerul lui Deac fructificat de Yuri. După numai patru minute CFR a trecut în avantaj prin golul reuşit de Janga. Gazdele au marcat golul egalizator în minutul 73, când a înscris Safranko.

CFR se află pe locul secund în clasament, cu 60 de puncte, la un punct în spatele liderului Farul, iar Sepsi este pe 6, ultimul loc care asigură prezenţa în play-off. Covăsnenii au 42 de puncte şi ultima echipa calificată în play-off se va stabili în ultima etapă a sezonului regular.

SEPSI: Niczuly – Bălaşa (Dimitrov 62), Ninaj, Tamas, A. Dumitrescu – M. Ştefănescu (I. Gheorghe 70), N. Păun, Francisco Junior (Papa 57), C. Matei – Tudorie (Rondon 70), Safranko. ANTRENOR: Cristiano Bergodi

CFR Cluj: Scuffet – Braun, Kolinger, Yuri, Camora – Deac (Cvek 78), Boateng, Muhar (Hoban 86), E. Krasniqi (Yeboah 86) – Janga, Petrila (Fica 78). ANTRENOR: Dan Petrescu

Reclamă

Cartonaşe galbene: Francisco Junior 55 / Kolinger 9, Yeboah – după finalul meciului

Arbitri: Sebastian Colţescu – Radu Adrian Ghinguleac, George Florin Neacşu – Ionuţ Coza

Arbitri VAR: Marcel Bîrsan – Romică Bîrdeş

Observator: Augustus Constantin

Sepsi şi FC U Craiova 1948, luptă nebună pentru play-off-ul Ligii 1

Aflată în prezent pe ultima poziţie care asigură prezenţa în play-off, Sepsi este favorită, cel puţin pe hârtie. După remiza cu CFR Cluj are cu două puncte mai mult decât Craiova lui Mititelu. Totuşi, o aşteaptă un duel „de foc”, în deplasare, cu FCSB. Gruparea din Sfântu Gheorghe a ratat deja două şanse de a fi sigură că nu mai poate fi ajunsă de olteni.

Sepsi îşi putea asigura matematic locul în play-off cu trei etape înainte de final. Mai avea nevoie de o singură victorie, dar a pierdut Farul şi a fost egala lui CFR Cluj. Acum este nevoită să o răpună pe FCSB pentru a nu mai depinde de rezultatul de la meciul Hermannstadt – FC U Craiova 1948. Sepsi are şi vrianta remizei în ultima etapă, cu FCSB. Este avantajată de rezultatele meciurilor directe. Alb-albaştrii au câştigat cu 1-0 în Bănie, dar au pierdut la „masa verde” returul cu Sepsi.

Cum arată clasamentul Ligii 1:

1. Farul – 61 de puncte
2. CFR Cluj – 60 de puncte
3. FCSB – 54 de puncte
4. Rapid – 52 de puncte
5. Universitatea Craiova – 51 de puncte
6. Sepsi – 42 de puncte
7. FC U Craiova 1948 – 40 de puncte

Situaţia se poate schimba radical în cazul în care FC U Craiova 1948 câştigă la Comisia de Recurs. Marţi, 7 martie, se judecă din nou cazul în care oltenii au pierdut cu 0-3 meciul cu Sepsi. Partida a fost întreruptă definitiv de centralul Andrei Chivulete în minutul 26, la scorul de 0-0, din cauza scandărilor xenofobe ale ultraşilor echipei oaspete. Comisia de Disciplină din cadrul FRF a decis ca meciul să nu se mai rejoace, dar Adrian Mititelu este sigur că va avea câştig de cauză la apel. În caz contrar, e gata să se ducă la TAS.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:24 „Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României Vezi toate știrile
Citește și