Închide meniul

Cosmin Contra, înlocuitorul lui Dan Petrescu la CFR Cluj! Planul pregătit de patronul Neluțu Varga

Alexandru Ivan Publicat: 17 septembrie 2022, 23:55

Reclamă
Cosmin Contra, înlocuitorul lui Dan Petrescu la CFR Cluj! Planul pregătit de patronul Neluțu Varga

Cosmin Contra, înlocuitorul lui Dan Petrescu la CFR Cluj

Colaj cu Cosmin Contra și Dan Petrescu / Profimedia

Cosmin Contra ar putea să fie înlocuitorul lui Dan Petrescu la CFR Cluj. Patronul Neluțu Varga și-a făcut planurile pentru plecarea „Bursucului” din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu e tot mai aproape de plecarea de la CFR Cluj. Tehnicianul a intrat în conflict cu conducerea campioanei României. Neluțu Varga e nemulțumit de rezultatele obținut de formația din Gruia în actuala stagiune.

Cosmin Contra, înlocuitorul lui Dan Petrescu la CFR Cluj

Fanatik.ro scrie că Dan Petrescu ar urma să-i lase locul la CFR Cluj lui Cosmin Contra. Fostul selecționer e liber de contract după despărțirea de Al Ittihad.

Contra a fost aproape să ajungă la CFR Cluj și în 2020, tot după o plecare a lui Dan Petrescu. Nu s-a înțeles însă atunci cu Neluțu Varga, iar în Gruia a ajuns Edi Iordănescu, cel care a adus titlul la finalul sezonului.

Ca Dan Petrescu să plece, Neluțu Varga ar trebuie să achite clauza de 400.000 de euro pentru rezilierea contractului. Tehnicianul și-ar dori cel puțin jumătate din această sumă.

Reclamă
Reclamă

Sursa citată anterior notează că, în cazul în care pică negocierile cu Cosmin Contra, CFR Cluj ar putea apela la Costel Gâlcă, antrenorul care a câștigat ultimul titlu al FCSB-ului, în 2015.

Dan Petrescu, conferinţă de presă incediară. A făcut praf pe toată lumea de la CFR Cluj

Dan Petrescu a susţinut o conferinţă de presă incendiară, înaintea meciului cu FC Argeş. „Bursucul” a criticat pe toată lumea şi a anunţat că va avea marţi o întâlnire decisivă cu patronul Neluţu Varga.

„Nu înţeleg de unde vine această presiune. Când am revenit la echipă, am fost rugat să se reducă bugetul. Am scăpat de jucătorii cu salarii mari şi care nici nu jucau prea bine şi nici nu făceau nimic pentru club. Am luat jucători liberi de contract, cu salarii la jumătate, poate chiar mai mici.

Reclamă

Am redus şi bugetul, am câştigat campionatul, am ajuns şi în grupele Conference League şi dacă în grupe vine un arbitru şi nu îmi dă gol şi trei penalty-uri, ce pot să fac? Nu e corect. Toată lumea poate striga ce vrea. Rezultatele vorbesc pentru mine de când am venit.

Noi nu am cheltuit milioanele altor echipe care sunt în spate. În condiţiile actuale, nu se mai poate continua. Clubul trebuie să mă susţine. Eu vorbesc în faţă, nu pe la spate. L-am sunat pe patron şi i-am spus să ne vedem după meciul cu Piteşti, pentru că sunt bărbat eu. Indiferent ce se va întâmpla, voi rămâne cel mai bun antrenor din istoria clubului. Nu o să schimbe nici peste o mie de ani. Sunt mândru de ce am făcut, nu mi-e frică de nimeni. Nimeni nu poate face ce am făcut eu la CFR Cluj. Eu mai am contract„, a spus Dan Petrescu.

Dan Petrescu le-a spus oamenilor din staff că pleacă de la CFR Cluj

„Bursucul” a ajuns la capătul răbdării, după un nou pas greșit făcut de echipa sa în acest sezon. Ardelenii au fost învinși de Sivasspor în runda a doua din grupele Conference League, scor 0-1, iar spiritele s-au încins teribil în Gruia.

Potrivit Fanatik, Petrescu este hotărât să își încheie cel de-al 3-lea mandat pe banca CFR-ului.

Tehnicianul ardelenilor anunțase inițial că nu ia în calcul ipoteza respectivă, dar lucrurile s-au schimbat la 180 de grade peste noapte. Dan Petrescu a fost băgat în ședință de urgență de patronul Neluțu Varga, vineri dimineață, după eșecul din Conference League.

Conform sursei citate, „Bursucul” s-a săturat de tensiunea de la CFR și este dispus să își negocieze despărțirea de club. Petrescu le-ar fi comunicat deja membrilor din staff-ul său tehnic că își va anunța demisia după meciul cu FC Argeș, din etapa a 11-a din Liga 1.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 27 sept.

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21 27 sept.

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09 27 sept.

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și