Închide meniul

Costel Gâlcă are o clauză uriaşă de reziliere în contractul cu Universitatea Craiova! Va încasa o avere dacă îl demite Rotaru!

Bogdan Stănescu Publicat: 17 aprilie 2024, 13:26

Reclamă
Costel Gâlcă are o clauză uriaşă de reziliere în contractul cu Universitatea Craiova! Va încasa o avere dacă îl demite Rotaru!

Costel Gâlcă are o clauză uriaşă de reziliere în contractul cu Universitatea Craiova!

Costel Gâlcă / Profimedia Images

Costel Gâlcă are o clauză uriaşă de reziliere în contractul cu Universitatea Craiova! Patronul echipei oltene, Mihai Rotaru, a fost de acord cu această condiţie pusă de Gâlcă pentru a semna cu Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clauza de reziliere va fi una în oglindă. Astfel, şi Gâlcă va trebuie să achite această clauză dacă va dori să rupă înţelegerea înainte de expirarea contractului.

Costel Gâlcă are o clauză uriaşă de reziliere în contractul cu Universitatea Craiova!

Potrivit fanatik.ro, clauza de reziliere a contractului dintre Universitatea Craiova şi Costel Gâlcă este de 500.000 de euro.

Oricare dintre părţi trebuie să plătească această sumă dacă decide să rezilieze unilateral înţelegerea înainte de expirarea contractului.

Mihai Rotaru a câştigat, recent, un litigiu cu Laurenţiu Reghecampf. „Reghe” trebuie să îi achite o sumă mare de bani după ce a reziliat unilateral contractul cu Universitatea Craiova pentru a merge la Al-Tai, în Arabia Saudită, Recent, Reghecampf a fost demis de Al-Tai.

Reclamă

„Nu negociază nimeni cu mine” Mihai Rotaru l-a avertizat pe Laurenţiu Reghecampf! Ce riscă antrenorul

Mihai Rotaru l-a avertizat pe Laurenţiu Reghecampf. Patronul celor de la Universitatea Craiova a reacţionat după ce antrenorul de 48 de ani a declarat că a început negocierile cu acesta pentru suma pe care o are de plătit clubului, după despărţirea din toamnă.

Mihai Rotaru susţine că nu se pune pune problema ca cele două părţi să negocieze şi a anunţat câţi bani trebuie să plătească Laurenţiu Reghecampf.

Nu negociază nimeni cu mine. Hai să vă spun despre ce este vorba.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt două categorii de datorii. Una e de 300.000 de euro, iar alta de 180.000 (n.r – pentru un om din staff-ul lui Reghecampf).

Alta e o diferență de 9.000 și ceva de euro, pe care mi i-a dat azi în cont. Am rămas plăcut surprins.

Eu i-am dat o despăgubire când a plecat, 80.000 de euro. Dacă îi spun că ai să-mi dai 300.000 de euro, iar la final ai tot atât, nu înseamnă că n-am negociat”, a declarat Mihai Rotaru, la digisport.ro.

„Dacă nu o va plăti, nu își poate desfășura activitatea nicăieri în lume”

„Nu luăm în calcul o întoarcere a lui Reghecampf la Universitatea Craiova.

Dacă nu o va plăti, nu își poate desfășura activitatea nicăieri în lume. Avem și partea civilă, pe care am făcut-o la Judecătorie.

O să ne recuperăm acești bani, mai devreme sau mai târziu”, mai declara Mihai Rotaru despre litigiul dintre Universitatea Craiova şi Laurenţiu Reghecampf.

Costel Gâlcă a semnat cu Universitatea Craiova. Ultimul antrenor care a câştigat titlul cu FCSB a devenit noul antrenor al Universităţii Craiova.

Costel Gâlcă a revenit în Liga 1. Antrenorul a semnat cu Universitatea Craiova. Împreună cu staff-ul său, Gâlcă va avea un salariu de 20.000 de euro lunar.

Reclamă

OFICIAL | Bun venit la Știința, Constantin Gâlcă! Constantin Gâlcă este noul antrenor al Universităţii Craiova. Tehnicianul a semnat cu Ştiinţa un contract valabil până la finalul sezonului competițional 2024-2025, cu opțiune de prelungire. Din noul staff tehnic vor mai face parte:
Dumitru Uzunea – antrenor secund
Iulian Matei – antrenor secund
Ciprian Pruna – preparator fizic

Constantin Gâlcă a mai antrenat în trecut FCSB, Espanyol, Al-Taawoun, Al-Fayha, Velje BK, Al-Hazem și Radomiak. Și-a trecut în palmares un titlu de campion al României, Cupa României și Cupa Ligii. Constantin Gâlcă va conduce în cursul zilei de astăzi primul antrenament în Baza de Pregătire „Ilie Balaci”. Mult succes!”, a postat Universitatea Craiova pe contul oficial de Facebook.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și