Închide meniul

„E o soluție!” Basarab Panduru l-a recomandat pe Costel Gâlcă la Universitatea Craiova! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru

Alex Ioniță Publicat: 11 aprilie 2024, 9:04

Reclamă
„E o soluție! Basarab Panduru l-a recomandat pe Costel Gâlcă la Universitatea Craiova! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru

Basarab Panduru l-a recomandat pe Costel Gâlcă la Universitatea Craiova

Basarab Panduru / Captură Orange Sport

Basarab Panduru l-a recomandat pe Costel Gâlcă pentru postul de antrenor de la Universitatea Craiova. Fostul internațional este prieten cu omul care a câștigat „tripla” cu FCSB în 2015 și i-a transmis un mesaj direct lui Mihai Rotaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oltenii au rămas fără antrenor după ce patronul l-a dat afară pe Ivaylo Petev. Rotaru a fost nemulțumit de rezultatele echipei și a decis să găsească un nou tehnician.

Basarab Panduru l-a recomandat pe Costel Gâlcă la Universitatea Craiova

Antena Sport a dezvăluit lista favoriților lui Mihai Rotaru, iar printre aceștia se află și Costel Gâlcă. Acum, prietenul tehnicianului, Basarab Panduru, a dezvăluit că acesta poate fi o soluție pentru Universitatea Craiova.

„E greu să văd, că au fost antrenori despre care credeam că sunt buni pentru Craiova şi care au plecat de acolo cum au plecat. Nu ştiu dacă cineva mai e bun în momentul ăsta.

El (n.r. – Constantin Gâlcă) poate fi o soluţie. Am văzut că azi a spus că e antrenor şi că trebuie să-şi facă meseria şi întrebat dacă s-ar duce a zis că s-ar duce, că asta e meseria lui. Rădoi am zis că-i bun, Reghecampf am zis că-i bun, dar uite că nu s-a întâmplat nimic bun până la urmă.

Reclamă

Vorbesc cu el (n.r. – Gâlcă), dar nu spun nimic, că aşa e normal. E prietenul meu, discut orice cu el şi vorbesc cu el. Da, l-aş vedea acolo (n.r. – la Universitatea Craiova)”, a spus Basarab Panduru la orangesport.ro.

În cariera de fotbalist, Costel Gâlcă a fost legitimat la : FC Național, FC Argeș, Steaua București, RCD Mallorca, Espanyol, Villarreal, Zaragoza, UD Almeria și Gimnastic.

În ceea ce privește cariera de antrenor, Gâlcă le-a pregătit pe: Almeria B, România U17, FCSB, Espanyol, Al-Taawoun, Al-Fayha, Velje, Al-Hazem și Radomiak.

Reclamă 4 / 0/3

Reacţia neaşteptată a lui Mihai Stoica, după demiterea lui Petev

Reacţia neaşteptată a lui Mihai Stoica, după demiterea lui Petev. Oficialul celor de la FCSB e de părere că Universitatea Craiova nu a abandonat lupta la titlu nici dacă este la 10 puncte în spatele celor de la FCSB.

Mihai Stoica a spus că nu este surprins că Mihai Rotaru a decis să renunţe la bulgarul Ivaylo Petev, ci doar momentul în care a decis acest lucru.

„Surprins? Nu m-a surprins foarte tare, mă surprinde că vine într-un moment în care nu e altă soluţie. Am înţeles că e Dragoş Bon şi nu cred că asta e soluţia. Bate la uşă meciul cu Farul şi cred că nici acum Craiova n-a abandonat lupta pentru titlu.

Să spun de ce. Ştiu cum faci calculele, că tragi speranţe, Rapid a pierdut trei la rând, de ce nu ar pierde şi FCSB? Craiova, care nu are meciuri uşoare, gândeşte că poate veni la patru puncte. Cred cu convingere că ăla a fost momentul decisiv, faptul că a fost eliminat din Cupă, că era considerat simplu.

Cred că a fost şi o conjunctură total nefavorabilă lui Petev, faptul că cei mai buni trei jucători au lipsit. Mihai Rotaru a gândit-o aşa, că dacă au ieşit din Cupă, măcar în campionat să bată (n.r. – FCSB), iar dacă nici aici nu se întâmplă nimic, mergem cu altcineva”, a spus Mihai Stoica, conform sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și